Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nielegalna blondynka

dlaczego psy nie lubię kotów???

Polecane posty

czy pies jak się urodzi to już ma 'wpisane' w geny, że nie lubi kotów?Czemu psy na widok kota dostają świra i biegną za nim???

nie lubią*

Gość bo kotuy są fałszywe
a fałszywców nikt nie lubi.:classic_cool:

Gość sexi prowokatorka
a czemu koty nie lubia psów? no i? po odwróceniu pytania do góry dupą juz wiesz?:D:D

ale kot nie ucieka sam przed psem tylko jak go goni.To psy mają większą niechęć do kotów

Gość koty to tchórze
i uciekają przed wszystkim.:P

ale to pies pierwszy zaczyna do kota

Gość sadasdasdasdasdasdsda
bo koty są fajniejsze a psy nie umieją tego zaakceptowac

Gość scarlet1976
czasem pies dobrze żyje z kotem

Gość hjnkuku
'czasem pies dobrze żyje z kotem' nie tylko czasem ale czesciej niz wam sie wydaje, to tylko debilni wlasciele psow szczuja psy na koty, ja mialam zawsze koty i psy i zaden nie mial nigdy ani wrodzonej ani nabytej awersji do kotow i odwrotnie :O a jak slysze jak taki kretyn szczuje psa na kota bo uwaza to za kapitalny zart to noz sie w kieszeni otwiera. poza tym madry pies nie zaatakuje kota moze do niego dobiec ale nic wiecej bo wie ze moze stracic oko szybciej niz klapnie jadaczka :O ale psy sa niestety tresowane i instynkt czesciej ich zawodzi jezeli sa wyuczone sluchac debilnych polecen swoich wlascicieli :O

Gość kura dzika kura domowa
nieporozumienie między psami i kotami wynika z różnic okazywania różnych gestów. prosty przykład: pies który macha ogonem - okazuje radość, natomiast kot machający ogonem - okazuje zdenerwowanie. nie mają więc wspólnego języka. wiem bo mam w domu i psa i kota.

Gość znam psy i koty
któe żyja z sobą jak brat z bratem ale np. u mnie w domu niepodzielnie rządzi moja suczka, mimo że mam kilka kotów a ona jedna. Koty chodzą wokół niej na przysłowiowych palcach.:P

Gość ale ze mnie pisssda
a nasze zwierzaki żyją ze sobą super :) pies jest wielki jak byk, kot sobie na nim śpi, z jednej miski jedzą, jak kot je to pies obok czeka aż kot zje i dopiero wtedy bierze się do jedzenia.. razem się bawią, nawet razem ich kąpiemy :) jak pies wychodzi na spacer to kot za nim, wszędzie razem. kot jest młody, pies staruszek, więc kociak sobie na nim używa ile wlezie! skacze po nim, za uszy go gryzie, pazurami tak śmiesznie niby atakuje, a staruszek to cierpliwie znosi :) a jak wracamy z chłopakiem z pracy to się ścigają kto pierwszy do nas doleci :) faaaaajne mamy zwierzaki :D

Gość czerwone stringoszelki
moje zwierze oba dwa nie potrafia zyc bez siebie :D jak ostatnio musialam zamknac kota w pokoju to kot siedzial po jednej stronie drzwi, pies po drugiej i rozpaczali wzajemnie :D

Wpiszcie sobie na youtubie.. " dog & cat" lub na odwrót... nie zawsze powiedzenie "jak pies z kotem" jest trafne. :P