Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaa19

Seks a miesiączka

Polecane posty

Gość ewaaaaaaaa19

W sobote bylam na noc u mojego faceta, byl to 3 dzien okresu. Kochalismy sie nie dluzej niz minute, bo bardzo mnie bolalo i zdecydowalam, ze jednak nie jestem gotowa, nie zdazyl przebic mi blony. Jakie jest prawdopodobienstwo, ze zajde w ciaze? Boje sie, ze w sluzie ktory zwila jego zolądz moga byc plemniki...

Gość dooorciaaa
jesli milas okres to spokojna glowa nie wpadlas chyba ze masz regularne to moze byc wtedy problem

Gość antoine
nie mogą być - a są. dlaczego sie nie zabezpieczyłaś? zrób test jeśli okres Ci się spoźni.

Gość ewaaaaaaaa19
bo nie planowalam tego stosunku, to wyszlo pod wplywem emocji. Boje sie, nie bede mogla spac az do nastepnej miesiaczki.

Gość antoine
jeśli masz regularne cykle to spoko - podczas miesiączki nie jestes płodna, gorzej jeśli są nieregularne - wtedy też bym panikowała ;)

Gość dooorciaaa
spokojnie nieraz tak mialam kocham sie od 3 lat i nie wpadlam nie boj sie i sie nie dziw okres moze sie teraz spoznc ja byynajmniej jak kochalam sie w miesiaczke to mi sie spoznil

Gość ffffffffd
jesteś w ciązy na bank:D:D kurwa już nie mogę czytać takich durnych topików.

Gość ewaaaaaaaa19
to nie czytaj jak nie chcesz i sie nie wypowiadaj, nie kazdy jest tak obezanany jak TY. Dzieki za pomoc... :) troche sie uspokoilam, ale nadal sie martwie, ze w tym sluzie moga byc plemniki

Gość antoine
bo w tym sluzie SĄ plemniki niestety , dlatego stosunek przerywany nie jest zbyt dobrą antykoncepcją, choć niezawsze zawodzi, więc głowa do góry!

i tu popełniłas błąd bo gdybyś pozwoliła mu przebic błone to ona okleiłaby sie wokól jego penisa i zadziałała jak jednorazowa antykoncepcja:P serio poczytaj topik innej dziewczyny:) a tak masz szanse na ciążę:P

żeby wpaść podczas miesiączki trzeba mieć naprawdę nie farta. Przeważnie zdarza się to przy krótkich cyklach np 26 dni i krótszych. Teoretycznie podczas okresu jest środowisko kwaśne a potrzebne do przezycia plemników jest zasadowe ja bym tak nie panikowała.

Gość ewaaaaaaaa19
Dziekuje klaudynko, naprawde latwiej mi bedzie teraz zasnac :) :*