Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doktor nauk humanistycznych

Dlaczego kobiety po urodzeniu dzieci osiadają na laurach?

Polecane posty

Gość doktor nauk humanistycznych

Do niczego już nie dążą, a nawet jak dążą to mają marne ambicje. Zazwyczaj osiadają w domu, piszą na forum i się staczają.

Gość hahahaha usmialam
i czemu zawsze tyja i maja okropne figure???

Gość hahahaha usmialam
sama jestem kobieta,b szcupla i wysoka,dbam o figure i jak zajde w ciaze to pragne miec taka figure jak ta prezenterka z TVN ,u ktorej nawet w 7 miesiacu ciazy jest tylko pieknie wystajacy brzuszek...a po ciazy chce miec znow piekna figure!!Dlaczego kobietki sie zaniedbujecie?

Gość adlaczego
no przeciez skoro ktos jest szcuply i wysoki,no i nie ma tendencji do tycia!to przeciez nie utyje prawda:)))Albo niewiele;)

Gość po urodzneiu
straszne sa niektore baby jakis brzuch i faldy wystaja...blee

Gość po urodzneiu
no i tylek jakis plaski a wielki...

Gość magd_us_1983o2.pl
nie zgadzam sie z toba ja po ciazy schudlam 10 kilo moja corka ma dwa lata a wy faceci myslicie ze my ino siedzymy na dupie. w czasie ciazy wazylam 69 kilo a teraz 59 .Myslenie plci przeciwnej ,zeby byl obiad ugotowany najlepiej dwa dania ,posprzatane ,wyprane ,wyprasowane ,pelna lodowka.dziecko wykapane a najlepiej zeby juz spalo jak wy przyjdziecie z pracy .tylko jest jedna roznica wy pracojecie osiem godzin i macie labe siedzicie z piwem przed telewizorem a my musimy byc na nogach dopoki nasze dzieci nie pojda spac juz nie wspomne o innych obowiazkach zawsze czysta swieza i pachnaca