Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tarzan332r

czy sa tu jakies samotne dziewczyny co szukaja chlopaka

Polecane posty

Gość Zabiegana Wróżka
" do zaoferowania mam siebie" Ile tego będzie w cm. ?

niestety niemam az tak dlugiego jezyka :) w cm no taki niezaduzy niezamaly a wsam raz :D he a mam 180cm wzrostu

jnie wiem czy wzrost to jakaś szczególna cecha .. opowiedz o sobie, wiek, mniej więcej gdzie mieszkasz i jak trafiłeś na kafe?

lubie sport pilke nozna siatkowke chodze nasilownie lubie ruch ogolnie:) i z wrocka jestem i mam 25l

ech , jak zwykle daleko . i 7 lat to duża róznica tzn nie nie do przeskoczenia ..ale

aha szkoda ze tak daleko ja mam juz dosc samotnosci i bardzo chce kogos miec dokogo sie mozna przytulic

mnóstwo dziewczyn jest samych, czy też nie .. co szkodzi zaprosić jakąś na spacer, na lody, porozmawiać .. jak okaże się że jest fajna to na koniec kupić kwiatka ;) ale pamiętaj: na koniec : bo na początku jak dasz to nie będą czytse sygnały z jej strony , będzie przekupiona :D

Gość Zabiegana Wróżka
Możecie spotykać się w Warszawie :)

he bede pamietal z kwiatkiem :) szczerze to troche niesmialy jestem i pewnie dlatego nigdy niebylem z dziewczyna ale najwyzsza pora to zmienic wziasc sie zasiebie i miec wiecei odwagi:)

pogoda sie robi a ja choruie :( mam nadzieie ze dzien dwa i mi przeidzie:) a miec faina dziewczyne to najwieksze szczescie i mam nadzieie ze wte wakacie sie spelni he:)

życzę powodzenia i zdrowia ;) hmm sauna jest niezła, tylko jeśli jesteś teraz mocno chory to pojdź jak ci przejdzie

ja troszke zabardzo pewnie przezto nigdy z zadna niebylem i sie nawet niekochalem troche wstyd jakby sie komple dowiedzieli to porazka siara namaxa