Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Help meeee

Help, mam miesiąc...

Polecane posty

Gość Help meeee

Ważę jakies 63-64 przy 170, 95biodra 70talia 55udo, mam czas do 11lipca, bo wtedy wyjeżdżam na wakacje i nie chce przy koleżankach wypaść jak spaślak, wszystkie ważą koło 55 przy 168, bo ostatnio się chwaliły, a mi wystarczy 58, żeby być wniebowziętą. Mam teraz sesję, także nici z ćwiczeń, chyba że jakieś proste i krótkie w domu, a co do diety...Czy mogę jesc rano kanapke z jajkiem, potem activie, potem sałatka albo kurczak, znow jakas przegryzka i kolacja jakas ryba albo serek, tak żeby zmiescic się w 1000? Czy lepiej od razu ciąć węglowodany, albo diete cambridge? Help me!

Gość Help meeee
Kopenhaska odpada, bo po mniej tyje się, że hej...

w sesji ciezko z dieta,bo od glodu zaraz glowa boli i sie skupic na nauce nie da... a norweska albo kapusciana?ale chyba tez po sesji...

Gość Help meeee
Właśnie na kopenhaskiej chudnę dużo, ale zaraz po niej tyję, a jeszcze na wakacjach to masakra... A 1000kcal jest cienka? W sumie mogę dostarczyć wszystkich składników, tylko nie wiem czy lepiej zrezygnować z węglowodanów czy nie? Na pewno piję sporo kawy, także odpadnie SB czy Atkins, ale jak się zmieszcze w 1000, to cos da? Czy to chodzi o konretny dobor jedzenia?

ej launia, ja mam 166 i waze kolo 60 kilo. a ludzie mowia mi ze jestem chuda...(tyko ja sama o obie uwazam inaczej..) nikt nie powiedzial ze powinnas wazyc tyle samo co tamte laski. może masz inna budowę ciala? Masz aż miesiąc. Ogranicz diete, zapisz sie na jakis fitnesik, saunę ujedrniaj cialo dobrym balsamem i powinnio wystarczyc. jak za szybko chudniesz bedziesz obwisla a chyba nie o to chodzi? pzdr

troche wiecej warzyw, i cwicz, spaceruj, cokolwiek, to baardzo pomaga i nie nazywaj sie spaslakiem, nie jestes gruba, a nastawienie to tez bardzo wazna sprawa

trzeba bylo wczesniej sie zorientowac ze za duzo wazysz ale jesli zrezygnujesz cakowicie ze slodyczy i fast food-ow, zaczniej jesc 5 posilkow dziennie i o wiele mniej i ostatni posilek przed 18. Do tego duzo ruchu, 5 razy w tyg cwiczenia przez ok h to powinno sie udac Jesli ci naprawde zalezy to dostosujesz sie do tego

Gość Help meeee
Dziękuję Wam ślicznotki :) Może nie mam nadwagi, ale 6kg by się przydało, no i faktycznie 5*200kcal spróbuję, do tego spacerek i sauna i może się uda. Dzięki za wsparcie !!!!!!!!!!;];];]

ja nie mowie ze wazy za duzo ale sorry niecaly miesiac wczesniej zorientowala sie ze nie podoba sie sobie. Wczesniej tego nie widziala? Ja nie potepiam ludzi o wiekszej wadze, tylko tych co chca i mysla ze zrzuca to w 2tyg:/

E tam, zmiany, ktorych potrzebuje autorka sa czysto kosmetyczne, jesli przez miesiac pocwiczy i zmieni diete na odrobine bardziej 'light', bedzie ok. Powodzenia 🖐️

Nie jedz activi !!!!!!!!! Ja jadłam przez pewien czas, ok miesiąc i jak przestałam to takich się wzdęć nabawiłam, że przez bite 2 miesiące nie mogłam dać sobie rady!! 5 min Po każdym posiłku miałam takie wzdęcia i gazy przez bite 2-3h że paranoja!!! to jest ich chwyt - jedz przez 2 tyg a poczujesz różnicę. Może i poczujesz ale później bardzo ciężko wyregulować pracę jelit. Stanowczo odradzam każdemu !!!!

Gość Help meeee
Czysto kosmetyczne ;] bardzo Ci dziękuję. Ale złośnica ma trochę racji, że się ocknęłam nagle, ale nie jest ze mną katastroficznie. Jeszcze pytanie co do wody. Koleżanka pije 4-6litrów dziennie i mówi, że całe jedzenie przez nią dosłownie przelatuje i nie ma cellulitu. Co o tym myślicie? Czy mam wypróbować i Wam powiedzieć hehe

Tylko niech te 100kcal to nie beda slodycze i fast0foody bo dosyc duzo osob tak robi Lepiej przerzucic sie na warzywa i owoce, pieczywo zmienic na pelnoziarniste i nie tylko odczuje to na wdze, ale tez na wygladzie skory i samopoczuciu

mozesz probowac, ale to bardzo uciazliwe, co chwila do toalety biegac. 2 wystarcza. polecam zielona herbate

Gość Help meeee
O nie, mam jeszcze 6 jogurtów activia, to podzielę się z siostrą i zastąpię serkiem wiejskim ;/

Gość Help meeee
A np. zamiast kolacji odżywka białkowa? Ponoć na skóre pieknie działa, ale moi rodzice ciagle mi trują, że to toksyczne jest.

jogurty naturalne sa fajne na diecie, mozesz do nich musli rozne wsypac i masz jeden posilek:) a wode tak kolo 1,5-2l dziennie

Naprawdę, nawet wrogowi nie życzyłabym takiego burdelu w organiźmie, jakiego ja sobie narobiłam przez tą koorewską activie :O:O:O:O

odzywki bialkowe najczesciej pije sie jak chce sie przybrac na masie miesniowej A ty musisz miec jakies wspomagacze? Sama nie dasz rady?

Gość Help meeee
To znaczy ja mam odżywkę białkowa, nie weglowodanową - a ta jest na masę. Ale w sumie mogę w to miejsce zjeść wiejski. I żadnej activii he he

moja droga bialko jest jak chce sie przybrac na masie miesniowej! I nie wmawiaj mi ze jest inaczej bo studiuje taki kierunek i bede miala taki zawod ze znam sie na tym dosyc dobrze

Gość Help meeee
Ależ ja nic nie wmawiam, takiej informacji udzielili mi w sklepie z odzywkami i na forum suple.us

bialko pozwala na szybsze spalanie, ale w zbyt duzych ilosciach powoduje wzrost masy miesniowej. A tak w ogole to odzywki biora ludzie, ktorzy duzo i dlugo juz cwicza sama odzywka nic ci nie da. Wez sie w garsc a nie wmawiaj sobie ze odzywka ci pomoze

Gość Help meeee
Nie wmawiam sobie nic, czy ja się upieram, że to moja ostatnia deska ratunku ??????? Bardziej o skórę mi chodziło.

na skore najlepsze sa codzienne cwiczenia zarowka aerobowe jak i silowe, basen, bieganie, no i balsamy. Twoja skore poprawi tez zdrowe jedzenie. Nic wiecej nie trzeba

Gość Help meeee
Ok, dziękuję :)

jedynie swoja praca zapracujesz na wymarzona sylwetke i jesli nie uda ci sie do 11 lipca to sie nie zalamuj tylko rob to dalej az do osiagniecia celu

Ja mam podobnie ale chcialabym się jeszcze pozbyć cellulitu. Ale miesiac to jest dużo czasu jeśli chodzi o parę kilo (jak ktoś chce zrzuc 20kg to wiadomo, że miesiąc ani dwa nie wystraczą), ja mam czas do końca lipca! mam taki cellulit, że szok, a wymiary mam podobne 170cm, udo 55-56cm, biodra aż 97cm, talia 68cm. A tak w ogóle może któraś sie zna, bo nie jestem jakaś tam bardzo gruba, nawet gdy bylam bardzo chuda za młodu to mialam "ciążowy brzuch" tak jak dzieci w Afryce, szczuplutkie ale ten brzuch, czasami rano jak sie obudze mam płaski a potem cos zjem i baaach znó gruby :/ a jem dużo warzyw i oowóców;/