fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 chciala bym wiedziec jakiej firmy i ile kosztuje spirala osoby które nie akceptują spirali proszę nawt nie komentowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Czerwiec 17, 2009 ja mam Nova T ale ciezko powiedziec jaka jest najlepsza to chyba lekarz dobiera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 ja chcialam taka na 5 lat a ile kosztowała i chyba plus zalozenie jej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Czerwiec 17, 2009 ja mam taka niby na 5 lat ale planuje wymienic tak tak po 3-4 latach, zaplacilam 400 zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 znalazłam juz na innym forum informacje na temat tej spirali dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 w sumie to nie drogo ale osobno sie placi za zalozenie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Czerwiec 17, 2009 za zalozenie i spirale dalam razem 400 zl no jak obliczylam to na mieisiac wyadetek rzedu 11 zl taniej niz tabletki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 i pewniejsza jest przynajmniej zamiast tabletek no ja musze badania zrobic i zaloze sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Czerwiec 17, 2009 wiesz tego czy jest pewniejsza bym nie powiedziala, taka jak ja mam ma chyba 97% skutecznosci a tebletki maja po 99%, a co do badan to zrob USG i cytologie to wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 dzieki rozgladne sie po necie i zobacze jakie sa firmy jeszcze i ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 teraz jakąś reklamuję ze środkiem hormonalnym mirena chyba się nazywa ale w warszawie cos około 1000 zl kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjjjjjjjjjak Napisano Czerwiec 17, 2009 http://www.szansaspotkania.net/index.php?page=2063 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Czerwiec 17, 2009 ale mirena jest duza tzn wikesza niz te zwykle i spirale i nie nadfaje sie dla kobiet ktore nie rodzily Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 ja rodzilam mam juz jednego lobuza i narazie wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 do jjjjjjjjjjjjjak po co mi tego linka wysłałas ja wiem co to jest spirala i jakie ma dzialanie dlatego chce ja zalozyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jjjjjjjjjjjjjak Napisano Czerwiec 17, 2009 tu jest fajna spirala http://www.szansaspotkania.net/index.php?pageid=9704 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 a z moralnej strony ci to nie przeszkadza?wiesz jak ona dziala? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 od 600 zl ta mirena kosztuje troszke droga ale moze warto dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Czerwiec 17, 2009 studiuje na uczelni medycznej uczy mnie wielu znanych i dobrych lekarzy i nawet oni polecaja spirale wiec chyba jest ok chyba lekarz sie lepiej zna niz ksiadz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 tak szczerze NIE NIE PRZESZKADZA MI a powinno? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 no napewno lekarza posłucham i przynajmniej pomoze i doradzi a ksiadz to powinien zajac się innymi sprawami bardziej katolickimi uczyc dzieci religii itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak szczerze 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 nie wiem,ja biore tabsy..jakos tak czuje gmeranie w karku jak pomysle,ze pare razy w miesiacu zaplodnione jajeczko ze mnie wypada...no i strach przed zapaleniem jakims wiekszym,skoro to cholerstwo trzyma stan zapalny blony sluzowej...dopytaj sie konsekwencji,zeby sie potem z chorobami nie meczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 jjjjjjjjjjjjjak nie wysylaj mi beznadziejnych linkow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 oj to zalezy jakie masz podejscie ja naprzyklad nie ufam tab. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 no niestety takie mamy zycie jakos trzeba sie zabespieczac jak sie chce dobrze w łózku bawoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pppppppoklla Napisano Czerwiec 17, 2009 no własnie moze mi doradzicie mam 15 lat i wielki popend chce mi sie bzykac cały czas jaką polecacie spirale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 no tak aborcja troszke kosztuje i ciezko odpowiedniego lekarza znalesc ale jak sie chce to sie znajdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotka222 Napisano Czerwiec 17, 2009 podobno w niktorych krajach np w szwecji ( mam tam koleznke ktora jest polozna) lekarze bardziej polecaja spirale niz tabletki, gdyz tabletki czesciej niz spirale powoduja skutki uboczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 mohery się zleciały ;) co to kogo obchodzi co kto robi ??? niech każdy zajmie się własnym tyłkiem, jestem ateistką, jakby trzeba było to bym zrobiła skrobankę, spirali nie włożę bo nie lubię obcego ciała w sobie a poza tym jestem dobrym pomocnym człowiekiem, i uratowałam dziś z chodnika dwa ślimaki bo mógłby je ktoś rozdeptać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 tabletki na ból glowy tez maja skutki uboczne ale je bierzemy dzięki za podpowiedzi rozgladne sie po necie i porownam ceny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach