Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jshddbdhdhedbedjed

prosze pomozcie mi!!!!!!

Polecane posty

Gość jshddbdhdhedbedjed

co zrobic, aby wywalic ojca pijaka z domu??? mam go dosc codziennie pijany, codziennie sie awanturuje... mam dosc, wszyscy mamy dosc, ale kompletnie nie wiem co moge zrobic, gdzie to zgloscic.

Gość asdfgr
a ile masz lat?

Gość Weronica-29
Najlepiej zglosic to na policje. Tylko musi to zrobic osoba dorosla. Takiego kogos mozna skierowac na przymusowe leczenie. Jesli by sie tego nie podjal to grozi mu wiezienie. Ale nie znam dokladnie szczególow. w mojej rodzinie byl taki przypadek.i jest ok

Gość jshddbdhdhedbedjed
dzielnicowy mial przyjsc, ale sie nie pojawil, policja nic nie pomoze... mam 22 lata, ale jak to dzieci z domu z takim problemem czuje sie odpowiedzialna za to wszytsko, gdyby sie cos stalo komus z mojej rodziny przez niego nie wybaczylabym sobie tego...dlatego o wyprowadzce z domu nie mam mowy...

Gość jshddbdhdhedbedjed
up up

Gość Weronica-29
skoro dzielnicowy nie przyszedl trzeba pojsc do niego znow. do skutku. albo zglosic do jego przelozonego. najwazniejsze- nie poddawac sie.

Gość jshddbdhdhedbedjed
ok sprobuje ale naprawde mam juz dosc... nie moge sie uczyc, nie moge spac, on wszytskim przeszkadza! czemu poprostu nie mozna takiego wywalic na zbity pysk i zabronic zblizac sie do rodziny...

Gość Weronica-29
Tak byloby najlepiej ale niestety polskie prawo pozostawia wiele do zyczenia. interwencja jest dopiero gdy dochodzi do tragedi. pozniej szukaja winnego a kiedy maja sygnaly ze cos jest nie tak to olewaja to. koszmar. zycze ci powodzenia. trzymam kciuki

Gość jshddbdhdhedbedjed
czasem juz mi nerwy puszczaja... mam dosc takiego zycia! boje ze kiedys strace panowanie nad soba... dzis mi chcial reke zlamac...jest wazny po wie ze jestesmy slabsi a on ma wiecej sily

Gość Weronica-29
nie fajna sytuacja. dobrze byloby gdybys taka awanture nagrala chocby na telefon.

Gość jshddbdhdhedbedjed
mam nagrane