Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3jk2

Chyba juz wcale nie mam szans /

Polecane posty

Gość 3jk2

;/ Wyslalam zgloszenie ze swoim zdjeciem na pewien konkurs ... Poczatkowo wydawalo mi sie , ze sa zainteresowani. Spytali ile mam lat i ile wzrostu. Odpisalam, ze mam 20 lat i 168 cm wzrostu . Po czym odpisali mi, ze nie tego typu urody szukaja. Nie rozumiem teraz nawet na fotomodelke trzeba miec 170 cm ;/ jak patrze po agencjach to sa i takie co maja 165 cm i jak one sie tam znalazy ;/ Gdybym napisala ze mam 175 cm i 17 lat to pewnie by mnie przyjeli. Ale szajstwo !

Gość 3jk2
ale ja napisalam prawde ze mam tyle i tyle, i to byl casting na twarz i na fotomodeling a nie na modelke. Moze jestem zbyt paskudna, nie wiem

Gość 3jk2
moze, ale czemu nie napisali tak odrazu jak mnie tylko zobaczyli, tylko wpierw wypytali o to co chcieli wiedziec, a po otrzymaniu odpowiedzi zrezygnowali - dla mnie to wlasnie tak wyglada, ze po prostu ejstem za stara i za niska

Gość 3jk2
moze dla niektorych jestem pasudna, a dla innych zwyczajna, dla kolejnych ladna .. to rzecz gustu ,ale nikt mi nie zabroni sprobowac :)

Gość 3jk2
szczerze w to watpie ;] musze sie pogodzic z tym ze w tym kierunku nic mnie juz nie spotka