Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agata........22

Chłopak chce mnie zostawić bo nie chcę przytyć.

Polecane posty

Gość agata........22

Gdy się poznaliśmy, wazylam jakieś 70 kg przy 170 cm, więc byłam tłusta locha. Źle się z tym czułam, zaczelam się odchudzać. Zajęło mi to trochę czasu, ale dopielam swego - mam teraz 51 kg. Moj facet w trakcie mojego odchudzania czasami marudził, ale tylko mnie tym denerwował. Powiedział mi ostatnio że została ze mnie skóra i kości i że jak się poznaliśmy to wyglądałam inaczej i nie podoba mu się to co z siebie zrobiłam. Zastanawiam się - czy on jest normlany? Wolał sadło? Może to jakiś zboczeniec? Teraz wyglądam super, a on mnie straszy rozstaniem? Jak mam mu przemówić do rozumu?

Gość paulina1
70 kg przy 170 to jeszcze w normie. Moze twoj chlopak lubi kobiety bardziej przy kosci. Zreszta czy to ma znaczenie ? To jest nei powazne. Wezimecie slub i zestarzejesz sie i bdzie mial do ciebie pretensje ze sie zmienilas ???? To jakis debil. Zostaw go.

Gość pewna ona....
może on sie po prostu o Ciebei troszczy, zrzucenie tylu kilogramów to niezdrowe, tym bardziej, zę nei ważłyłaś 100 kilo;p Faceci lubia miec się do czego przytulic hehe:)

70 kg przy 170 cm to normlana waga... ze nie mialas nadwagi ale wg terazniejszej mody to za duzo wiec w normmie bylo by 60 kg no najmniej 57.... ty przesadzilas... te 5 kg w gore by bylo dobrze ;) ale jak kto uwaza ;* pozdrawiam ;)

oj nie przesadzajcie. Każdemu idzie w co innego ktoś może ważyć i mieć tyle samo wzrostu a jedna osoba będzie wyglądała na grubszą. Ja mam np 173 i 56 kg i mam straszne boczki ;] A facet po prostu może lubi jak jest za co złapać albo coś.

Gość mamDylemat
Faceci tacy sa! Ja tez teraz szykuje sie do zaczenia diety i juz uslyszalam swoje od mojego wybranka. My kobiety uwazamy sie za malo perfekcyjne i ciagle za grube a facet w tym czasie mysli o nas ze jestesmy super sexy. Wiekszosc facetow nie lubi wieszakow tylko kobiety, patrzec moga na gazety i wychodzone laski ale sami by takiej nie chcieli. Ja kiedys wazylam ok 52-53 kilo przy wzroscie 165 cm i pamietam i widze jak ogladam zdjecia, ze bylam chuda, to tak naprawde nie moge sobie wyobrazic Ciebie. Moze powinnas usciasc z nim i pogadac szczerze, na spokojnie, wymienic argumenty. Zapytaj go dlaczego tak naprawde sadzi i co go do tego sklonilo. Nie wydaje mi sie ze to jest powod zeby od razu sie rozstawac. Znam wiele przypadkow gdzie bylo odwrotnie i facet sie w ogole nie intersowal takimi rzeczami... Nie skonczylo sie dobrze ani w jedym. A znam rowniez jeden podobny do Twojej sytuacji, i znacznie lepiej sie skonczyl. To jest troska polaczona z totalnym brakiem zrozumienia i widzenia sesnu odchodzania sie. faceci poprostu widza i mysla inaczej

Gość ene due rabbe
Możecie mi wytłumaczyć dlaczego gdy są odwrotne pytania czyli "chłopak chce mnie zostawić bo przytyłam" to doradzacie "schudnij raszplo!", a w tym przypadku to własciwie najeżdżacie na chłopaka? Skąd założenie że każdy bez wyjątku facet chce mieć wychudzoną kobietę, a jeśli nie to: "Może to jakiś zboczeniec?" to zdanie mnie powaliło :D Moim zdaniem obojętnie w którą stronę - przytyłaś lub schudłaś - ma prawo czuć się oszukany, bo wybrał Cię taką jaka byłaś na początku. To rzeczywiscie nie jest powod do rozstania, ale on ma prawo do tego żebyś juz mu się nie podobała i nie podniecała go. Gdyby mój facet schudł 20 kg, tez przestałby mi się podobać. A u Ciebie nie jest to spowodowane chorobą, ale po prostu chciejstwem i kaprysem.

Gość wwwwwwwwww33
ja bym chyba zostawila faceta który z postawnego chlopa zamieniłby się w chudego wymoczka, bo uwazałby że tak jest ładniej i bardziej cool. Chude ciało nie jest ładne i już.

Gość upupupupu

Gość sylwuniajjjj
a mi sie wydaje ze on sie boi moze ze cie straci bo sie poczulas lepiej ,podobasz sie sobie bardziej jestes pewniejsz siebie ,to moze byc zazdrosc ze stalas sie atrakcyjniejsza ,i masz lepsze szanse u innych mezczyzn,wie ze go kochasz i jest pewny ze przytyjesz znowu,ale jak narwde to jest dla niego powod do rozstania to jest niewarty ciebie i nie zasluguje na twoja mlosc

Gość dsd4
"Faceci tacy sa! " tak, tacy już sa, ze jeden woli wieloryby, a inny szczuple :D btw 70 kilo przy 1.70 to duuuzo, nie pitolcie, ze to w normie :o

Gość wiosenna rosa
Ma racje bo zrobiłas z siebie wieszak na ubrania. 60-65 kg przy twoim wzroście byłoby idealnie.

Gość hura juz jest slonce
ja do 163 waze jakies 50 kg i uwazam ze to troche za malo a co dopiero do 170

Gość kakajaja
ja mam 170 i waze 50 kg - brakuje mi tak z 5 kg zeby wygladac idealnie. Ale 70 kg? no coż... jak ktos lubi duuuuuze osoby to ok ale moje 50 kg plus 20 kg i wygldałabym jak mały spaślak.

Gość akinaaaaa
jesli mo mnie chodzi to mam 176 cm i waze 55 kg, chcialabym wazyc 50. Wtedy by bylo idealnie :)

Gość kakajaja
55 byłoby idealnie - choc kilku kumpli mowi, ze wygladam super, kilku ze z 5 kg by mi sie przydało ale jeszcze ani razu nie uslyszałam, ze 60 byłoby ok. Mam kumple która ma 172 i wazy 58 i ma takie boczki i taki wielki brzuch, ze az zal na nia patrzec. Nie wiem co gorsze. Byc szczupłą czy miec wystajacy brzuch...

Gość wilcur98
bo cie kocja taka, jaka jestes! ale tez powinien uszanowac, ze chcesz cos w sobie zmienic,. jesli naprawd masz taka potrzebe!

Gość akinaaaaa
lepszy wieszak niz 4 drzwiowa szafa. Jak widzde laski ktore ubieraja prztykrotkie bluzki i tak laza z tym wiszacym sadlem to sie zbiera na wymioty :o

Gość gość
Masz niedowagę według bmi powinnaś ważyć co najmniej 54 kilogramy do 170 cm wzrostu .