Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale ze mnie pisssda

skopałam mojego faceta...

Polecane posty

Gość ale ze mnie pisssda

szłam się kąpać, mój chłopak grał na kompie, zapytałam czy przyjdzie za chwilę umyć mi plecy. odpowiedział: "pewnie"... nalałam sobie wody, wlazłam do wanny, umyłam się, wydepilowałam no i czas na plecy. wołam mojego faceta. raz, drugi, nie przychodzi. miałam przy sobie komórkę, więc myślę: zadzwonię. dzwonię też raz, drugi... nie odbiera. wystraszyłam się nie na żarty, myślę co się kurwa stało, zemdlał czy co? wyskoczyłam z wanny, szlafrok, lecę do pokoju, jego nie ma! wołam, lecę do sypialni, a ten co? śpi sobie w najlepsze... jak się wkurwiłam!!!! wlazłam na łóżko i obudziłam go zajebistym kopem w dupę. zerwał się na równe nogi, pyta co się stało, odpowiedziałam: "gówno!!!" i wyszłam... foch z jego strony trwał na szczęście 5 minut...

Gość włąsnie wysyłam ci nóż
wiesz co masz z nim zrobic...

Gość tzipa nie facet

Gość ale ze mnie pisssda
oj tam od razu tzipa... pierwszy raz mu się zdarzyło, że mi tych plecków nie wyszorował. i dlatego tak się wystraszyłam, że coś się stało. a ten Leniwiec sobie spał. a później: "no cooooo, zapomniałem, że siedzisz w wannie..."

Gość ale ze mnie pisssda
i dodał: "gdybym Cię tak mocno nie kochał to bym Ci spuścił porządny wpierdol za taką brutalną pobudkę"

Gość a ty sama pleców
nie umiesz umyć ?

Gość tzipa bo sobie pozwala
na takie zachowania swojej baby

Gość szkoda że ciebie nie walnął

Gość hbgkjhv
taka pisssde jak ty zbutałabym po deklu

Gość hehe a dla mnie to całkiem
smieszna i fajna sytuacja :) fajnie sie bawicie, fajnie macie w związku :) :D pzdr :D

Gość hbgkjhv
no raczej nie maja fajnie i smiesznie...on ma z nia przejebane :O

ale ze mnie pisssda ------ trafisz jeszcze na takiego , który Tobie w odwecie wypali kopa zdecydowanie bardziej przylegającego do ciała :o

Gość ubaw po pachy
siedze w pracy i nie moge przestać rechotać:)D

Gość ciekawi mnie bardzo
czy też byście się śmiały jak by to on ją skopał? :D :D :D

Gość ale ze mnie pisssda
ale ja nie skopałam go za to, że mi tych pleców nie umył, tylko za to, że się wystraszyłam, że coś się stało! wiem, że jest w domu, grał na kompie jak wchodziłam do łazienki, wołam, dzwonię, a tu nic. wystraszyłam się, że może coś mu się stało, że wejdę do pokoju i zobaczę go na ziemi... no tak sobie wyobraziłam. no a jak go zobaczyłam w łóżku, jak sobie słodko śpi, to taki we mnie nerw trafił, że mu tego kompa zasadzić musiałam. no po prostu musiałam!!! i druga sprawa - od tego mam faceta, by mi ktoś czule plecki wyszorował :)

Gość ale ze mnie pisssda
i wcale nie ma ze mną przejebane :) przeprosiłam go później i jeszcze buzi dostał :) a że mój facet nie potrafi się na mnie gniewać to cóż ja biedne niewinna istotka mam na to poradzić? :p

Gość ale ze mnie pisssda
a po to komórka m.in., że jak mi się w wannie, w ciepłej wodzie z pianą zechce nagle małego bara bara, to wystarczy, że napiszę do mojego mena jakiegoś sprośnego esa i gotowe :p

Gość ale ze mnie pisssda
Wiem, zaraz powiecie, że do małego bara bara mogę go zawołać. Otóż nie. Ja kąpiele odbywam w łaźni miejskiej na Powiślu, a mieszkanie mam na Grochowie. To jak on miałby usłyszeć jak go wołam ? I dlatego do kąpieli nosze ze sobą komórkę :)

Gość akdkdmwoimd
faktycznie fajnie się bawicie :):):D ale że chłopak się na Ciebie nie wkurwił? dziwny :p