Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szuka zrozumienia000

CO ZROBIĆ GDY BYA PRZYJACIÓŁKA NASTWIA PRZECIWKO DRUGIEJ

Polecane posty

Uniesc sie honorem i nic nie robic. To chyba najlepsze rozwiazanie. Po prostu zapomniec o tym i zachowywac sie jak gdyby nigdy nic. Ja nie dawno bylam w takiej sytuacji. Jak widze ta byla kolezanke, to mi sie nie dobrze robi, ale mam ja w nosie. Jesli szukasz zemsty, zrob jej jakas krzywde. Ja mialam ochote ja zabic, ale na mysleniu sie skonczylo. Zle sie czulam z tym, ze to ona ma teraz satysfakcje z tego, ze mnie skrzywdzila. Ale mysle, ze zachowalam sie z godnosci puszczajac to kantem.

Gość heheheheeeeeeeeee
podnies wysoko glowe i olej a nastepnym razem lepiej dobieraj sobie przyjaciol

CHYBA TAK WROGA NAJBARDZIEJ DENERWUJĘ TO ŻE NIE ZWRACA SIĘ NA NIEGO UWAGI... NIESTETY NASTAWIŁĄ MOJĄ KOLEŻANKE ... JEST PIEKIELNĄ ZAZDROŚNICĄ PRÓBUJE WSZYSTKIM ODBIJAĆ FACETÓW JEST ROZTRZEPANA A JA MAM SATYSFAKCJĘ BO WSZYSCY SIE Z NIEJ ŚMIEJĄ

Gość trusski
heh..... mialam to samo. tylko ze ta druga przyjaciolke tez stracilam. olałam i dobrze mi z tym.

JA TEŻ BO JUŻ SOBE NIE UFAMY ... A TA PIERWSZA WARIATKA JEST ZAZDROSNA BO PRZEGRAŁĄ,JEST WŚCIEKŁĄ ŻE WIDZIAĄŁ JAK ROZMAWIAM Z JEJ BYŁYM .... ZAWSZE BYŁA ZAZDROŚNICĄ ALE NIKOMU NIE DORÓWNYWAŁĄ WRĘCZ OŚMIESZAŁĄ SIE .. NIE MUSZE NIC ROBIĆ BO ONA STACZA SIE TAK ŻE AŻ MI JEJ SZKODA...

ALE JAK KAŻDEGO ZDENERWOWAŁĄ BY CO ROBI ...