Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nadzwyczajne

JEMU NA NIEJ NIE ZALEŻY

Polecane posty

Nie wiesz czy Twojemu mężczyźnie na Tobie zależy? Ciągle zadajesz sobie pytanie: czy on mnie na pewno kocha? Masz dość siedzenia i zastanawiania się jakie znaki Tobie wysyła a Ty ich nie umiesz odczytać? Czy to co on robi jest słuszne i świadczy o jego miłości? Dla wszystkich tych, które dręczą te pytania, zamieszczam kilka porad damsko- męskich, wziętych z życia, zaobserwowanych i potwierdzonych. Już dosyć wątpliwości Drogie Kobiety!! Oto one: -Nie odezwał się w 5 min po twoim smsie=już Cię nie kocha Pogódź się z tym. To już koniec. Jemu na Tobie nie zależy. I nie daj się nabrać na te jego pokrętne tłumaczenia: byłem właśnie w toalecie, szef mnie akurat wezwał do swojego biura, zacięła mi się klawiatura w telefonie, spałem i nie słyszałem dzwonka. Nie! Mężczyzna, który kocha nie odpisuje po 10 min, po 20, po godzinie-ba! Nawet nie po upływie 5 minut!- On odpisuje od razu. Nie ma dla niego znaczenia, co akurat robi w danej chwili, nic nie stoi na przeszkodzie w wysłaniu smsa, przecież to zajmuje parę sekund.Facet, który kocha nie pozostawi Cię w niepewności dłużej niż 5 min. -Wszystko przed Tobą ukrywa Minęły dwa miesiące Waszego związku, a Ty nadal nie znasz jego haseł do poczty elektronicznej, do komórki? Nie znasz hasła na Nk, do gg, pinu karty do bankomatu, całej listy wiadomości na komórce?Pytasz się już skrzętnie po forach jak takowe hasła można złamać, a nie masz odwagi spytać się swojego chłopaka wprost, by nic przed Tobą nie ukrywał. Nie oszukuj się, on Ci nie ufa. A co to za związek bez zaufania? Możesz już być pewna, że on coś ukrywa. Ktoś kto nie ma nic na sumieniu, nie chowa się ze swoją prywatną pocztą email, z archiwum gg, ze stanem konta w banku. Pogódz się więc z tym, że ON JEJ NIE UFA=JEMU NA NIEJ NIE ZALEŻY. -Odwołał spotanie, z powodu pracy Tak, tak. Dobrze mu już to znamy. Nie daj się nabrać- nie istnieje coś takiego, jak obowiązki w pracy. Nie istnieje coś takiego jak „musiałem zostać dłużej, szef mi kazał, mamy nawał roboty”. On po prostu chciał zostac w pracy,a nie chciał się z Tobą spotkać. Żaden mężczyzna który kocha swoją kobietę, nie ma dodatkowej nauki/pracy ani obowiązków. On jest zawsze osiągalny. Już możesz być pewna, że jak przy nim zostaniesz, to skażesz się na bycie z przyszłym pracoholikiem, który będzie odwoływał wieczorne kolacje wśród znajomych, wspólne świętowania rocznicy i miesięcznicy, wspólne obiadki, które Ty przygotowałaś w pocie czoła dla całej rodziny. Ani się obejrzysz a zostaniesz samotną matką, mającą na swoich barkach zajmowaniem się całym domem, bo Twój mężczyzna „musi” zostać w pracy dłużej. Nie oszukuj się – on ma obowiązki w pracy = nie chce Cię widzieć. Woli pracę od Ciebie- i to się nie zmieni. Jemu na Tobie nie zależy ani na Twoim czasie. -Wyszedł ze znajomymi na mecz i Ciebie nie zabrał Przyszykowałaś się już cała w nadziei, że się odezwie byście mogli iść znowu na wspólną kolajcę lub do kina. Nagle okazuje się, że dzień postanawia spędzic z kolegami oglądając mecz przy piwie. Znowu!!Znowu po 3 miesiącach codziennego widywania się z Tobą, on musi iść z kolegami na mecz!!- myślisz sobie w duchu. Nie daj się dalej zwodzić i oszukiwać w nadziei, że się zmieni, że te wypady z kolegami się skończą. Będzie Cię tak zaniedbywał dalej. Facet, który nie spędza ze swoją kobietą każdej minuty swojego wieczoru i każdego dnia wolnego = facet któremu na niej nie zależy. -Ogląda filmy /czasopisma, w których pojawiają się kobiety w wieku poniżej 40 lat To już koniec. Przestałaś go pociągać.Żaden kochający swoją dziewczynę chłopak, nie ogląda takich filmów, nawet jeżeli to zwykły serial komediowy, gdzie Jennifer Aniston się śmieje, czy film, gdzie Jennifer Lopez robi zakupy. Żaden kochający facet nie będzie oglądał innej kobiety w bikini, jak swojej własnej, żadnemu facetowi, który kocha swoją kobietę, nie będzie zależało na oglądaniu scen, gdzie pojawia się inna kobieta lub pada słowo seks. Kochający mężczyzna patrzy tylko na swoją kobietę i tylko do niej może wypowiadać te słowa. Ogladą inne kobiety poza Tobą- jemy na Tobie kompletnie nie zależy. -Ciągle odwleka zaręczyny i ślub I tu następuje ta najstraszniejsza prawda: minęło pół roku, a on jeszcze się nie oświadczył. Ba! Nawet nie padło z jego ust słowo ślub! Nie licz, że to się zmieni. Już możesz spojrzeć na kalendarz i stwierdzić że zmarnowałaś swój czas. Nikt Ci już nie zwróci tych cennych miesięcy życia, nie oszukuj się. Poczekałabyś jeszcze trochę, a bezpowrotnie straciłabyś szansę na posiadanie dzieci, na szczęśliwe życie. Nie daj się dalej zwodzić i oszukiwać w nadziei że się zmieni. On się nie zmieni. Nie chcę Cię po pół roku- nie zechce nawet po latach, więc zamiast marnować swój czas, pogódz się z tą myślą – Temu facetowi na Tobie nie zależy. Najlepiej jak poszukasz innego kandydata na męża, kochający mężczyzna już po miesiącu wie czy spędzi z tą kobietą całe swoje życie. Inaczej JEMU PO PROSTU NA NIEJ NIE ZALEŻY!! Mam nadzieje rozwiałam już wasze wszystkie wątpliwości, nie dajcie sobą pomiatać i szukajcie kogoś komu naprawde będzie na Was zależało :)

Tak sama:) zainspirowały mnie tematy zakładane na Kafeterii :p Chciałam dopomóc co niektórym co nie znają odpowiedzi na te często zadawane pytania :) ;)

Gość philemon
cos ci sie dziecko pojebalo!

Wy nie widziecie ze czuc tu taki słodki sarkazm ?:) ze panna nasmiewa sie z głupoty innych kobiet ?:) gratuluje pomysłu :)

Z calym szacunkiem do autorki ale kilka twoich wypowiedzi mnie robawilo, przeczytalam czesc i stwierdzilam ze gdybym byla mezczyzna to nei chcialabym sie wiazac z kobieta ktora ma takie myslenie^^ wybacz ale jak jestem w toalecie to nie odpisuje na smsy od razu xD plytkie myslenie. Czlowiek zalatwic sie nie moze bo natychmiast musi smsa napisac xD

Gość sdfsd
masz racje, przesadzone i zabawne, ale!!!! przez to co napisalas wiele lasek teraz pomysli "skoro nie odpisuje mi 2 dni, to niekoniecznie znaczy ze mu nie zalezy", albo "nie oświadczył się od 10 lat, ale wszystko przed nami, pewnie sie boi stalego związku" :P

nie popadajmy w skrajnosci^^ wszystko w granicach zdrowego rozsadku:)

Napisalam smsa do narzeczonego AAAA minelo 5 min i mi nie odpisal o.O tzn z emnie nie kocha?! Bład jest w pracy i odpisze jak tylko bedzie mogl:) A pomysleliscie o tym ze taka malolata przeczyta ten post i wlaczy jej sie takie myslenie^^ Zuo jest wszedzie ];-> nawet na kafeterii

Dla przeciwwagi proponuje \"Jemu na Tobie nie zależy\" ;) Dla tych które myślą że brak oświadczyn po 10 latach jest też normalne :D A póki co korzystajcie z tych rad ;)

Dobreee! Przy wejściu na forum powinien być link do tego, a zakładanie nowych tematów powinno być dozwolone dopiero po zapoznaniu się z treścią, coś w stylu \"przeczytałam, akceptuję\". Życie tutaj byłoby o wieeele prostsze. :)

No co do tych 10 lat to bym sie zgodzila...ale sms^^:P

Gość zajebiaszcze
:D :D :D

Gość dstrf3qr
taaak kurwa pisz takie głupie poradniki to moja dziewczyna już do reszty zwariuje

Gość oh czemu nie ktorzy
biora to na powaznie???? juz naprawde tak zle z wami??:O

Gość o ja pierdziu
hehe dobre :-) te wszystkie poradniki a la zolzy i nie zalezy mu to naprawde potrafia wode w mozgu zrobic. przez nie ja zaczelam przesadzac w druga strone, przestalam podchodzic do tego na luzie. np wczoraj men chial sie spotkac, ja postawilam warunek ze nie pozniej niz 21.30 bo musze dosc wczesniej wstac. jak juz byla ta pora i zapytalam go czy sie wyrobi po czym odpowiedzial ze niestety bedziemy musieli przesunac to doszlam do wniosku, ze nie chce sie ze mna spotkac bo inna laska czy takie tam a przeciesz sama do tego doprowadzilam. normalnie chore a wszystko przez te glupie teorie ksiazkowe ;-)