Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konisia

jestem gorsza od przyjaciolki?

Polecane posty

Gość konisia

czy to zle ,ze zazdroszcze przyjaciolce....? obie mamy tyle samo lat... obie mamy dziecko... tylko ,ze ona wczesniej urodzila... ja mam chlopaka nieroba.. chuligana... - ona jest ze starszym od siebie facetem, ktory ma piekny dom , dobrze platna prace..w dodatku zolnierz...ja nie pracuje obecnie...nawet nauke przerwalam , a ona studiuje przyszlosciowy kierunek...ma prace.. :( przy niej czuje sie jak nieudacznik ;/ przyjaznie sie z nia.. bo to naprawde mila i wartosciowa osoba ,ale w glebi serca czasem nie chce na nia patrzec bo sciska mnie w dolku ;/ jestem zla przyjaciolka?

nie zazdrość...działaj..na ile to możliwe spróbuj urozmaicić swoje życie. Każdy ma coś do zaoferowania, skąd wiesz czy ona Ci czegoś nie zazdrości...:)

Gość konisia
mi nie ma czego zazdroscic... nawet ladniejsza jest ode mnie (chco kiedys bylo na odwrot ;/) zazdroszcze jej odwagi. ja jestem cicha... plochliwa. ona ma hardy charakter. ojciec jej dziecka to tez obibok...a mimo to zdobyla sie na odwage i kopnela go w tylek. ja nie umiem ;/ przeciez tego nie da sie nauczyc :((

\"ona jest ze starszym od siebie facetem, ktory ma piekny dom , dobrze platna prace..w dodatku zolnierz\" chyba musi być jakimś najemnikiem, bo w wojsku płacą raczej marnie.. poza tym mundurowi są dośćspecyficzną grupą, moze ta przyjaciółka nie ma wcale tak pieknie... a tak w ogole, to niestety, jestes od niej gorsza... nie da się ukryć

Gość komiczne sloneczko moje
dlugo Cie nie widzialam :) 👄 🖐️ ;)