Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a ja uwazam ze

A ja uważam, że ciężarne należy traktować jak święte krowy i koniec

Polecane posty

Gość gość
etymologia:(1.3) Po raz pierwszy laska w znaczeniu obecnym zaczęła używać młodzież w latach 70. określając atrakcyjną dziewczynę, żartując z popularnej wtedy czeskiej piosenki „Ach ta láska nebeská”.komuś tu oralne pieszczoty chodzą po głowie... :)

Gość gość
etymologia to etymologia,a jednak slowo nabralo negatywnego znaczenia:Pja osobiscie uwazam,ze mezczyzna z klasa ugryzie sie w jezyk zanim rzuci´´komplement´´p.t.lachon.moze mozna by bylo wybaczyc takie slowka nastolatkowi,ale dojrzaly mezczyzna mowiacy do kobiety w ten sposob..nieee.niektore kobiety ciesza sie na slowo Milf...nie bede mowic z czym mi sie to kojarzy...szkoda,ze to wszystko schodzi na psy:O

Gość gość
ja jestem goracym milfem :) czy Ty naprawde chcesz i marzysz o facecie, który widzi fajna kobiete i mówi do swoich kumpli przy piwie: ale cudowna jest ta niewiasta. jakbym mógł spędziłbym z nią przyjemne chwile dzisiejszej nocy. ależ ma krągłe kształty, ach i ta pupa, co nie stary? myślę, że kończyny ma również takie wymiarowe pod nogawkami. ja nie lubię p**d. ale myślę, że nawet p***a by tak nie powiedziała...

Gość gość
widzisz, dla Ciebie ma pejoratywny wydźwięk, bo masz ograniczony zasób słów. laska ma wiele znaczeń i nie uważam, że którekolwiek z nich ubliża kobiecie - czy mowa o lasce do podpierania, czy o urodziwej lasce, czy o lasce wanilii i lasce dynamitu.

Gość elena44
Nie rozumiem Was drogie panie wymagające specjalnego traktowania podczas ciąży. Urodziłam dwójkę dziec****odczas ciąży nie było lekko to przyznać trzeba, zwłaszcza, że jestem osobą od urodzenia niepełnosprawną. Podczas drugiej ciąży miałam już endoprotezy stawów biodrowych. Dodam, że były to czasy kiedy w sklepach kupowało się na kartki a w kolejkach stało się wiele wieeeele godzin. I jakoś żyję. Nawet mi przez myśl nie przeszło, żeby kogokolwiek prosić o ustąpienie mi miejsca. Owszem miło, gdy ktoś sam z siebie przepuścił, ale nie rozumiem jak można czegokolwiek wymagać od zupełnie obcych ludzi. To jest ich prawo ustąpić ciężarnej, nie obowiązek. Specjalne względy od męża, rodziny okey, ale nie od obcych ludzi. A tu zdrowe baby i wielce księżniczki i skakać koło nich trzeba najlepiej już w pierwszym miesiącu ciąży... Wstyd! Korony wam z głów nie pospadają jak chwilę poczekacie, postoicie.

Gość gość
dokładnie -teraz 3/4 ciężarnych to pierniczone królewny - jesteście traktowane jak każdy inny obywatel -nie ma względów . nikogo poza rodziną nie obchodzi ani wasza ciąża , ani wasz dzieciak .