Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddsffdffd

do dziewczyn, ktore polykaja

Polecane posty

Gość sddsffdffd

dziewczyny, czy jesli sperma wyladuje wam na jezyku i potem ja polkniecie lub wyplujecie to czy macie takie wrazenie lekkiego dretwienia jezyka, cos jakby???? Moze to glupie ale ja czuje takie dretwienie, cos jakbym czula ruch plemnikow, niewiem czy to mozliwe wogole ale takie mam wrazienie.A wy??

Gość dwudziestoparolatka ...
a ja myslalam, ze tylko ja tak mam, taki zdretwialy lekko jezyk, zwlaszcza na koncu...

Gość kobieta gangstera
Co wy pieprzycie? jakie drętwienie jezyka??????????????????? Oj dzieci,dzieci,od spermy język wam drętwieje,nie mogę ze śmiechu,hahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość helena z gniezna
777- sperma ma słony smak? Chyba Twoja!

Gość połykaczka
ja po połyku wyrażnie czuję jak plemniki przenikają mi do krwioobiegu i dostają się do mózgu,na drugi dzień nic nie pamiętam komu dawałam dupy to straszne też tak macie ?

Gość costarica
Mi też drętwieje język:( Na dodatek czuję to później przez pewnien czas i nie jest to nic przyjemnego. Szukałam w necie i niestety nic konkretnego nie ma - mam nadzieję, że to nie uczulenie. /do kobieta gangstera/ Swoją drogą ciesz się, że Ciebie to nie dotyczy a nie się głupio śmiejesz. Widząc Twój poziom to nie jesteś w żaden sposób związana z medycyną i nawet objawy przeziębienia byłyby dla Ciebie obce. A tego typu komentarze są śmieszne, owszem - ośmieszają Ciebie. PS. Uwielbiam w ten i inny sposób sprawiać Mu przyjemność. Oczywiście zawsze otrzymuję coś w zamian, mmm:)

Gość wiem ze
sperma mojega faceta ma przyjemny smak i zapach. nie odczuwam zadnego dretwienia :P moze to twoja wyobraznia.... :D

Gość autorka ma racje
cos takiego rzeczywiscie istnieje, takie dziwne wraznie, ale po jakims czasie. Jak sie szybko lyka a nie trzyma w ustach dlugo nie ma tego uczucia, a wiec lykaj od razu ;)

Gość dddfffffdd
bleeeeeeeeee.... Jak możecie to łykać? Ja kiedyś przeczytałam,ze sperma ma tyle kalorii co duży stek.

Gość byle coooo
to nie musisz jesc obiadku

Gość helga3333
Wytłumaczcie mi niby- w jaki sposób facet odczuwa przyjemność z tego powodu że wy połykacie jego spermę? To jakiś absurd! Jak sperma już wytryśnie to oni już nic nie czują, równie dobrze mógłby wam tam nasikać i też by była taka sama przyjemność... Żal..

Gość dddfffffdd
nie mogę zwalić partnerowi konia i posilić się bo w porze obiadu on jest w pracy. A po 18 nic nie jem więc połyk odpada :-)

Gość dddfffffdd
Myślę,że to taki fetysz facetów ,upokarzanie kobiet jest w ich stylu . Zrobiłem Ci dobrze a teraz masz, łykaj to dziwko....