Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna co pyta

jak zatrzymac okres ale nie tabletkami?

Polecane posty

Gość taka jedna co pyta

hej kobietki mam pytanie, jak mozna zatrzymac okres ale nie tabletkami anty?? czy w aptece dostane cos bez recepty niby?? pytam na powaznie, to bardzo bardzo wazne.

Gość zajdź
w ciążę

Gość LILILIa
No a teraz poważnie. u mnie to chyba jest cos nie tak mam juz okres 3 tyg i dalej \"leci\". Biore juz clo3fort który dostałam od swojego ginekologa i dalej \"leci\". Pomocy!!! może ktos ma info na tan temat??? Z góry dzięki!

Gość ujmbjhvfh
rutinoscorbin 3 razy dziennie po 3 tabletki

Gość przeciez wit.C
pus!pomylka! Pomyslalam o innym leku. Wit C. ok :) ale tak dlugie krwawienie to nic dobrego. Idz na pogotowie lub na ostry dyzur w szpitalu ginekologicznym, jesli masz taka mozliwosc. Albo po prostu do przychodni ginekologicznej, o ile dzis ktos jeszcze pracuje. Nie czekaj!

Gość kikus844
Skoro twierdzisz ,ze po wit .c rozrzedza krew. to dlaczego moja ginekolożka poradziła mi, że jezeli występuja jakies plamienia w czasie brania tabletek, to mam zazyc witamine C i Calcium ?

Gość gość
Witamina C wspomaga pracę naczyń krwionośnych i zmniejsza krwawienie, a nie je wzmaga. Dlatego jeżeli ktoś ma obfite krwawienia to zaleca się zażywanie witaminy C podczas okresu

Gość Latający_dywan
Czytając te bzdury łapie się za głowę. Dużo dziewczyn bierze witaminę C ale po to aby wywołać okres a nie żeby go zatrzymać, sama brałam wiec wiem o co chodzi. Duża ilość witaminy C działa również poronnie, zanim napiszesz to dowiedz się szczegółów