Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1 . 7 . 1.

CHłopak prosze o pomoc

Polecane posty

Gość 1 . 7 . 1.

Podoba mi sie chlopak ma 15 lat ja tez niestety on ma dziewczyne alke ona traktuje go jak sluzacego jest moja kolezanka ze szkoly on z reszta tez chodzi do tej samej szkoly jak mam jej odbic tego chlopaka?

Gość glupie dziecko
jestes głupia, moja siostra ma 15 lat i jest bardzo dojrzała.. ale jak czytam to co Ty napisałas to sadze ze jestes niezle głupia.... eh

Gość oluska976890
Hymmm ja mam 16 lat ale nie moge patzrec na zachowanie chłopców w naszym wieku , wiec coz... ale rzeczywiscie jest wiele takich jak Ty... hymm a moze jemu to sie podoba? wiesz oni w wieku 15 lat nie sa zbyt madrzy xD Dlatego ja mam przyjaciół 17+ xD

Gość 1 . 7 . 1.
On jest ulozonym chlopakiem a ja nie jestem dzieckiem i co mnie ze twoja siostra jest bardziej odjrzala skad wiesz jaka ja jestem a wracajac do tematu to podoba mi sie bardzo w zeszlym tygodniu na dyskotece szkolnej tanczylismy troche razem ale jego dziewcyna caly czas mu rozkazuje i wogole jak jej go odbic?

Gość 1 . 7 . 1.
doradzi ktos? no dawajcie napiszcie jakis pomysl

Gość halciaaaa
skoro razem tanczyliscie to uz jest ok:) moze cie polubił? :) spoko dasz rade xD Wystrczy uwieryc w siebie i siłe... krótkiej spódniczki heh, przebywaj blisko niego , usmiechaj sie czesto ale nie sztucznie badz miła i pomocna dla niego , dowiedz sie co lubi i dostosuj ;p moze mu czyms zaimponujesz? no coz niesttey zgodze sie ze zazwyczja 15-latowe to maja sianko w głowie;P ale powodzenia mowie ci to nie jest trudne!!! i nie przejmuj sie tamta zołzą! ;]

Gość 1 . 7 . 1.
wiem ze jestem od niej sto razy lepsza a przynajmniej mam temat na lekcji bo boje mamy paski na swiadectwie ona ma srednia ponizej 3,5 oni poznali sie w 5 klasie podstawowoki bo ona doszla tam dopiero a ja go znam od przedszkola czyli juz 11 lat i zawse jako koledzy z klasy ehhh.... co robic

Gość 1 . 7 . 1.
?

Gość dopierdalatorka
masz pasek na świadectwie a nie potrafisz pisać i wyrażać myśli,przedostatni post to jakiś bełkot