Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lolcia52

czy będe mamą.......

Polecane posty

Gość lolcia52

wiem kochane kobietki ze ten temat juz powtarzal sie wiele razy ale na zadnym topiku nie uzyskalam odpowiedzi a bardzo mi zalezy......moje cylke sa nieregularne miedzy 28 a 32 dni....kochalam sie z nazeczonym od ok 11 dnia cylku do wczoraj ... kiedy jeszcze powinnam sie kochac by zajśc w ciaze... bardzo mi zalezy....:) prosze od odpowiedz....

Gość tematy powinny
być weryfikowane, czy można je dodać , cze nie.

Gość tematy powinny
możesz stawać na głowie i nie zajść w ciążę. od nas to nie zależy.

Gość lolcia52
dzieki za odpowiedz... ale za duzo mi nie pomogla:P

Gość tematy powinny
żadna ci nie pomoże zajść w ciążę! co ma być to będzie!

Gość lolcia52
no normalne ze na forum sie nie zaciaze......:P:P ale są dni wiekszego prawdopodobienstwa kiedy moge zajsc w oczekiwana ciaze... i fajnie by bylo jakby ktos pomugl mi je okreslic....:)

Gość tematy powinny
masz problem z określeniem dni płodnych? to fatalnie używaj testów owulacyjnych

Gość lolcia52
no wlasnie te dni plodne sa dla mnie trudne do koreslenia ... niestety....ale z tego co zaobsrewowalam to chyba sie zaczynaja:P:P....a czy testy owulacyjne sa wiarygodne.....

Gość lolcia52
sa jakies kobiety na fofummmmm

Gość zapytam was
z tego co słyszałam co raczej mało wiarygodne

Gość lolcia52
.....?? że są jakies kobiety..:P:P czy ze bede w ciazy...:P:P

Gość lolcia52
.... testy owulacyjne malo wiarygodne...?? a wiec w twkim rzie jak rozpoznac owulke...

Gość zapytam was
mówię tylko co słyszałam. Najlepiej wybrać się gina który będzie za pomocą aparatur monitorował cykl. Ja np zawsze gdy mam jajeczkowanie czuję się fatalnie i boli mnie brzuch jak na okres i zawsze jest to 14 15 dni przed okresem.

Gość zapytam was
mało wiarygodne dotyczyło testów:)

Gość lolcia52
dzieki za odp.. :):) ..@ MAM DOSTAC OK 5 LIPCA....ale mam nadzieje ze nie dostane.....mam zamiar kochac sie co 2 dni ... moze uda sie zostac momą....:)

Gość zapytam was
ja okres powinnam dostać 2 lipca też mam nadzieje że nie nadejdzie. życzę powodzenia:)

Gość lolcia52
mam nadzieje ze nie dostaniesz... a mam pytanko czy stosowalas jaks metode by obliczyc sobie dni plodne,... i czy kochalas sie wedle jakies reguly np co 2 dni....

Gość zapytam was
ja generalnie mam regularne miesiączki, odczuwam też kiedy mam jajeczkowanie. Na każdej stronce o ciążach jest kalkulator płodności można sobie obliczyć. Podobno lepiej co dwa dni ale my się kochaliśmy codziennie . Pierwszy raz próbujemy więc zobaczymy co z tego wyjście

Gość izp
A ile Ty dziewczyno masz lat jak nie wiesz jak określić dni płodne to idź do lekarza, zrób sobie test owulacyjny, obserwuj się- a nie na forum!!! myśl dziewucho bo mam wrazenie ze jestes jakąś niedojrzałą 15 latka... Jak widze takie pytanie w temacie to mam ochotę napisać wielkie- NIE!!!

Gość zapytam was
nie atakuj dziewczyny . ja mam 27 lat i do momentu kiedy nie zaczęłam planować ciąży nie bardzo wiedziałam np że można za pomocą kalkulatora dni płodnych obliczyć

Gość lolcia52
odp do izp... kobieto zastanów sie co piszesz jak chcesz mnie obrazac to wypad z topiku.... to forum jest dla kobiet które chcą sobie pomuc nawzajem a nie obrażac i wyzywac........troche kultury....a nastepnym razem zastanów sie co masz napisac zanim zaczniesz kogos obrazac ... jezeli nie wiesz jaka jest sytuacja..... a maze jestem 22 letnia kobieta która ma problem w zajscie w ciaze i chyta sie każdego sposobu bo lekaze sa bezradni....... skąd wiesz....... widać ze jests jakąs nadąsaną kobieta która jest na forum po to dy dołować a nie wspierać ,,, a takim paniom dziekujemy......... odp dla zapytam was..... uzywałam internetowych kalkulatorkow i narazie nic z tego...... a gin powiedział prosze prubowac ... dziekuje ze stanełas w mojej pbronie to było bardzo miłe...... a ja nie bede trocic nadzieji i dalej prubowac zostac mamusia......może tym razem sie uda...:):)