Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalosnababa

Moja 26 letnia partnerka uznaje sex tylko wieczorem w lozku

Polecane posty

Gość zalosnababa

ona ma 26 ja 25 lat. Uprawiamy sex i szczerze mowiac to jest smieszne. Mieszkamy razem.Nie ma mowy o sexie np spontanicznym. Zawsze ten sam scenariusz. Wieczor, lozko i zawsze to samo. Wszelkie proby sa marne a nawet jesli sie powiedzie to mam byc wdzieczny jakby nie wiadomo co sie stalo. mam tego dosc i zastanawiam sie kto jest szurniety ja czy ona.

pogadaj z nia o tym, powiedz, ze potrzebujesz odmiany albo sam zrob nastroj w innym miejscu, np. w lazience mozesz zrobic aromatyczna kapiel, duzo swiec i samo jakos sie potoczy

Gość karoolek.............
no..... jedni musza wyczyniac iscie pierwotne czy tez nowoczesne zabiegi niczym ludy pierwotne blagajace Bogów o deszcz by ów sex był jakis ! a innym przychodzi to z marszu - moze jemu sie nie chce wyczyniac wudu moze chce by ona dzialala podobnie przyjanmniej raz w tygodniu ? Czy zawsze musi odprawic modły by dostac to co chce ?

Gość ja to ona
sluchaj ! moze po prostu twoja partnerka ma jakies kompleksy? tak czasem bywa. bylo tak nawet w przypadku slynnej J.Lo ktora podobnop kochala sie tylko przy zgaszonym swietle bo wstydzila sie swojego ciala. a ile wy jestescie razem?? moze za krotko i jeszcze sie do ciebie nie przyzwyczaila . sama nie wiem. ogolnie kobiety wola po ciemku a mezczyzni nie bo chca to wszystko widziec :P albo w ogole sex jej sie nie podoba, i robi to tylko dlatego zebys ty byl zadowolony i zebys byl zaspokojony.... musicie o tym porozmawiac

Gość karoolek.............
dzis swiece kolacja , intymna atmosfera kwiaty , a jutro co ? ferrari ? futro z norek , tygrysa ? sniadanie do łózka ? bo jak nie bedzie to nosem krecic bedzie ? Skad Wy macie takie kobiety ? potem dziw ze zdrady są i to z młodszymi - one sa spontaniczne i frywolne ! nie potrzebuja niczego by sie po prostu kochać i to wszedzie ! i mają to gdzies ze ktos zobaczy , co nie znaczy , ze robia to w takich miejscach / chodzi o podejscie

Gość ja to ona
ale autor moze sprobowac z ta kąpielą w wannie zeby chociazby pokazac jej ze sex w innych miejscach tez jest fajny... moe zrozumie... moj partner tez potrzebuje zmian i ja go doskonale rozumiem sama ostatnio zamiast w pokoju to zaprowadzilam go do lazienki opierajac sie o wanne zasugerowalam nowa pozycje - jaki on byl szczesliwy heheheheh

Gość marynia02
Jestem taka sama - dosłownie! Nie robię tego przy zgaszonym świetle ani pod kołderką, ani też w jeddnostajnej monotonnej pozycji, aaaalllllleeeee, nie lubię w ciągu dnia, ani za często. 2 - 3 razy w tygodniu, po kąpieli, wieczorkiem. Facetowi postawiłam sprawę jasno, nie zmienię się a jak jemu to nie pasuje to niech szuka innej.

Gość ja to ona
tez wole wieczorem bo jest bardziej romantycznie:) a pozycje musze zmieniac bo nie lubie monotonii ;p

Gość zalosnababa
wyjasnie nie chodiz o to ze sie wstydzi jest atrakcyjna lubi swoje cialo. Nie musi byc zgaszone swiatlo. Nawet powiem ze ona woli przy zapalonym zeby sie soba popisywac jaka to jest piekna (no i troche tu prawdy:) Pozycje moga byc rozne nie ma tu problemu. Chodzi o czestosc. jestesmy ze soba 2 lata

Gość zalosnababa
no i wlasciwie to zawsze tak bylo od poczatku znajomosci a ja mam temperament jak rasowy samiec. Ciagle chetnie wszedzie obojetnie jak... i schne jak pizda

a moze trzeba ja zachecic - po powrocie z pracy zacznij ja dotykac, calowac i moze sie samo rozkreci - tylko delikatnie na poczatku ja lubie tak byc zaskakiwana i sama tez czesto robie takie niespodzianki

może brakuje jej temperamentu, namiętności? ja to z moim Misiem mogłabym ciągle i wszędzie, w przedpokoju, w windzie, w garażu, w aucie, na plaży, na łóżku , na krześle, na biurku... ale czuję się jak szmata i nimfomanka. może Twoja partnerka wstydzi się tego, nie chce być wzięta za wyuzdaną i dlatego tylko to jej odpowiada?

Gość ja to ona
aha czyli chodzi ci o to ze malo sie bzykacie? moze po prostu ona nie lubi sexu albo jest jej obojetny, a jak z jej orgazmem? jesli nie ma to moze tu tkwi problem.... wiele dziewczyn nie ma orgazu pochwowego wiec samo 'wkladanie' nie sprawia jej przyjemnosci

rozpal ja dobrze to bedzie chciala zawsze i o kazdej porze dnia i nocy:-P

Gość zalosnababa
moze w tym problem ze ona ma tylko lechatczkowy?

Gość a ja nieeeeee
bzdura, że kobiety wolą po ciemku, ja tam wole przy zapalonym :D lubie widzieć jaką rozkosz daje swojemu facetowi,a w wannie jest fajnie, hehe :P

Gość ja to ona
no wlasnie moze miec tylko lechtaczkowy i dlatego sex jest jej obojetny , bo ty masz z tego frajde a ona niebardzo ;p;/