Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rurka wydechówka

Co dziś jedliście???????????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość rurka wydechówka

napiszcie WSZYSTKO co dziś zjedliście ja tak: - 2 kanapki z óżłtym serem i pomidorem - 2 kanapki z konserwą - zupa krupnik - 2 żeberka wieprzowe z zupy - 3 maleńkie wafelki - 1 herbata - 1 kawa i tyle kurde, jakieś niezdrowe to żarcie :O

pół arbuza kanapkę z 2 kromek chleba z sałatą żółtym serem szynką pomidorem papryką i rzodkiewką i 2 kawałki ciasta z truskawkami oraz hamburger

Gość musztarda
2 kanapki z wędliną i chrzanem, dla odmiany. :) I ze 4 drinki, bo ciężki ciężki dzień był i następny zapowiada się nie lepiej. I co powiesz o "zdrowotności" takiej diety?

Gość jks.
Ja zjadłam jogurt activia z otrębami, jabłko, kawałek arbuza, dużo czereśni z drzewa, pół kromki z tuńczykiem, 2 naleśniki z truskawkami.

Gość agatkalieczek
hmmm ja tak kapustke zasmazana 2 male pizzdeczki takie i teraz pije soczek pomaranczowy i wode artic

Gość ZROBIEICHUJ.
to widze ze mam niezły metabolizm, gdybym jadła tyle co wy to bym schudła chyba z 10 kg a nie potrafie tak mało

* bułkę z pasztetem pomidorem i ogórkiem, w pracy z serkiem topionym, na obiad kotlet z mizerią i truskawek kilka na deser

jednego tosta, jedną herbatę, kebaba i lemoniadę. i trochę błyszczyka ;)

śniadanie - płatki owsiane obiad - kurczak pieczony (skrzydełko) kolacja - 2 kanapki z serem i pomidorem oprócz tego 4 kawy, herbata i 2 szklanki soku 2 ciastka ;)

- 3 kromki z pastellą z makreli , serem żółtym, pomidorem i ogórem - 2 ciastka - 6 kawałków czekolady - fasolkę szparagową z bułką tartą, pomidorem i serem żółtym - czereśnie - kilka \'porzeczek\'

Gość wariatka666
bułkę z sałatą i szynką-śniadanie 2krokiety-obiad miseczkę truskawek ze śmietaną-kolacja i jeszcze 4 kostki czekolady, 4 zielone herbaty

Gość dati 1
2 pulpety z makaronem i surówka z warzyw 2 babeczki czekoladowe chipsy

Gość waniliaPyszna
serek wiejski pomidor jajko kakao 3 "styropiany" ryzowe 2 kulki lodow:O

Gość bebebe
2 kawalki chleba (na szczescie ciemnego tostowego takiego z ziarnami) chleba z serem hochland, 1 z nutella, mala paczka sezamkow, 2 male paczuszki herbatnikow bebe, 3 kawalki pizzy, piwo, szklanka truskawek zmiksowanych z mlekiem, czipsy, goracy kubek, piwo kolejne, 3 wafelki... BOZE JAK JA WPIERDALAM! OD JUTRA SIE OGRANICZAM!