Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brayzlikoloa

Skonczyłam studia. Uważacie że jest sens robić studium policealne?

Polecane posty

Gość Brayzlikoloa

Skonczyłam studia, ale chcialabym tez miec mozliwosc przekwalifikowania sie na inna prace. Myslalam zeby zrobic dwuletnie studium z rachunkowosci i finansow, a po nich iść od razu na magisterskie studia z rachunkowosci. Nie chce od razu isc na magisterskie bo nie jestem obeznana w temacie, nic nie wiem o tym kierunku, wiec mysle ze studium mnie naprowadzi, nauczy co i jak. A wydaje mi sie ze lepiej zrobic studium niz licencjata bo bardziej praktycznych rzeczy sie naucze i o wiele taniej wyjdzie, a chce robic te studium w weekendy. Studium kosztuje jakiezs 100 zlotych a studia licencjackie okolo 400 wiec jest roznica. Jak mowicie, jest sens?

Gość kissy
tyle czasu marnować? :O

Gość Brazikoloa
No tak pikus, ale zeby isc na podyplomowe i jeszcze to rozumiec to trzeba w tym pracowac, a ja jesli nie pracuje w tym to mysle ze latwiej by mi bylo isc na studium.

Gość mamoncia
Moja droga, ja po studiach zrobiłam szkołe policealną, bo akurat nie było takiego kierunku na wyższych. I wyobraż, że więcej się nauczyłam niż na studiach i to właśnie ten fach wykorzystuję w pracy a nie ze studiów. Takie zycie.

Gość Brazikoloa
Mamoncia a jaki kierunek tego studium robilas i czy to byly zaoczne czy codziennie?