Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokieteryjnaa

Czy jest tu kobieta , ktora ma dziecko z stosunku przerywanego?

Polecane posty

Gość kokieteryjnaa

Gość ksfgh
Tak, ja mam troje, 14-letnia córka i półtoraroczne bliźniaki :). Ale jestem szczęśliwa, bardzo

Gość zapewneee
2/3 mlodych zakochanych na slubnym kobiercu staje we trójke hehehe

Gość kokieteryjnaa
pytam bo miesiac temu odlozylam tabletki i chce poczekac ze staraniami tak z 3 moze 4 miesiace po tabletkach zeby sie wszystko unormowalo. No i uprawiamy narazie taki malo pewny stosunek przerywany i pytam poprostu orientacyjnie czy wlasnie sa kobiety , ktore tez taki odbywaly i zaszly w ciaze.

Gość fggbb
a ja stosowalam stosunek przerywany chyba przez 3 lata i nie zaszlam

Gość a ja pół roku
i mam synka :) Kocham go nad życie :)

Gość fggbb
raz sie zdecydowalismy do konca i od razu zaskoczylam po tych 3 latach

Gość elipop
moja kolezanka stosowala stosunek przerywany iprzez 6 lat i dopiero jak zaczeli do konca to zaszla w ciaze

Gość kokieteryjnaa
dziekuje:)mam nadzieje , ze teraz nie zaskozymy , a jak juz nadejdzie ten czas to za pierwszym razem:)

Gość jhksytasde
ja stosowałam 3 lata i nie zaszłam, a jak chciałam dzidziusia to od razu sie udało. teraz znowu stosuje stosunek przerywany, nie chce sie "truć" hormonami

Gość kokieteryjnaa
Ja tez mialam juz straszne problemy z tabletkami, mdłości itp. Organizm oszalał. Teraz odstawilam i jest o niebo lepiej.Poczekac chce wlasnie troszke zeby organizm doszedl do siebie. Lekaz powiedzial, ze nawet moge poczekac z pol roku.

Gość jhksytasde
stosuj stosunek przerywany, od razu nie zajdziesz w ciąże jesli facet panuje nad wytryskiem i wyjdzie odpowiednio wcześnie, a jeśli zajdziesz to będzie dzidziuś:) wkońcu go chcecie:)

Gość mocne nawilżenie
Ale... Nie ma przecież przyjemności z przerywanego :/

Gość mamuska12345
My z mezem od 7lat stosujemy stosunek przerywany jako jedyna metode antykoncepcyjna i nie wpadlism.Mamy dwoje planowanych dzieci

Gość madry mazzzzz
my z mężem stosujemy go przez 25 lat i nie zaliczyliśmy żadnej wpadki.

Gość trtr
Przez 2 lata stosowałam przerywany pomyślnie. Po dwóch latach podjęliśmy pierwszy pełny i od razu zaszłam w ciążę.

Gość kokieteryjnaa
zobaczymy jak u mnie bedzie , narazie kochamy sie z przerywanym ale ostatnio jak we mnie wchodzil to byl juz caly mokry wiec troszke sie martwie no trudno

Gość jfhyrsa
dla mnie stosunek przerywany to wielka przyjemnośc, wole to niż jak facet skończy w środku i potem sperma ze mnie wypływa

Gość Cherry moon baby
Skutecznosc stosunku przerwanego opiera sie na 2ch czynnikach. 1 to refleks mezczyzny i nad tym wiekszosc panow pewnie potrafi zapanowac chwala im za to. Na nic sie to jednak zda przy czynnik nr. 2 ktorym jest plyn prejakulacyjny nad wydzielaniem ktorego nikt nie ma kontroli. Pary ktore nie zaszly w ciaze stosujac stosunek przerywany prawdopodnie nie mialy do czynienia z czynnikiem nr2. Ja zaszlam w ciaze podczas seksu w czasie ktorego w ogole nie doszlo do wytrysku wiec chce obalic mity ze to niemozliwe. W preejakulacie jest wystarczajaca ilosc i jakosc plemnikow zeby doszlo do zaplodnienia, przetestowalam na sobie. Jesli ktos decyduje sie wiec na taka metode planowania/nie planowania ciazy to z czystym sumieniem moge powiedziec ze to dla osob lubiacych adrenaline :)

Gość Cherrymoonbaby
Skutecznosc stosunku przerwanego opiera sie na 2ch czynnikach. 1 to refleks mezczyzny i nad tym wiekszosc panow pewnie potrafi zapanowac chwala im za to. Na nic sie to jednak zda przy czynnik nr. 2 ktorym jest plyn prejakulacyjny nad wydzielaniem ktorego nikt nie ma kontroli. Pary ktore nie zaszly w ciaze stosujac stosunek przerywany prawdopodnie nie mialy do czynienia z czynnikiem nr2. Ja zaszlam w ciaze podczas seksu w czasie ktorego w ogole nie doszlo do wytrysku wiec chce obalic mity ze to niemozliwe. W preejakulacie jest wystarczajaca ilosc i jakosc plemnikow zeby doszlo do zaplodnienia, przetestowalam na sobie. Jesli ktos decyduje sie wiec na taka metode planowania/nie planowania ciazy to z czystym sumieniem moge powiedziec ze to dla osob lubiacych adrenaline :)

Gość gość
10 lat stosujemy przerywany i nie wpadliśmy.Mamy 3 planowanych dzieci.