Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata_Wlkp

Polacy ... /

Polecane posty

Witam was dziewczyny , pisze swoj post aby podzielic sie z wami moimi spostrzezeniami n/t polakow . Coraz czesciej slysze ze Polki sa le traktowane przez Polakow , albo oni sa tak zazdrosni ze tylko i wylacznie kontrolowali kobiete nie dajac jej zadnej wolnej reki ani w gesti wyjsc na impreze albo w gesti zakupow , tylko taki dzwoni i dzwoni pytajac gdzie jestes ? co robisz ? robiac ze swojej dziewczyny niewolnika . Albo co gorsza straszy ja bije odcina od znajomych i gnebi psychicznie taka kobieta sie meczy w takim zwiazku ale im jest malo bo chca zamienic jej zycie w koszmar.... W dodatku Polacy bardzo czesto pija i cpaja , wogole nie szanuja kobiet ! Taki Polski cap tylko chcialby sexu i nie daje kobiecie z tym spokoju , czesto slyszy sie ze taki niezdara pobil kobiete lub ja okradl . Jednak jak kobieta ma ochote na male co nieco to Polak albo powie ze mu sie nie chce i ze nie ma sily na sex albo wyzwie kobiete od dziwek i prostytutek lub spuści się po 5 minutach i zaśnie plecami do kobiety zadowolony z siebie. Bo w ich przekonaniu to jak on przeleci 20 kobiet i ciagle zdradza swoja dziewczyne to jest maczo a jak kobieta przespi sie chociaz z 1 bez zoobowiazan to nazywaja ja dziwka i kurwa Co najgorsze Polacy to strasznie sztywni lenie , nie chce im sie pracowac , ciagle tylko plotkuja , zle traktuja kobiety , cpaja i pija , wogole nie potrafia cieszyc sie zyciem , zyc chwila , brac z zycia co najlepsze , kiedy przychodzi czas na odpowiedzialnosc i zalozenie rodziny to oni nagle mowia ze nie sa gotowi , ze sie nie wyzyli i ze sa za mlodzi , mimo ze maja po 30 lat a kobieta patrzy w przyszlosc myslac o tym majac 16 lat , zalosni hipokryci ! Po tym wszystkim stwierdzam ze rasizm i brak szacunku do kobiet u Polakow nie bierze sie z nikad , oni boja sie byc mezczyznami , zachowywac sie godnie kiedy trzeba i opiekowac sie kobieta , dawac jej to co w zyciu najlepsze . ONi wola isc na latwizne zgwalcic w 10ci w kiblu na imprezie kobiete ktora za duzo wypila tylko dlatego aby pochawalic sie tym przed kolegami , oni nic nie umieja , ani nie wniesli nic dla swiata i sa oblednie chciwi . Oni by chcieli lezec pic i aby cale zycie sie za nich potoczylo aby kobieta na nich charowala . Nawet nie potrafia powiedziec prawdy kobiecie tylko rania ja w zwiazku i pomiataja a tak naprawde oni sa slabi wstydza sie swojego ciala i wielkosci czlonka , klamia ze maja 18-20 cm kiedy to maja 11cm w wzwodzie. A dzis ? Mysla ze dalej bedzie po staremu ze beda dalej niewolic kobiety i ludzi o ciemniejszym pigmencie , kiedy to kobiety zobaczyly ze albo polskiego capa trzeba trzymac pod butem i tresowac , zalozyc mu pas cnoty aby stal sie posluszny i robil co kobieta kaze bo inaczej ci idioci nie zrozumieja , lub znajdzie bisexa ktory przezyl na wlasnej skorze jak kobieta musi cierpiec i jakie jej zycie jest ciezkie przez co jest jej oddany i ja szanuje albo kobieta znajduje ciemnoskorego kochanka ktory wie czego chce , jest szczery , bezposredni , dba o kobiete , wie jak ja zadowolic , opiekuje sie nia , zawsze mozna na nim polegac , jest romantyczny i czuly to Polscy idioci krzycza White Power bija go w 20stu a taka kobiete szykanuja , szantazuja i strzasz . Niestety Polskie capy wasz czas juz minal zyjcie sobie w urojeniu pijani przed wejsciem na impreze i trzepcie swoje 10cm przed komputerem , bo wasz czas juz przeminal i niedlugo zadna szanujaca sie i normalna Polka nie bedzie was chciala wtedy albo zrozumiecie jacy jestescie zalosni , albo wyginiecie i przynajmniej Europejskie wartosci jak tolerancja rownosc zrozumienie dla drugiego czlowieka wolnosc i sprawiedliwosc zatriumfuja przez co bedziemy zyc w normalnym kraju wolnym od uprzedzen

Dodam jeszcze ze podziwiam wysilek i upor wielu kobiet domin oraz partnerek ludzi z poludnia ze tak walcza o wolnosc i rownosc , ze nie boja sie przesladowan i czesto ryzykuja cala kariere zyciowa aby tylko pomoc innym i pokazac Polskim capom gdzie ich miejsce ps. http://kobiety-to-cud-natury.blogspot.com/

Gość a ja nie doczytalam do konca
ale popieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a ja nie doczytalam do konca
a powiem jeszcze ,ze obrzydliwe swinie z obwislymi brzuchami oceniaja laski z lekka nadwaga , bo kobiety powinny dbac o siebie !!!!!! A oni to co ????????????/

Gość rypkka
chodzi o to, że chce dać d... arabusom lub innym orangutanom i szuka wytłumaczenia, że nie jest puszczalska

Gość zal.com
bardzo mi przykro ze spotykalas takich facetow widocznie na innego nie zaslugujesz. boze jakim trzeba byc ograniczonym zeby wiazac typy harakteru z narodowoscia

Gość rypkka
może nie o CHarakter chodzi, lecz o zboczenie - jakiś ksenoseksualizm

Ja nie jestem ograniczona moja droga , tylko stwierdzam fakt ze jak Polka znajdzie Afroamerykana , Mulata czy Opalonego Wlocha to raz dwa zaczna ja wyzywac , wysmiewac sie z niej , zamienia jej zycie w Pieklo , a faceci jezdza na sexturystyke do tajlandi gwalca 12letnie Tajki i sa zadowoleni . Prawda jest taka ze Polki przejrzaly na oczy i wiedza ze Polak jest jednym z najgorszych wyborow jakie moga byc , i niestety to co wymienialam jest pelne prawdy , nie slysze zeby murzyni czy mulaci nei sanowali kobiet , cesto Polki mowia ze takiego faceta nie zamienilyby na zadnego innego ;)

Gość rypkka
noo, Tajlandia to jest pełna polskich brutalnych pedofilii, ROTFL odstaw LSD, bo ci dziury w mózgu wypala

Gość henk1
Witam, Znam lepiej Holandię aniżeli Holendrzy.Ubolewamnad tym,że wiekszość polaków postepuje jak bydło>Mam swoje imie i jestem bardzo szanlowany i znam dużo wpływowych osób.Każdego człowieka traktuję normalnie choć mam czasami problemy aby pobadać z Trędowatym,ale skoro Jezus potrafił!. Są różni Polacy,nie wrzucaj wszystich do jednego worka!.Dzięki za Twoje spostrzeżenie

Gość zal.com
murzyni szanuja kobiety ? nie badz smieszna. ryppka dobrze cie rozgryzla

Gość zal.com
Tajlandki sa gwalcone przez polakow haha zmien lekarza

Gość rypkka
pewnie, że Polacy gwałcą Tajlandki, a Holendrzy kury, nie przepraszam to ufole gwałcą kury, a Holendrzy Belgów, wszyscy coś gwałcą, tylko jakoś koleżanki nie chcą wiec mam radę - wyjedź np. do Senegalu (piękny kraj), jak jesteś biała to szybko Cię obrócą tylko pamiętaj o 2 rzeczach: 1) murzyni i arabowie to rasiści, którzy zawsze pogardzają ciemniejszym kolegą (gorsi są tylko Japończycy), 2) nie szanują kobiet,a mili są aż wsadzą - to taka ogólna samcza cecha

Rypka wystarczy wygooglac http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3190455 http://forum.o2.pl/temat.php?id_p=5710632 http://plaze.onet.pl/3486,1528928,artykuly.html http://religiapokoju.blox.pl/2008/07/Seksturystyka-Polek-burza-na-forach-Gazetapl.html Jak widac POlacy sa strasznie zakompleksieni i rasistowcy , nie daja kobiecie szacunku ani przyszlosci , nie dziwie sie ze Polki wola mrzynow , mulatow , wlochow i arabow . Onie nie sa przsiaknieci swiatem , sa bezposredni i szczerzy , wiedza czego chca a przede wszystkim szanuja kobiety i daja im znacznie wiecej aniezeli Polacy ktorzy chdza tylko aby popisac sie przed kolegami i miec robola w kuchni

Sexturystyka w Tajlandi to byla ironia ;] wystarczy popatrzec na imprezy w wielkich miastach jak POlacy biegaja za sexem i probuja rozchalac kobiety aby byly latwe . Tak samo jak dzisiejsze zwiazki faceci chodza tylko dlatego aby bzykac , to nie jest rzadkie to jest bardzo czeste

Gość rypkka
"sa bezposredni i szczerzy , wiedza czego chca" to sobie zaprzeczyłaś, bo jak facet chce kasy albo d..., to bezpośredni i szczery nie będzie, zrób jak pisałam, wjedź, nadstaw pupę i sprawdź tylko 1 rada - zabezpiecz się (prezerwatywy!!!)

Gość rypkka
faceci, to (ewolucyjnie) takie samice, które były sprytne po co im produkować potomstwo, jak taniej można rozsiewać plemniki, więc przestań wierzyć w bezinteresowność facetów, po to piszą wiersze, hodują kwiaty, wywołują wojny i śpiewają piosenki, żeby wsadzić, Polacy, jak większość ludzi północy, są dość drętwi, ale to nie znaczy, zę południowcy są szczerzy, bezinteresowni etc. - jakby tak było to by ich dobór naturalny wykosił

Gość zal.com
dziewczyno wybierz sie do RPA a dowiesz sie na pewno jacy to murzyni sa tolerancyjni i bezposredni

Gość rypkka
poczytałam mONdrości z kafe i seksturystyka, pierwsze olewam, co do drugich - egipt, tunezja i turcja pełne są spasionych, starych i zakompleksionych białasek, które płacą za żigolaków, oszukując się lub nie mrzonkami o miłości żadna nowina, tak było już wieki temu - jeździło się do Wenecji, czy Davos, a w najgorszym razie do Sopotu i co z tego? a największe penisy to podobno maja arabowie, choć do arabów (koni) im daleko - wiec miłej zabawy tylko mi nie opowiadaj o szacunku i takie tam

Gość zal.com
co niby w tych linkach jest takiego opisane ? czemu ma to dowodzic ? chyba temu ze polskie kurewki lubia sie nadziewac na kolorowe chuje

Gość rypkka
aleś pojechał

Hahaha Jaka dyskusja sprzecza sie Wielbicielka Czarnych Malp ktora pewnie chce im sie wypiac czarnym adoratorom , jedzie po bialych cieciach ktorzy nie maja odwagi sie sprzeciwic a to tylko dlatego ze zyja takimi urojeniami w ktorych nawet sprzeciwienie sie kobiecie bedzie ukarane brakiem sexu i szantaem emocjonalnym . Z drugiej strony ryppka ktora jest wielka obronczynia rasy kobiecej ktora szczeka kolejne haselka typu femdom jakie to kobiety sa piekne niewinne i dobre a jacy faceci sa zlymi swiniami i najgorszym gatunkiem na swiecie W dodatku napinaja tez sie wielcy obroncy meskosci Ten post jest zalosny wszystkich bioracych w tym udzial normalne spoleczenstwo powinno napietnowac za wtlaczanie innym chorych zasad , niestety historia jest okrotna i faceci juz raz osmieszeni przez feministki zostana poprostu zlikwidowani bo nie chce im sie uczuc tylko wola gadac o szmulkach i imprezie a kobiety przez chore ambicje pna sie na stanowiska i zdobywaja kluczowe pozycje z kluczowych dziedzinach jak szkolnictwo , biotechnologia czy administracja , szkoda ze to tak sie skonczy

Gość rypkka
a gdzie ja napisałam, że kobiety są cacy? było o mężczyznach, a kobiety są głupie, bo wierzą w bajeczki które same wymyślają (jak mnie kocha, to nie będzie pił, czarnuchy szanują białe kobiety), dzięki temu nadstawiają chętnie pupę i natura się kreci widocznie tak ma być, bo inaczej wyginęlibyśmy na etapie australopiteków

Gość rypkka
a co to konkluzji, to siw zgadzam, siedzą takie biznesłumen w knajpie, wszystkie samotne z ambicjami, jak jedna ma faceta, to go tak wyszydzą, że jej w pięty pójdzie, wróci do domu i pokarze mu, gdzie jego miejsce, on się zabierze w dziadu więc ona sobie tłumaczy: za dobra dla niego byłam, to nie mógł tego znieść tylko dlaczego możliwy jest związek wykształconego z nieuczona, a na odwrót to się zawsze sypie?

Po prostu teraz kobiety zrozumialy ze zakompleksieni biali wyrzadzaja im krzywde i patrza tylko na swoj wytrysk , dobrze ze obecnie kobiety dominuja i jak taki jest niepokorny badz ja straszy to idzie do murzyna ktory jest nieskazony swiatem i da kobiecie wiele przyjemnosci , lub nastraszy bialego capa tym ze powie ze ma malego siusiora , kobiety wreszcie moga sie wyzwolic i awansowac . A dzieki Czarnoskorym ktorzy byli niewoleni a teraz daja kobieta wiele przejemnosci i radosci z zycia moga sie spelniac , nie tylko w pracy , rowniez i w lozku ;)

Gość Henia z Lodzi
Jestem Polka ale niestety musze przyznac w 3/4 racji autorce. Wiekszosc Polakow to lenie, cwaniaczki, braki w wiedzy zagluszaja chamstwem i wrzaskiem, dusigrosze, zazdrosnicy i slabi w lozku(malo wyobrazni). Dlatego ani ja ani moje kolezanki raczej Polskim Panom dziekujemy:)

Gość Henia z Lodzi
Do tego to tepaki majace malo do powiedzenia, rasisci i maminsynki

Ja ? Ja chce powrotu starych praw i zasad kiedy to celem zycia faceta nie bylo tylko lizanie cipy oraz zdobywanie kaski na wlasne urojenia . Chce tego aby nauka postep i cywilizacja wrocily na pedestal i odzyskaly dawne kluczowe dla spoleczenstwa miejsce . Chce aby faceci nie byli pidami emo z koczykiem w sutku tylko dazyli do rozwoju . Aby wyginely wszelkie antymozgowe i antycywilizacyjne badziewia jak femdom , feminizm , interracial , wyscig szczurow , dazenie do celu po trupach itd CHce normalnosci , niestety do tego nie dojdzie , faceci zostana anhilowani , a kobiece bezwzgledne cechy znajda ujscie , cala idea tworzenia AI czy Terraformowania zgina zostana tylko barbarzyncy i resztki po Wizjonerach Z Europy , Azjii i Subkontynentu Indyjskiego w postaci zglisczy

Gość kufer
i kto tu jest rasistą, uważasz się dziewczyno za taką mądrale ze aż głowa boli, wyobraź sobie ze nie kazdy facet taki jest, wyobraz sobie ze są też laski które pasują do Twojego opisu, i wyobraź sobie ze normalni szanujący siebie i innych faceci nie uogólniają że jak jakies grono panienek jest z dupy to reszta tez taka jest tak jak ty to robisz. jak panienki w dresach się biją z innymi panienkami, ćpaja extaske na imprezkach w białych rękawiczkach i piją codziennie z koleżankami na ławce pod blokiem to mam uważać że każda jest taka? jasne, wszystkie polki są takie. poniżasz tylko samą siebie próbując tak uogulniać. "A azjatki to sa najlepsze i kochaja i sa romantyczne i wogole" dlaczego? bo sa w piździe daleko i ich nie znasz a równie dobrze może jeszcze więcej tam być krzywych lasek niz w polsce. nie ougólniaj dziewczyno z jednostek. koles pobił kurwa swoją żone i dziecko, dobrze, sam bym mu kurwa kręgosłup polamal jakbym go dorwał, ale to nie znaczy że kazdy facet taki jest. są tez laski ktore nie wytrzymuja i zdradzaja swoich facetow na prawo i lewo nawet jesli on jest imba na maxa w kazdym calu. a w łóżkowych sprawach wiem że nie skończe dopóty dopóki moja nie skończy więc nie mów o 5 minutach, może poprostu przyciągasz frajerów. może zmień swój typ faceta z dresa na normalnego gościa