Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaasia23

przemoc domowa - pytanie do osob z Niemiec

Polecane posty

Gość o jezu dziewczyno
co Ty z tym jungenamtem czy jak sie to pisze ....nic sie nie boj pomysl i powiedz sobie uczciwie czy chcesz byc z tym czlowiekiem a reszta decyzji nalezy do Ciebie ,kto Ci naopowiadal ze musisz mieszkac w niemczech, mojej kolezance tez maz wygrazal ze musi tam zyc nawet jesli go zostawi i sie rozwiedzie to ona bedzie musiala zyc do 60 km od jego miejsca zamieszkania, i ta kolezanka miala taki mix w glowie ze tez sie bala ruszyc i tkwila w jakims gownie , ale dzis jest po rozwodzie, mieszka w Pl i sama nie moze uwiezyc jak dala se mozg wyprac , a tatus jak sie odgrazal ze nie da dziecka tak wcale sie nim nie interesuje ...juz mu przeszlo heh, dla urzedow matce w pierszej kolejnosci przypada opieka nad dzieckiem trzymaj sie i uwierz w siebie a najlepiej pogadaj z prawnikiem on rozwieje wszystkie watpliwosci glowa do gory i dasz rade zobaczysz;)

Gość gość
Ja w zwiazku besten z obywatelem niemiec ale niemiec wschodnich. Wczesniej poznawalam niemcow zachodnich no i coz nie wyszlo. A wogole To lenie i bjora polki zeby miec czysto w domu. Tez troche przeszlam z niemcem zachodnim-zostal mi tylko synus ktorego wychowujemy razem z niemcem wschodnim -sory ze tak pisze; ale CI wschodni Tod kolosalna roznica z tymi zachodnimi. To kochane chlopiska.

Gość gość
z rodzice i dziadkowie twojego mężulka urodzili się w trzeciej rzeczy, no to masz głupia gąsko, PLASK