Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zepsuta pralka

Jaką wybrac pralke -ladowana od frontu?

Polecane posty

Gość Zepsuta pralka

Wiem,ze nie tu powinnam szukac,ale z doswiadczenia wiem ,ze mi pomozecie:) chodzi mi o waska pralke. Glebokosc i wysokosc nie ma znaczenia.Moze macie takie male pralki,wiecie jak to jest w blokach:P

Gość co ja moge
Mam LG 60x44 bardzo fajna :) jestem z niej bardzo zadowolona :) a i cena nie przeraza, ok 1,5 tys kosztowała.

ja mam bosha, nie pamietam jaki model ale pewnie juz sa inne. Sprawdza sie swietnie, jest cichutka i oszczedna, bardzo dobrze wszystko dopiera ale pralki to raczej mozna szukac plytkie a nie waskie. Waskie to sa ladowane od gory

Gość Zepsuta pralka
Dzieki.Wszystkie maja ok 60cm szerokosci a ja bym chciala ok 50 cm:( i chyba bede zmuszkona kupic taka.ehh.

Gość co ja moge
Ta moja LG też jest bardzo cicha i oszczędna,sama dobiera sobie czas prania w zależności od tego ile włożymy do bębna.Gwarancje na bęben ma chyba 10letnią.

Gość co ja moge
Nie wiem czy te ładowane od frontu sa w innych szerokościach niż standardowe 60.

sa waziutkie ladowane od gory 40 cm :) tylko wtedy glebokosc maja 60 cm ale taka wtedy wejdzie, a tej od frontu nie wsadzisz no bo jakim cudem, nawet jak jest plytka 40 to Ci sie drzwiczki nie otworza ;)

ja mam samsunga, wąska i dobrze sie sprawdza, teraz mają ponoć modele z ceramiczna grzałką na której nie osadza sie kamień, ma zabezpieczenie dla dzieci, programy dziecięce, silver nano, może być ale gdybym mogła wybierać zastanowiłabym sie nad pralko-suszarka, bo ta rozstawiona w pokoju mnie strasznie irytuje :D

Gość Zepsuta pralka
super dzieki za ta Candy o taka mi chodzi :)

faktycznie, jeste tez electrolux co ma 49,5 szer i 51 glebokosc ale wsadu ma tylko 3 kg

a bardzo proszę wiem że kiedyś bosch też miała taka mini pralkę :D ale nie wiem jaki to był model dokładnie

Gość Zepsuta pralka
Dzieki:)