Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość my tu gadgadu a

Irytujacy problem z gg

Polecane posty

Gość my tu gadgadu a

Zainstalowalam nowe gg i od tego czasu same problemy, mimo ze zmienialam juz je na starsze wersje (rozne) i wciaz to samo, czyli: 1. ustawiam status na niewidoczny a jestem dostepna (czego dowiaduje sie od osob, z ktorymi rozmawiam). u mnie wsyztsko jest ok, tj sloneczko jest szare. 2. co jakis czas jak wlaczam gg niby normalnie laduje sie lista (u gory widnieje moj nr) a wyskakuje komunikat jak przy pierwszym uruchomieniu (tj jak cala procedura wyboru konta, czy nowe czy juz posiadasz nr etc) i bez tego ani rusz! czym to moze byc spowodowane? :o

Gość my tu gadgadu a
naprawde nikt nie wie? :( Wkurza mnie juz to niesamowicie!

Gość my tu gadgadu a
ostroniks - dlatego odinstalowalam nowe gg i zainstalowalam stara wersje. nic sie jednak nie zmienilo (poza tym, ze na nowym mnie dodatkowo ciagle wywalalo). zmienialam juz wersje chyba 4 razy i te 2 problemy zostaly... nie wiem, jakies smieci po nowym gg? przeciez odinstalowalam jak pan bog przykazal 😭

Gość my tu gadgadu a
??

ściągnij sobie program regedit, odinstaluj gg tak wogóle i włącz reg edita- wszystkie wpisy w rejestr skasuje i wtedy sobie zainstaluj najlepiej wersje 7,7 dla mnie jest ok. A te nowe gg jest dla mnie lipa raz że mi się nie podoba graficznie to i ma wiele wad.

Gość chyba musze sie napic
a ja mam stare gg a dzieje sie to samo u mnie :(