Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość flexi plexi

kochalam sie z nim.co dalej?????.pomocy

Polecane posty

Gość flexi plexi

znamy sie juz jakis czas,zawsze dobrze nam sie gadało.o wszystkim i o niczym,nie było tematu tabu.on jest atrakcujna osoba ja rowniez,bylismy na domowce i stało sie,wylondował w moim łozku.nasz stosunek po tym zmienił sie,on juz nie był taki jak przedtem,a ja dopiero po tym zaczełam myslec o nim jako o facecie z ktorym mogłabym byc.tylko ze on umilkł.sporo czasu mineło. od jakiegos czasu sam zaczał do mnie pisać,co u mnie itd.nic po czym mogłabym wywnioskowac ze czegos ode mnie chce,a wczoraj dostaje smsa czy nie poszałabym z nim na wesele jako osoba towarzyszaca,a przy okazji byśmy mieli okazje na to zeby pogadac i nie tylko. jak byscie to odebrali? zgodzic sie czy nie? on jest osoba naprawde atrakcyja i wogole dusza towarzystwa.wiem ze kazda by z nim poszała ale odezwał sie do mnie.nie wiem jak sie teraz zachowac.

Gość kakało
Idź. Moim zdaniem (jestem facetem) mu na Tobie może zależeć. A po tym seksie to się po prostu nie wiedział jak zachować, bo sam nie był pewien jakie to miało znaczenie dla Ciebie.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
skąd jesteś?

Gość kakało
a ile macie lat

A co za różnica ile mają lat? Jeśli tobie również zależy (bo jemu z tego co piszesz to TAK) to idźźźź. Bedzie okazja do rozmowy, pewnie po tym wszystkim chłopak nie wiedział jak się zachować.

oj uwierz idz...mialam tak samo.domowka i kolega w moim lozku.tydzien nie wiedzialam co myslec...dopiero po tyg sie odezwal a raczej przyszedl...mowil ze sam nie wiedzial co o tym myslec a co z tego wyszlo jakies 3 mc sie spotykalismy rowniez ladiowalismy w lozku ale \"bez zobowiazan\" a teraz juz ponad rok jestesmy razem i sa plany na przyszlosc

Gość a to moje zdanie
IDZ!!! milej zabawy:-)

Gość chwila zapomnieniaaaaa
a jak ma na imie ten koles?Paweł:-P

Gość damma z łasiczką
Laska ty sie zastanawiasz? podobasz mu sie i wynocha na wesele won z kafeterii po kiecke do sklepu

Gość odpowiadaj lepiej na pytania
PYTANIE. CO TO ZNACZY SPORO CZASU? :D

Gość ja bym poszla