Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zniesmaczoona

Szok! Dowod na to ze mezczyzni zamiast mozgiem mysla tym co maja w portkach!

Polecane posty

Gość Zniesmaczoona

Dowiedzialam sie ze moj niespelna 30letni sasiad znalazl sobie dziewczyne i spodziewaja sie dziecka. Nie dziwilam sie temu dopoki nie przekonalam sie jaka to "dziewczyna"! Otoz jest to matka z trojka dzieci (najstrasze 14 lat) i kazde z tych dzieci ma z innym facetem! Widac ze umie zadbac o to aby facetowi bylo przyjemnie ( 4 dzieci kazde z innym!), bo kto chcialby by rozklapioche z takim przychowkiem:/ I niech mi nikt nie mowi ze facet nie mysli chujem:/

Gość fakfapfkalskdf
Ty ladaco też się zajmij swoimi sprawami... o ile takowe wogóle posiadasz, w co wątpię z uwagi na Twoją bezustanną obecność na KAFE.

Gość Zniesmaczoona
To ty tez sie zajmij swoimi sprawami a nie ty co kto pisze na kafeteri:P Bo to nie sa twoje sprawy.

Gość Zniesmaczoona
a nie tym* oczywiscie bylo to do ladaco.

Gość eh ladaco żebyś Ty
jeszcze kiedyś coś sensownego w temacie napisał...

Gość Zniesmaczoona
Otoz wlasnie mozna sie wypowiadac na temat, nic sie nie zmienilo:) Ale ty niestety nie wypowiadasz sie na temat:P

Do zniesmaczonej Ale tak naprawde nie wiem co cie boli Czy to ze sąsiad wolał laskę z czórką dzieci zamiast ciebie czy to że laska z czwórką dzieci ma kolejnego faceta a ty żadnego? Widac faceci wola jak to okresliłas rozklapiochy zamiast takich idealnych i mądrych sąsiadek jak ty

Gość fdsfds
Zniesmaczoona żal ci ze wolał ją niż ciebie ? heehe

Gość a ja sama
widoicznie z nikim jej sie nie udaLO

Gość Zniesmaczoona
Widze ze sa tu jakies samotne matki z dziecmi ktore sie wyzywaja na wszystkich ze ktos je kiedys chcial, machnal dziecko i dostawil ale chcial:P A gdzie ja powiedzialam ze jestem sama, podoba mi sie ten sasiad, albo zazdroszcze tamtej babie takiej dzieciarni, kazdej z innym?

Gość Zniesmaczoona
A "laska" o niej to troszke za duzo powiedziane:P

Gość a ja sama
zalosna jestes bo sawego zycia nie masz i nic p tobie nie pozostanie jak tylko smrod w meiszkaniu

No to jaki jest powód że takim jadem rzucasz. To jego sprawa z kim śpi, zresztą skąd ty wiesz że ta panna ma każde dziecko z innym facetem? Ja nie mam pojecia ktora sąsiadka z kim ma dzecko.

Gość a ja sama
bo ona wszedzie wklada ten swoj parszywy ryj bo swego zycia nie ma ciekaweho

Gość Zniesmaczoona
Nie w mieszkaniu tylko w domu:P I mam meza i dziecko do waszej wiadomosci - jedno dziecko z moim mezem. A ta baba dawala dupy kazdemu kto tylko chcial, a teraz pracuje ta rozklapiocha i obwislymi cyckami, aby tylko zadowolic tego chlopaka. I ten temat byl nie o niej a o tym ze faceci mysla fiutem a nie glowa - zobacza kawal pizdy i dawaaaaaj!

Gość Zniesmaczoona
O to widze ze ciekawe zycie wedlug was to dawanie dupy komu popadnie i dorobienie sie gromadki dzieci (nazywanych bekartami zreszta). A czy na tym czwartym koniec? Niekoniecznie. I pomyslcie sobie jak czuja sie te dzieci, gdy w szkole sie z nich smieja, ze mamusia znowu znalazla im innego "tatusia".

No ale jakie zatem proponujesz rozwiązanie? Zastrzelić ja a dzieci do domu dziecka? Gdyby facet myslał tylko jajami to by się z nia nie wiazał tylko latał na dziwki. Poza tym co to za okreslenie rozklapiocha? Spałaś z nią ze wiesz ze jest rozklapiocha? A moze towj mąż ci tak powiedział bo sam sprawdzil? :D

Gość sexi prowokatorka
jej dupa jej sex jej sprawa niech ma i 10 dzieci jego huj jego kobita jego sprawa jak chcę mieć porozpychaną dziwke to ma:)

Gość Zniesmaczoona
No wiesz nie trudno bylo sie dowiedziec jak spalo z nia nie malo facetow:P

Gość a ja sama
kazdy sadzi wzgledem siebie. Autorka pewnie miala takie doswiadczenia z tym ze pewnie uzyla kondonu miast produkowac masowo dzieci

Gość a ja sama
ja juz widze te sypianie z wieloma facetami. Mma porzadna kolezanke ktora nie sypiala z zadnym facetem, byla dziwica i to z tego powodu ze dupy nie dawala okrzyknieto ja dupodajka. Pomysl autorko dennego topiku i o tym aspekcie a moze mowisz o sobie bo Ty jej materacem zapewne nie bylas

Gość a ja sama
KOBIETA TEZ MA PRAWO DO CZERPANIA RPZYJEMNOSCI

Typowe myslenie na wsi, zresztą w miastach również Jak facet zaliczy tabun lasek to jest lokalnym macho, a jak laska miała czterech to jest lokalna dziwką. Domyślam sie że autorka tematu jest z jakiejś bardzo małej miejscowości gdzie wszyscy o wszystkich wiedza. Nie wyobrażam sobie aby ktoś z moich sasiadów wiedział z kim sypiała moja żona i ilu miała partnerów.

\"No wiesz nie trudno bylo sie dowiedziec jak spalo z nia nie malo facetow\" - wszysci twoi byli? i opowiadali ci o tym między jednym a drugim numerkiem, wychwalając jaką to ty masz nie rozklapiochę w porównaniu do niej. Oczywiście to wszystko było przed twoim ślubem, bo od ślubu jesteś \"porządna\". Gratuluję zniesmaczona :D :D

Gość Mała dygresja nie na temat
A ja tam lubię rozklapiochy, bo mozna sobie z taką lasencja używac do woli bez zadnych obaw o otarcia czy ból. Nie trzeba się martwić i długo rozgrzewać. Można ostro i długo. Nie wiem skąd u nas takie czczenie ciasnych cipek skoro sa z nimi same problemy. Prawda jest taka ze jak facet ma trochę w gaciach i trochę w spodniach to będzie mu dobrze nawet z największa cipka na świcie. Moja dygresja może nie do końca na temat, ale szokuje mnie kiedy to juz nie tylko onaniści wyzywają kobiety od rozjechanych , ale juz nawet same siebie tak poniżają. Moja żonka ma największa cipkę ze wszystkich kobiet z którymi byłem ale w życiu bym jej na inna kochanke nie zamienił bo seks to nie tylko rozmiary ale tez umiejętności i uczucie

Gość Ania mezatka
Do zniesmaczona a jak tobie sie ten sasiad podobal to dlaczego mu nie powiedzialas ??? i niezrobilas nic by sie toba zaopiekowal ??? moze wlasnie mial na ciebie ochote a ty udawalas niedostepna ???!!!