Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiiiiii

włosy szybko przetłuszczające się

Polecane posty

Gość wiiiiii

jakie szampony sa według was najlepsze? czy one dzialaja takze w zaleznosci od rodzaju wlosow?

Gość wiiiiii
nie chce zeby doszlo de tego zebym musiala myc glowe codziennie, teraz myje co 2 dzien

loreal rózowy jest najlepszy moim zdaniem. Ale są dwa różowe- kup sobie ten z zielonym paskiem.

Gość wiiiiii
dzieki, moze sprobuje tak od siebie dodam ze garnier fructis jest do niczego, Mrs Potter (jesli dobrze pamietam) tez do niczego, wszystkie sunsilki do niczego

Gość wiiiiii
i czy to prawda ze jesli sie czesto zmienia szampony to pojawia sie lupiez? ja nigdy nie mialam dwoch tych samych szamponow jedna butelka po drugiej a lupiezu nie mam, a wszyscy mnie strasza ze zaraz bede miec:D

Gość uuuuuuuuuuuuuup
to chyba nie chodzi o lupiez tylko o takie białe płatki które są wynikiem podraznienia skóry głowy:) te płatki wyglądaja jak łupież:P

Gość wiiiiii
takie to kazdemu z glowy wypadają jak sie przez chwile mocniej podrapie:D

Gość dffffffffffffffffffffffff
A moze sprobuj myc szamponem do wlosow suchych? Wlosy potrezebuja nawilzenia i moze dlatego tak sie przetluszczaja.

mi się strasznie przetłuszczały, musiałam myć je codziennie. Kończę już 3 duży szampon loreal i nie mam łupieżu a włosy myję co 3 dzień.

Gość wiiiiii
mala poprawka szampon Mrs Potters do przetluszczajacych sie wlosow byl kiepski, ale do przetluszczajacych u nasady a suchych na koncach byl w porzadku, przez 4 dni wlosy wygladaly ladnie lobuziak - dzieki za odpowiedzi:)