Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrocławianka85

na kt godz fryzjer?

Polecane posty

Gość wrocławianka85

na kt godzinie z reguly zapisuje sie do fryzjerea? mama mnie zapisala na 10:30. nie wiem czy to nie za wczesnie.mam długie włosy i będę chciała mieć zrobione loki. ile trwa z reguły fryzura. boję się że do wieczora niue wytrzyma?

Gość tez mam ten problem bo
mam na 16 slub i nie chce za wczensie isc do fryzjera bo wiadomo-trzeba potem uwazac na fryzure

Gość yhyy
zapewniam, ze jak dobry fryzjer, to wytrzyma. tzn dobry lakier. Ja sie czesalam i mialam fryzure, ktora sprawiala wrazenie, ze sie rozpadnie za 2 godziny. A wytrzymala od 12 do 6 rano. Wszystko za sprawa dobrego lakieru. Wlosy ani drgnely.

Gość yhyy
natomiast pani mloda swoja fryzure miala w stanie nienaruszonym od soboty do wtorku

ja mam o 14.40 a fryzjera mam na 9.nie wiem czy to za wcześnie,czy nie,ale to dobra fryzjerka a terminy ma zapchane.chwilę po mnie ma kolejne babeczki ze ślubną.

ja początkowo miałam fryzjera o 14, alub o 17 ale wystraszylam sie ze nie zdąze i znalazlam innego ktory zapisal mnei na 10, na 12 mam kosmetyczkę a o 14 zdjecia(30-40min) pozniej 16,20 blogoslawienstwo i do kosciola :P