Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala22lb

Starania o dzidzie od czerwca 2009 Dlb

Polecane posty

Gość tysia123
cos nas malutko i topik zaraz upadnie ;/ mam dziś humor do niczego. Wieczorem umówiłam się z koleżanką która jest w 5 miesiącu ciąży. Niby się cieszę, ale jednocześnie niesamowicie jej zazdroszcze ;/ Wstyd mi za siebie ;/ ale to silniejsze ode mnie. Ja też chce!!!!!!!!!!!!

Gość 8507
Ja wiem, że mogę mieć dzieci, ponieważ niedawno jak pisałam wcześniej miałam zabieg, ciąża obumarła. Czekam tylko na kontrolę u lekarza i potwierdzenie, że wszystko po zabiegu jest ok,i wtedy zabieramy się z mężem do pracy. Mam nadzieję, że uda się za pierwszym razem tak jak wcześniej i będzie wszystko ok. Tego samego życzę Wam. Dwóch kreseczek.

Gość tysia123
słuchajcie, czy od momentu jak zaczęłyście starać się o dziecko, zmieniłyście jakoś swoje życie. Tzn na przykład 0 alkoholu, dużo odpoczynku, właściwe wodzywanie, itd???? Ja szczerze pwoiem że tylko od jakiś 3 miesiecy biore folik. Ale nic poza tym. Chociaż tuz przed spodziewanym okresem zanim wypijęc lampkę wina to 3 razy się zastanawiam ;/

Ja brałam kw foliowy ponad pół roku, zaczęliśmy się starać w styczniu, a udało się dopiero w czerwcu. Dzisiaj zobaczyłam dwie kreseczki :)

Gość deszczówka121
ja własnie nie pije alkoholu :)

Gość deszczówka121
gratulacje, ja za 2 tyg robie test, jestem po owulce.

Gość Colorado33
przepraszam - SPRAWDŹCIE

Gość bzzzyk
hej wam ... ja staram się od listopada.. nadal cisza :-( na początku brałam obowiązkowo folik, nie piłam i jadłam zdrowo.. teraz juz troche odpuściłam... nie testuje.. bo i tak @ wkońcu przychodzi.... ale póki co jestem wytrwała :-) wam życze 2 kresek od razu :-) ale nie martwcie sie jak nie będzie wychodzić.. bo nie wszystkim od razu się udaje :-( pozdrawiam

Gość tysia123
no ja wlasnie nie chce podporzadkowywac calego życia staraniom o dziecko, przynajmniej nie teraz. Boję sie bowiem, że wtedy za bardzo się bede nakrecac ;/ Czytałam oststnio że w pierszych 3 tyg dziecko i tak nic nie pobiera z krwi matki, wiec nawet ten kieliszek wina nie zaszkodzi,

Gość tysia123
a tak wogole to dziś znowu zaliczylam totalnego dola i poryczałam się po rozmowie z koleżanką która jest w ciązy i pochwaliła się zde bedzie dziewczynka i ze czuje ruchy dziecka ;/ ja też chce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;/

Gość tysia123
bzzzyk, a zastanawialaś się już żeby zrobić badania? Przynajmniej podstawowe. Wiem, że w sumie dopiero po roku starań mówi się o problemach z płodnością, ale z drugiej strony im wczesniej tym lepiej. Ja jesli przez 6 miesiecy w ciąży nie będę na pewno wybieram się na podst badania. a co z autorką topiku? mala22lb???? gdzie jestes? dlaczego porzuciłaś własny topik? ;)jak starania u ciebie? ja póki co czekam na @. powinna przyjść ok 26 (+/- jeden dzień). wszystko wskazuje na to że przyjdzie, niestety ;/

Gość bzzzyk
hej tysia.. ja juz jestem po podstawowych badaniach i wszystko jest w najlepszym porządu.. teraz po okresie mam isc na szczegołowe badania.... masz racje aby nie podporządkowywac swojego życia pod starania... jak tak zrobiłam przez pierwsze miesiące i baaardzo bolało mnie gdy okres jednak przychodził.. ciężko jest nie myśleć i ja pomimo iz mam do tego juz dystans często myśle i nie raz kręci mi się łezka... wokół mnie tez koleżanki w ciązy a ja nie

Gość tysia123
i topik zdechł śmiercia naturalną ;)

Tysia nie zdechl topik :) Jestem tylko wyjechalam i nie moglam pisac.Ja dostalam okres czyli nici :( Teraz znowu za pare dni starania.Jak bedziesz to sie odezwij