Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frappewkropki

Dziewictwo przeszkodą ??

Polecane posty

Gość frappewkropki

jestem młodą dziewczyną,podobnież atrakcyjną na zainteresowanie panów nie narzekam.kiedy zaczynam się,z którymś spotykać na randki i po pewnym czasie dowiaduje się on,że jestem dziewicą to poprostu jak szybko Ci panowie się pojawiają to tak szybko znikają..ja jestem w tych sprawach konserwatywna muszę się zakochac i chcę czekać z pierwszym razem,jeszcze nieśpieszy mi się bo mam czas.A poptostu panowie widzą we mnie duże piersi i coś co można zaciągnąć do łóżka,jeszcze w dodatku blondynka . W sumie ostatnio tyle się słyszało,iż panowie szukają dziewic kobiety porządnych .. jestem innego zdania

Gość ale jaja.....
wiodcznie chodzilo im tylko aby cie przeleciec...nie martw sie jak spotkasz takiego ktoremu bedzie naprawde zalezec na tobie to bedzie dumny ze jest Twoim pierwszym;]

Gość frappewkropki
:) cierpliwość to moja mocna strona :) ale zniesmaczenie zostaje :)

Gość tak dokladnie ile masz lat
?

Gość frappewkropki
16 :)

Gość frappewkropki
19 no w sumie prawie 20 :) gdy miałam 16 lat to nie myślałam o randkach :)

nie każdemu facetowi chodzi o to by przeleciec i zostawic. Dojrzały facet jak wiadomo potrzebuje seksu - to normalne, chce stworzyć związek oparty na zrozumieniu, seksie, przyjaźni, miłości. Nie chce wiazac sie z kobieta na która bedzie musiał czekać rok, dwa albo i więcej, bo zdaje sobie sprawe ze po tych 3 latach mogą sie kompletnie nie dograć w łózku i albo dojdzie do zdrady albo do rozstania. Nie chca marnowac czasu. Oczywiście są wyjatki (np jakis prawiczek). Pisze to jako kobieta. I ja nie czekałabym na faceta - gdyby mnie kręcił, podobał mi się to nie udawałabym cnotki tylko po to by inni czuli się lepiej. jesli chcesz czekac z tym do slubu to znajdz takiego co tez ma takie podejście. Kazdy inny bedzie chciał sprawdzić w co sie pakuje. I to nie jest tak, ze jak juz sie przespisz to Cie zostawi - jesli sie w tobie zakocha to tego nie zrobi, jesli nic nie poczuje to nawet po 2 latach zwiazku moze wam nie wyjść.

Gość frappewkropki
złooo..- oczywiście masz racje.Ja nie napisałam że chcę czekać 2 lata czy dłużej bo sama mam potrzeby i hormony :) ale chciałabym troszkę faceta poznać i zaufać mu,a kiedy widzę że jemu to przeszkadza że ja jestem dziewicą i zapewne będę chciała go trzymać w poście przez np. 3 miesiące to nie wygląda to fajnie :)

Gość donner
jesteś normalną dziewczyną i lepiej nie szukaj porad na tym durnym forum ;)

Ale wiesz - face który słyszy takie coś, lub wie ze jestes dziewica i do tego konserwatywną to nie mysli o 3 miesiącach a 2 latach. Ja tez byłam taka jak Ty - chciałam czekać zeby sprawdzić, zaufac - ale poznałam super faceta i wylądowaliśmy w łózku po 2 tyg (nie miałam kompletnie pojecia czy nam wyjdzie czy nie - zaryzykowałam) jestesmy razem prawie 2 lata. Kiedys mi powiedział ze gdybym chciala go testować miesiącami to by sobie odpuścił - bo seks jest wazny, bo go kreciłam i nie mogłby tyle czekać. Ja go rozumiem, bo na poczatku związku żadko kiedy jest wielka i szalona miłośc, ludzie muszą sie poznac itp. My poczulismy cos do siebie dopiero pół roku później - ale seksu nie żałuję, nie żałowałabym nawet wtedy gdybysmy sie rozstali po tygodniu. Ale tez wszystko zalezy od faceta - jesli obracasz sie w towarzystwie 20 latkow ktorzy mysla tylko o tym by przeleciec jak najwiecej dziewczyn to lepiej sie od nich trzymaj z daleka. Poszukaj starszego, dojrzałego, który bedziemiał inne podejście do seksu.

Gość mmkmkmkmk
Dziewictwo to nie przeszkoda... mysle, ze skoro ci twoi "amanci" odpadali po tym, jak uslyszeli, ze jestes dziewica, to tylko swiadczy o tym, ze byli dosc niedojrzali... niedojrzaly koles nie bedzie szukal powaznego zwiazku... a widocznie brzmisz powazie, kiedy mowis, ze czekasz na kogos odpowiedniego... poszukaj kogos dojrzalego, ktorego nie bedzie przerazac ani wizja polrocznego, rocznego, dwuletniego czy ile tam chcesz - postu, ani wizja spedzenia z toba resszty zycia. znajdziesz takiego, tylko troche cierpliwosci:) pozdrawiam.