Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aseksualnadziewczynka23

----Aseksualna?----

Polecane posty

jestem ze swoim facetem juz 3 lata. nie wiem dziewczyny czy wy też tak macie ze nie podobają wam się inni faceci? czy idac ulica nie zwracacie uwagi na żadnego przystojniaka który was mija? bo ja tak mam...ide gdzies z kolezankami, one wszystkie zachwycają się jakims mega niby zajebistym gosciem a ja nic:-| zero reakcji na żadnego innego goscia procz mojego chlopaka. on mnie pociaga, pod kazdym wzgledem, ale... jak zaczynalam z nim byc, i w ogóle jak go poznalam W OGÓLE nie podobał mi się jako facet, tylko lubilam go bardzo jako kolegę i tak to się zaczeło...;> Później już mnie zakręcił totalnie, pokochałam jego ciałko i w ogóle:) w łóżku jest ok, moze nawet bardziej niż ok, ale nie mam porównania bo kochałam się tylko z nim... ale martwi mnie to że nie potrafie powiedziec : " o ten facet jest przystojny" bo tak nie czuje.nikt mi sie nie podoba. Dla mnie nie ma przystojnych:/ czy coś ze mną jest nie tak? proszę o poważne odpowiedzi.

Gość a twoj ci sie podoba
wazne,zebys tak myslala o swoim facecie:> chcialabym miec tak samo, ale niestety ogladam sie za prawie wszystkimi facetami :-p

nie no wiesz moj facet jest moim facetem, i strasznie mnie pociaga i jest dla mnie najbardziej przystojnym facetem na świecie... tylko że naprawde zastanawia mnie fakt, że inni dla mnie nie istnieją...kolezanki gadają o przystojnych aktorach, kolegach...a ja siedze cicho, albo udaje mowiac że ktos tam robi na mnie wrazenie. wiem że to glupi problem, jasne że nie chce zeby mi sie kazdy podobal, ale czuje sie jakos dziwnie z tym jaka jestem:/

Gość ja pyeedolle
no to co? też tak mam.

i wlasnie dlatego chcialam sie dowiedziec czy jestem z tym sama;)

Gość no bo to się
no bo to się nazywa monogamia, widocznie masz w sobie skłonności monogamiczne i w przyszłości czeka cię wielkie cierpienie z powodu zdrady, a zdrada nieunikniona bo kochające i wierne kobiety ZAWSZE są zdradzane i nieszanowane i niedoceniane, tak juz jest.

To chyba dobrze, ze nie pociaga Cie zaden inny facet, to swiadczy o Twojej milosci do niego i o dojrzalosci.

Dlaczego ludzie szukają dziury w całym? Poprostu spotkałas Tego który starcza Ci za wszystkich facetów świata. Nie podobają sie Tobie inni się ciesz. Gdyby się podobali znaczyłoby to, ze Twój chłopak to jeszcze nie ten, jakiego pragniesz.

Gość jakie teorie
zadna monogamia zwyczajnie dla ciebie seks laczy sie z uczuciem, a nie zachowujesz sie jak klacz w rozplodzie tylko dlatego, ze czujesz w poblizu ogiera

Gość fgvcbvbbv
No to pogratulować. A tego co pisze, że wierne i kochające są zdradzane, to nie słuchaj. To jakieś głupia gadka.

kiedys uslyszalam że nie jeden facet chciałby miec taką wierną dziewczynę przy sobie.tylko że wtedy czuje się zbyt pewnie i fika w różne strony. Mój facet ma świadomośĆ że tylko on mnie pociąga, czasem wiec mysle że to źle...:/ Mam duzo kolegów, z którymi np mam kontakt. Pisze na gg, czy smsuje.Ale to jest tak, że to oni zawsze pierwsi sie odzywają. Ja nie mam nic przeciwko bo dla mnie to nic złego. Ale wiem, że póki się w nich nie zakocham to nic z tego nie będzie i mój też o tym wie.A nie zakocham się bo przeiceż do szalenstwa kocham tylko mojego.Oni mnie nie interesują w kategorii faceci. Czasem bym chciala zawiesic na kims oko.Kimś innym niż tylko mój facet.Ale on jest dla mnie najprzystojniejszy(mimo że nie jest uwazany za takiego)...i nie moge się przemóc;] głupia jestem?

Gość JEY JEY
ty chyba nie wiesz co znaczy aseksualna? to znaczy że jestes kompletnie nieatrakcyjna.

to nie jest powod do zmartwienia, ja mam tak samo (tylko ja mam porownanie z innymi), nie wyobrazam sobie zycia z kims innym (slub juz za miesiac)

Gość sonia31
dokladnie...chyba nie wiesz, co to znaczy aseksualna.. Dziecko...rzeczywiscie robisz z igly widly..wazne,ze podoba ci sie twoj partner, bo jakby ci sie on tez nie podobal, to byloby z toba zle!Wtedy moglabys sie zastanawiac,czy nie masz ciagatek do dziewczynek;)))

Gość czarny kotekPP
sprawdz sobie w slowniku co to znaczy "aseksualizm"" później bedziesz takie pierdoły wypisywać

Gość jak nie ma problemu to trzeba
stworzyc? ciesz sie, ze tak masz, a swojemu powiedz, ze lepiej, zeby sie staral zeby dalej cie pociagal tylko on

Gość JEY JEY
czy jests sexowna czy aseksualna, jedno jest pewne-INTELIGENCJĄ NIE GRZESZYSZ

może i nie grzeszę;] nie proszę Cię abyś wysnuwał/a opinie o mojej inteligencji... ;] jedyne co umiecie na tym forum to osądzac innych czy są inteligentni czy nie ;] żal mi was;]

Gość ngghffgm
Ja też tak mam. Wszyscy faceci poza moim sa jacys tacy obrzydliwi, palcem bym nie tknęła :)

Gość JEY JEY
a mi ciebie żal, problemy masz koosmiczneee

każdy ma swoje problemy jedne wieksze drugie mniejsze jak sie cos nie podoba to po co tu wchodzisz... ty pewnie jestes taka laską która rzuca sie na pierwszego lepszego kolesia...:]i stad twoja ironia... no cóz-każdy jest inny...a od wypowiadania się na temat czyjejś inteligencji chyba nie masz prawa;]