Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bylam prostytutka

boje sie mojej przeszlosci

Polecane posty

Gość bylam prostytutka

pracowalam 2 lata w tym zawodzie. nie bede oszukiwac. sama tak wybralam, nikt mnie nie zmusil. bylam wtedy w beznadziejnej sytuacji w zyciu, ale tak czy owak ta decyzja byla podjeta samodzielnie, mialam wtedy 19 lat. po 2 latach z tym skonczylam, zrozumialam jak glupia bylam i jak wiele zniszczylam. wiem ze nigdy do tego nie wroce, nie wazne w jakiej sytuacji bym sie znalazla. wiem, ze przebudowalam caly swoj sposob myslenia, ze juz nie jestem ta osoba ktora bylam. ale boje sie mojej przeszlosci. ze kiedys do mnie wroci i ze jednak cos w to we mnie zniszczylo, ze nie bee umiala tak ufac i kochac jakbym chciala... co byscie zrobil jesli byscie sie dowiedzieli ze osoba ktora znacie, ktorej ufacie, o ktorej macie dobre zdanie i poznaliscie ja jako dobrego czlowieka, ze kiedys byla prostytutka? nie wazne by bylo kim jest teraz, od razu byscie ja skreslil za przeszlosc??? czy uznali ze wazne kim jest teraz a nie kim byla???

Gość ja bym skreślił
bo w charakterze zostaje, jakbys się nie zmieniała to i tak masz uszkodzony mózg, jedyna rada że znajdziesz takiego komu twoje prostytuowanie się w przeszłości nie będzie robiło różnicy, są tacy faceci, takich szukaj