Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agawka66

Sciemnia? a moze jednak mówi prawde?

Polecane posty

Gość agawka66

Wyszła dzis dziwna sytuacja miedzy mna a moim facetem. Napisalam mu smsa o 21 on nie odpisal mysle ok. O 23 napisal o co mi zas chodzi?? a ja no fajna odpowiedz, a on ze spal i idzie wlasnie dalej spac i ze sobie nie wiadomo co ubzduralam.. i wielki foch do mnie. Ja do niego to mogles normalnie po ludzku zadzwonic i sie wytlumaczyc, a nie do mnie z wielkimi pretensjami o niewiadomo co.... Potem zadzwonil i mowi ze spal i tyle jak nie wierze to nie i sie rozlaczyl. Napisalam no gdyby Ci zalezalo to bys spokojnie mi to powiedzial i tyle, bo pewnie ja bym tak samo zrobilam bo kazdemu moze sie zdarzyc, a on nie i foch i teraz pisze JAK CHCE to mozemy sie spotkac i o tym porozmawiac? Hehe dobre sobie jak ja chce? no sory bardzo ale masakra.. to jemu powinno zalezec bardziej nie mi... Ehh i teraz sie tak zastanawiam czy ma racje czy nie, bo faceci czesto lubia odwracac kota ogonem. Faceci nie potrzebuja wartosciowej dziewczyny ; / przekonuje sie o tym coraz bardziej...

Gość agawka66
nikt nie poradzi?

Gość taka laska żeby
co mu napisałas w pierwszym smsie , ze nie wiedzial o co chodzi?

Gość dfgdsfg
Ale z jakiego powodu jestes przekonana że jestes wartościowa? Masz ciągle pretensje, oczekujesz że bedzie się tłumaczył, że bedzie mu zalezało bardziej niż Tobie (co to w ogole za gierka?) - czy jestes przekonana że to opis wartościowej dziewczyny?

Gość agawka66
Napisalam mu, ze zas ja musze napisac smsa zeby sie odezwal bo on to tego nie lgnie :D i usmiech tak walnelam.. Nie mam ciagłych pretensji bez przesady, ale chyba logiczne jak chce zeby mi normalnie to powiedzial, a nie. Spalem jak nie wierzysz to nie i tyle i jeb telefonem no to sory heh przesada kompletna..

Gość agawka66
Nie wiem.. Moze jestem jakas ja dziwna i nie mam racji. Lecz chyba normalnie mozna wytlumaczyc cos a nie sie rozlaczyc jak "rozpieszczony małolat" tak jakby mialo sie cos do ukrycia.

Gość taka laska żeby
wyjechałas mu z pretensjami , ze nie pisze , to czego sie spodziewałas , ze sie ucieszy? ciekawe jak mial napisac lub dzwonic jak spal? kiedy poprzednio pisał albo dzwonil?

Gość wiiiiii
no jasne, ty sie dziwnie zachowalas, z takim jakims wyrzutem. normalnie podtrzymujesz stereotyp ze facet kobiety nie moze zrozumiec

Gość taka laska żeby
jeżeli poprzednio pisał lub dzwonil dzien lub dwa dni temu , to przesadziłas. Jezeli nie odzywał sie przez np 2 tygodnie to mialas prawo byc wkurwiona

zycze ci z calego serca, zebys w zyciu miala tylko takie problemy (!)...czepiasz sie faceta bo ci chyba nudno...i chcesz troche nim porzadzic

Gość liberal lady
odpuść sobie trochę, dręczysz człwoieka, nikt tego nie lubi... gościu ma prawo sobie pomilczeć 2 godzinki bez meldowania Ci co w tej chwili robi Może warto, żeby troszkę się z aToba stęsknił? umiesz tak, z klasą jak przystąło na wartościową dziewczynę? ps., Której mniej zależy :)

Gość wweweaaa
ale szoook. nie masz większych problemów? wartościowe dziewczyny raczej mają.....