Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smalus

Mam wrażenie,że nie jestem juz dla niego atrakcyjna...

Polecane posty

Gość smalus

Zwlaszcza od kiedy jestem w ciazy i rosnie mi brzuszek.....wczesniej nie zwracal uwagi na inne kobietki a teraz....moze jestem dziwna ale troche mnie to niepokoi...

Gość JEY JEY
qa co ty myślałas dziewczyno? kobieta w ciąży to kobieta w ciąży, nie wygląda wcale atrakcyjnie ale mówi się jej ze adnie wygląda,żeby jej zal nie było.

Gość JEY JEY
baba w ciąży nie jest atrakcyjna-nie czarujmy się.

to zależy niektóre kobiety wyglądają w ciąży bardzo atrakcyjnie a niektóre niestety nie

Gość motylek z krainy snów
zalezy jeszcze jaka kobieta bo niektóre w ciazy brzydna a nie które wrecz przeciwnie pieknieją( znam kilka dziewczyn takich)

jeśli kobieta dba o siebie, ładnie się ubiera to wygląda bardzo ładnie np Agnieszka Cegielska ( pogodynka ) jej z brzuszkiem jest bardzo ładnie no a są takie kobiety niestety co w ciązy nie dbają o siebie zakładają jakieś wielkie koszulki, dresy itp

Gość JEY JEY
tu nie chodzi o ubiór, ludzie- balon zamiast brzucha wcale nie jest atrakcyjny. Facet ma prawo rozglądac sie za szczuplymi, ciąza to specyficzny stan, ale kobeta w tym stanie jest kompletnie asexualna.

piszesz głupoty to nie balon tylko brzuszek w którym mieszka dzidziuś dziecko dwojga kochających się ludzi. Ja jak byłam w ciąży to czułam się atrakcyjna i wiedziałam że podobam się mężowi nie oglądał się za innymi babami ( przynajmniej przy mnie :) ) często mi mówił że ładnie wyglądał no i sex był taki sam jak przed ciążą no a nawet częściej :)

a jak wyglądasz? a raczej wyglądałaś przed ciażą? Bo jesli byłaś szczupła a podczas ciązy powiekszyły Ci sie piersi i pojawił sie brzuszek w kształcie piłeczki to taka kobieta wygląda naprawde słodko... jesli natomiast przytylas 15 kg i rozkłada Ci sie to na całe ciało to juz tak fajnie nie jest... A to ze oglada sie to chyba normalne :) kazdy facet lubi patrzec na inne kobiety :) i moze wczesniej nie zauwazałaś ze zwraca uwage na inne kobiety :)

Gość JEY JEY
emilcia słodka idiotko przestan sie juz udzielać bo mdli od twoich wpisów.

Gość JEY JEY
i co z tego ze dziudzuś mieszka w brzuszku(śmiech) to nie zmienia faktu że baba w ciąży nie jest atrakcyjna i koniec.

JEY JEY ty moze nie byłaś atrakcyjna w ciazy i dlatego cie tak to boli a inne są!!!:P

Gość JEY JEY
głupia babo nie jestem facetem.

Gość JEY JEY
takie słodkie idiotki jak ty tez nie.

Gość sorry ale faceci zawsze sie
ogladaja za kobietami.... moze dopiero teraz to zauwazylas.

Gość JEY JEY
no owszem nie byłam atrakcyjna w ciąży, wazyłam 45kg, i oprócz wstretnego basiora nic nie było widac. Wszyscy mówili jak ty pięknie wygląasz,ale tak wlasnie sie mówi babom w ciąży żeby im przykrości nie robic. To normalne.

to moze twoja zona \ dziewczyna jest brzydka i dlatego to cie boli

Gość JEY JEY
i według ojej opinii zadna nie wygląda dobrze z brzuchem, nie znosze stanu ciąży, i wygladu jak chodzący inkubator i mam pełn prawo tak uwazać,

Gość JEY JEY
i jestem mężczyznom i taki jestem brzydki ze mi sie az srać chce

Gość JEY JEY
a ze was tak to boli to nie mój problem.

właśnie pewnie byłaś wielką babą z tłustymi włosami, w rozciiągniętych dresach bo w nic innego się nie mieściłaś. albo nie możesz znaleźć faceta i zał ci dupe ściska jak widzisz szczesliwe kobiety w ciązy :)

emilcia79 masz 100% racje !

Gość JEY JEY
cala emilcia. hahaha bawią mnie dzieweczn=ko twoje teksty. teraz waze 4o kg masakra, jestem taaaaka tłusta,

Gość JEY JEY
mąż mi tez bez przerwy w ciąży smęcil jaka jestm piekna a mi sie rzygac od tych tekstów chciało. Baba w ciaży to baba w ciąży.

szkoda tylko że takie geny przekazałaś dziecku. Ty może byłaś babą w ciązy ja byłam kobietą w ciązy :)

Gość JEY JEY
przyzwyczailam sie ze wszystkie (niby szczesliwe mamuski 0 nalatują na takie wypowiedzi.

Gość a wiecie ja też się w ciąży
nie czułam atrakcyjnie. Przede wszystkim przez całą ciążę przytyłam niecałe 7 kg bo panicznie się bałam bycia właśnie tłustą babą. Strasznie dbałam wtedy o siebie, ale i tak czułam się brzydka mimo, że brzuszka długo nie było widać. Ogólnie okres ciąży wspominam koszmarnie, nie było dla mnie nic gorszego i nigdy więcej nie chcę się znaleźć w takim stanie. Nie każda kobieta w ciąży musi cieszyć się tym stanem i uważać za atrakcyjną. Ja mimo, że byłam szczupła wcale dobrze się nie czułam.

Gość nadzieja matka głópich
JEY JEY--zgadzam sie fajnie wygladałam do 5 msc potem przytyłam jakaś opuchnieta sie zrobiłam nie mogłam spać wiec sińce pod oczami makabryczne im bardziej zaawansowana ciąża tym gorzej sie wyglada:P

Gość smalus
hallo hallo dziewczyny!!! Nie mialam zamiaru wywołac burzy ale tez nie sadzilam ze jest wsrod was tak wiele osob, ktorych bezposredniosc jest wrecz zenujaca. Fakt, zgadzam sie ze stwierdzeniem,że nie wyglada sie atrakcyjnie niosac przed soba brzuch ale ja nie narzekam z tego powodu.Bardzo sie ciesze,ze bede miala dzidzie i uwazam ze 7 kg jakie przytylam to nie jest duzo.Napewno nie wygladam jak king kong ale mam swiadomośc,że pieknie wcale...Dbam o siebie jak najbardziej gdyz pracuje i nie znosze wygladu zaniedbanych kobiet w ciazy...ale zazdrosszcze swoim dwom kolezankom,ktore tez sa w ciazy a maja takich facetow ze to ich kreci...z moim jest inaczej i tyle...