FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 comiesięczne wydalanie zarodka ??? dziewczyno czy ty myślisz że ty jesteś jakiś rozpłodowiec??? w brew pozorom nie tak łatwo zajść w ciążę :) poza tym nawet nie wiedziałabyś kiedy coś wylatuje, skoro jest to dostępne to jest to legalne i dobre :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 a ile ci mężczyźni dzieci pomordowali i ile pływa w Wisle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 a ile ich połknęłam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 hahaha Franka sama do siebie się smieje az moj łobuz sie spytal dlaczego sie smieje haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 no zdazało się kilka połknac ale nie zamordowalam chyba?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 połknęłam wysikałam i popłynęły nad morze ;) a może to przez to jestem w 30 tygodniu ciąży? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 jak nie pogryzłaś to nie zamordowałaś :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 raz mi się zdazyło ugryśc ale juz nie gryze no nie wiem Franka to ja juz nie będe połykac będe ostrozniejsza ale z tym moim ciachem to jest taki zajeb..sty sex ze nie panuje nad tym co robie ale staram się nie gryśc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 ale tak czy inaczej może warto koleżanek moherówek zapytać czy można łykać ? bo może to też grzech :) jejku ja ślimaki z chodnika ratuję a tu takie grzechy popełniam, ale równowaga jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 no wlasnie czytalam ze uratowalas te biedne slimaczki a pomyslec ze we Francji zjadaja je no tak ciekawe czy to grzech z tym połykaniem no bo jak sie zdarzy połknac to co w tedy?no w sumie mozna wypluc tylko gdzie hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 spadam bo mi chłop wrócił i muszę coś sobie łyknąć :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 17, 2009 tylko ostroznie z tym lykaniem i nie gryz milej nocki pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 Chciałam wam uświadomić, że zauważam różnicę między morderstwem a wyborem kobiety (dlatego też usunęłam tag `morderstwo)`. Większość z was (oczywiście nie mówię, że wszyscy) jest pewnym swoich racji: `aborcja to morderstwo!`. Tu się mylicie. Aborcji dokonanej do 3-ciego miesiąca życia płodu on nawet nie poczuje, bo NIE czuje i NIE myśli! Twierdzicie, że kobieta powinna być odpowiedzialna za to,że poszła do łóżka z jakimś mężczyzną. Dzisiaj w obawie przed ciążą stosuje się mnóstwo zabezpieczeń. Nie ma już kobiet, które w ciemno uprawiają seks z mężczyzną. Na aborcję decydują się kobiety u których zawiodła antykoncepcja, bądź zostały zgwałcone. Zapewne słyszeliście nieraz, że dziecko zostało brutalnie pobite przez pijanych rodziców. Gdzie wtedy byliście wy, przeciwnicy aborcji? Dla was ważnym jest,żeby dziecko się urodziło. Potem róbcie z nim co tylko chcecie! Rzucajcie go z okna, balkonu, w ścianę, a może nawet wyrzućcie na śmietnik! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hiaci 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 A ja bym chciala sie zapytac czy moze wiecie jak wyglada i na czym polega takie zakladanie spirali?? Z gory dziekuje za odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fajna.28 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 nie mam pojęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FRANKAZWARSZAWY 0 Napisano Czerwiec 18, 2009 pewnie trzeba iść do gina ;) położyć się na fotelu i trochę pogmera w muszelce rozkoszy ;) znajoma miała wsadzaną ale po tygodniu wyjeli z ropą i raczej na wyjęciu się skupiłam niż wsadzaniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach