Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona DDD

To było calkiem glupie czy dobrze zrobilam ?

Polecane posty

Gość ona DDD
juz posprzatałam piwnice i strych :D

Gość myszeczkaa
moze spacer :)

Gość dobrze zrobiłaś

Gość dobrze zrobiłaś
ja kiedyś "stchórzyłam" i tego bardzo żałuję

Gość ona DDD
wlasnie wrocilam ze spaceru i siadłam na kafeterie :D ale posprzatam pokoj bo o noz widelec przyjedzie ;DDDD ( zyje w swiecie marzen ) :D

Gość ffffffffffffffffffgsdgasd
:P ciekawe co odpisze

Gość 987654321
Nie "podniecaj się" za bardzo bo nic z tego nie wyjdzie. Napisałaś fajnego smsa, myślę, że facet się odezwie, ale nie wyobrażaj sobie od razu za dużo. POWODZENIA, i napisz jak on się odezwie.

Gość 987654321
Acha i jeszcze jedno, to wcale nie było głupie.

Gość mmnmnmnm
wiadomość całkiem fajna, ale nie będzie Cię chciał, bo jesteś dla Niego zbyt dziecinna. Przykro mi. Ale może chociaż się z Tobą umówi ;)

mmmmmm co za pierdoły tu pociskasz??! jak by jej nie chciał ty by sie tak bosko na nią nie patrzył :D :D :D

Gość ona DDD
sms nie doszedl....

Gość ooooooooo żesz
analfabetka niedouczona

Gość ona DDD
dobrze ze ty jestes idealny :P

Gość ghjkl
patrzył się, bo pewnie jest bardzo ładna :) ale jeśli chodzi o związek, to bardzo ważny jest też charakter, zgranie się pod tym względem. Nie mów mi, że poznał jej charakter po jednej rozmowie :O Dlatego napisałam, że nie ma szans na nic więcej (w domyśle po spotkaniu). Jest zbyt dziecinna. 🖐️

Gość mmnmnmnm
to byłam ja :D autorko, nie obrażaj się. Nie chodzi mi o to, że coś z Tobą jest nie tak. Po prostu chodzi mi o to, że pewnie nie będziesz do niego pasowała, to wszystko :D widać, że jesteś bardzo sympatyczna, ale myślę, że kiedy Cię pozna, to po prostu się nie dogadacie, to wszystko. :)

Gość tyryhbtri
mloda jestes, dlatego tak przezywasz. wg mnie dobra zagrywka, mimo ze sie nie zastanawialas to zrobilas jakbys miala glowe na karku:P ale teraz wyluzuj, bo czesto tak jest ze jak za bardzo zalezy to nie wychodzi. t

Gość tyryhbtri
mmmmmmm oj jak mozesz sie mylic:P zreszta taki tekst...co w nim dziecinnego?

Gość anonim...5123
Odebralas mu szanse do zaspokojenia instynktu zdobywcy. Nic z tego nie wyjdzie. Przykro mi.

Gość mmnmnmnm
nie chodzi mi o tekst. Tekst właśnie jest w miarę ok :) Tylko wywnioskowałam tak z tego, jak tutaj zachowuje się autorka. :)

Gość ona DDD
nie wydaje mi sie zebym byla dziecinna... owszem czasem tak jest ale to chyba kazdy ma takie chwile... ja uwazam to za dobre... nie mowie ze zaraz bedziemy super szczesliwa para z 3 dzieci... chce go chociaz poznac... tyle... on byl zainteresowany... pytal o bylego jak mu powiedzialm ze bylismy 4 mies to dyskutowalismy troche o tym czy to dlugo czy nie czy sie mozna zangazowac czy nie, zreszta gdybym czula ze nie mam szans to bym nie napisała to 1 a 2 gdybym uwazałą ze sie z nim nie dogadam to tez bym nie napisała. to nie tak ze on popatrzył a ja sie zakochałam :)

Gość hdgufhygdfuyhag
trzymam kciuki :) fajna z ciebie dziewucha. juz wyobrazam sobie jak sie teraz czujesz :D motylki w brzuchu i te sprawy :p

Gość mmnmnmnm
aha, to Wy się znacie dłużej? to czemu dopiero teraz zostawił numer i Ty odezwałaś się pierwsza?

Gość princeton girl
ja musle ze dobrze zrobiłaś, fajny tekst...niby jak on mkiłą sie pierwszy odezwać jesli nie ka twojego tel? i tak juz chyba zrobił pierwszy gest bo jesli podał numer prywatny...jak by nie chciał zebyś sie odezwała to by tego nie robił i to jeszcze w taki sposob...poczekaj troche moze jest w pracy i mu baetria pada;p odezwij sie jak odpisze;p

Gość hot chips
bardzo fajna historia! to tak trochę romantyczne nawet :) ja sam pracuję bardzo podobnie i bardzo chętnie bym odbył takie spotkanie... a taki sms strasznie mnie by ucieszył :) ja tam lubię taki typ dziewczyn :) bardzo dobrze zrobiłaś! :) jeżeli facet odpisze, tzn, że ma podobny styl bycia jak Ty i tzn, że na pewno się dogadacie :) przynajmniej takie jest moje zdanie :) powodzenia życzę :)

Gość muslin
bardzo dobrze zrobilas! lepiej zalowac, ze cos sie zrobilo niz gdybac i myslec co by bylo gdyby...

Gość muslin
koniecznie daj znac czy odpisal

Gość ona DDD
tzn nie. my dzisiaj rozmawialismy, dzisiaj 1 raz sie widzielismy i dzisiaj napisałam :) a nr dal tacie ale dajac go i mowiac ze to prywatny patrzył na mnie :) i z ta pootrzeba zdobywania jak ktos tam napisał... wiem ze niby faceci cos takiego maja ale on ie mial za bardzo jak sie nawet starac co mogl to zrobił a ja postawiłąm dalszy krok :)

Gość muslin
bardzo dobrze zrobilas, wierz mi :)

Gość ona DDD
a co jak ten sms nie dojdzie ? :/ i po dniu czekania dostane ze "wiadomosc niedostarczona" :/