Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malaew

niewiem co zrobić

Polecane posty

Gość malaew

jesteśmy razem od 4 lat.podejrzewałam go o jakąś przelotną znajomość. ale myslałam ze przejdzie.wczoraj sam przyszedł i powiedział ze ma kogoś,i to nie jest tylko seks. kocham go . niewiem co mam zrobić odejsc czy przeczekac?

Gość no ja
Odejść i to juuuuż!

Gość betonowe skarpetki
zrupcie trujkoncik

Gość a gdzie bylas przez caly rok
powiem co ja bym zrobila, ale to twoje zycie. ja bym odeszla. gdybys chciala wlaczyc pewnie mialabys duze szanse wygrac. ale zastanow sie czy warto walczyc o kogos kto dopuscil do takiej sytuacji. do tego aby osoba z ktora jest cierpiala. gra nie warta swieczki.

Gość malaew
ale po co sie przyznawał, dlaczego nie odszedł, nie spakował się?

weź winę na siebie.Wtedy wróci , i rób tak za każdym razem. Przecież go kochasz, a miłość podobno wszystko wybacza

Gość a gdzie bylas przez caly rok
bo tak mu wygodnie moze miec ciebie i ja. po co go usprawiedliwiasz? czyzby za malo cie upokorzyl?

Gość a ja uważaaaam
nie spakował się bo wygodnie mu, że ma fajną kobietę do seksu i w domu czeka na niego niewolnica która mu pierze brudne gacie.

Gość takamadra
Ale co przeczekac?przecież on Cię już ZOSTAWIŁ naiwne jest Twoje myslenie no chyba ze chcesz isc na taka opcje - wygodny chlopak ma cieple kapcie w postaci czekajacej dziewczyny i goracej kochanki z boku nie dostac ze nie poniosl konsekwencji to zostal NAGRODZONY:D Masz coś takiego jak godność i szacunek do wlasnej osoby??