Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lidka1982

Imię dla dziewczynki

Polecane posty

Witam,na ostatnim usg dowiedziałam się że będę mieć córeczkę. Zastanawiam sie teraz nad imieniem, chciałabym jakies ładne i oryginalne. Po głowie chodzi mi Kaja i Milenka. prosze o opinie i jakies fajne propozycje.Pozdrawiam!

Gość Nanananna
Milenka jest słodkie:)

Julia to śliczne imię ale zrobiło się bardzo oklepane. Moja pierwsza córeczka ma na imię Aleksandra, też dość popularne choć w przedszkolu jest jedna, za to mnóstwo Oliwii, Nataleki Wiktorii.

Gość a może Magdalena

Gość to moze........
Nina

Amaleta - też mam na imię Joanna ;) Bardzo mi się podoba, ale tylko właśnie w takiej wersji (Joanna), bo Asia to tak średnio

a serio wybrałabym Kaje, teraz duzo mam twierdzi ze nie ma piekniejszego dziewczecego imienia, a Kaja znaczy wierność "gdzie ty Kajus tam ja Kaja"

a ja nazwalam córcie Kasia. Byłą Katarzyna Wielka, była Kasia Scarlett, Moze byc Kiki, Kasiątko, Kitty, Kate....Piekne imie.zwykle-niezwykle.I nie udziwnione. A na drugie ma Wiktoria---bo dziadek sobie zazyczyl;/

Gość a może Magdalena
a może na przykład Krzysztofa???? :P Stefania? piękne imię :) moja siostra ma Benita...

Gość Anastazja...
Julita Karolina

Gość Olga może
albo Kamila albo Eliza...?

to jest ładne i juz w dizisiejszych czasach dosc rzadkie imie. wszyscy sadzą się na oryginalnosc, a wkrotce te zwykle imiona będą rzadkoscią. ale ok---lista oryginalnych imion: INEZ HELGA OLGA INGA MALWINA SABINA MIRA ŻANETA BIANKA/BLANKA AMELIA

ja swoje corke nazwałabym żaklin albo własnie kaja, kiedys chciałam julie ale teraz tego imienia jest jak nasrał...dlaczego w ogole nie ma romeów?? :D

Gość mira i blanka chyba najlepsze
z nich

sabina jest oryginalna ? :O na wsiach jak nie justyna, kasia czy nieszczesna ania to sabinaaa :O

Gość agatkaliseczek
Kamila

:D i co ja tez jestem z miasta :P a sabina kojarzy mi sie z brudną usmarkaną dziewuchą drapiącą sie po dupie...serio :D

Gość chce zadac pytanie
dlaczego koniecznie musi byc oryginalne? :O czemu na sile kombinujecie? dajcie takie jakie sie wam podoba, bez nacisku na oryginalnosc. mam kumpla Tyberiusza, juz sie pogodzil z tym imieniem, ale mowi ze mial wiele upokarzajacych sytuacji, ktore oczywiscie probowal przeistaczac w zart, ale sami wiecie jak jest. badzcie rozsadni .. po prostu - rozsadni.

hehehe dobre:D a mi z niemiecką,ssmanska kurwą palącą cygaretkę, w kapelusiku z woalką i masakrycznie dłuuuugimi rzęsami:D jak bylam mlodsza to myslalam ze nazwe corke Lili Marleen:D:D:D Liliana MArlena:D ale kwaas:D

mi się podobają: Maja, Laura, Julka, Zosia, Żaneta, Dagmara :P

ale na szczescie jest Kasią. Kasie, Anie, Basie, Zosie, Madzie--zwykle, ale takie wdzieczne imiona....ponadczasowe. a, Irma jeszcze moze byc, Oktawia, Anastazja:D