Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łóżeczkowa mama

łóżeczko turystyczne dla dziecka

Polecane posty

Gość łóżeczkowa mama

dzień dobry chciałabym kupić dla dziecka łóżeczko i myślę o takim turystycznym.Czy macie takie łóżka dla swoich dzieci?sprawdzają sie?na co zwracać uwagę przy zakupie?jak długo posłużyły?może jakieś linki czy lepiej tradycyjne,drewniane?

ja mam łózeczko turystyczne, sprawdza się znakomicie, mała to wiercipięta i w drewnianym byłaby poobijana bo ciągle ładuje łepkiem o boki łóżeczka i wędruje po całym w nocy :) no i drewniane mi sie nie podoba. zwróć uwagę czy łóżeczko ma różne poziomy, czy ma owierane wyjście dla starszego dziecka i czy ma kieszonki na pieluszki i kosmetyki :)

Gość łóżeczkowa mama
bardzo dziękuję oglądam właśnie te łóżka i jest ich mnóstwo.Nie wiadomo co wybrać:o

ja też mam turystyczne i jest rewelacyjne.bardzo wygodne i dziecko nie zrobi sobie krzywdy.sa też dostępne z płozami do kołyski i przewijakiem. świetnie też się sprawdza jeśli czasem będziecie wyjeżdzać.pakujesz łóżko do auta i dziecko zawsze ma "kawałek domu" przy sobie, w związku z czym nie czuje sie tak obco:)

Gość łóżeczkowa mama
właśnie często wyjeżdżamy i dlatego pomyslałam o takim łóżeczku.Drewniane już miałam i dziecko trzaskało głową bez przerwy o szczebelki:o a stabilne są te łóżka?

Gość łóżeczkowa mama
up

ja miałam dla małego łóżeczko drewniane na początek a turystyczne mamy dodatkowo, głównie jako kojec dla małego. Drewniane łóżeczka są jednak nadal przez pediatrów bardziej polecane dla noworodków. Poza tym do łóżeczka drewnianego doczepisz karuzelkę, a do turystycznego nie bardzo. no i jak dla mnie na drewnianym przewijak trzymał się stabilniej. Poza tym pod drewniane łóżeczko zwykle da się coś jeszcze schować - mają szuflady itp a w turystycznym za wiele nie wsuniesz bo przeszkadzają nóżki i pręty od stelaża. My mieliśmy drewnianego Glucka z otwieranym bokiem i przyznam że byłam bardzo zadowolona i z jakości i z wykonania. Oglądaliśmy najpierw w sklepie a później kupowaliśmy na junior.euromall.pl bo było najtańsze.

a ja kupilam drewniane i zaluje:( podobnie jak meaaa mam dziecko ktore we snie strasznie sie wierci i zeby sie nie poobijalo to mam 2 ochraniacze i poduchy :o

Gość ja kupiłam turystyczne
przede wszystkim z myślą o tym by synek nie tłukł mi więcej głową w szczebelki, bo gdy był maleńki strasznie się wiercił i to nei przez sen, bo w nocy spał ze mną tylko właśnei w dzień, gdy go tam kładłam nawet na chwilę - zaraz się wiercił:O turystyczne łóżeczko jest cholernie przydatne i właściwie cały czas korzystamy z jednego i drugiego w szczebelkowym mały się bawi, podciąga na tych szczebelkach, a turystyczne stoi sobie w innym pokoju i w nim mały spi:) ja mam takie: http://www.allegro.pl/item682661446_kojec_lozeczko_kubus_puchatek_hauck_disney_blue.html

jesli dziecko spi w turystycznym jak w zwyklym to warto dokupic materacyk taki dodatkowy

Ja mialam oba i efekt taki ze mala wiekszosc czasu spedzala w turystycznym bo bylo bardziej poreczne. Takie tylko w innym kolorze: http://cgi.ebay.com/NEW-Chicco-Lullaby-LX-Playard-Atmosphere_W0QQitemZ350222839475QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item518ae86eb3&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A12|66%3A2|39%3A1|72%3A1205|293%3A1|294%3A50 Bardzo stabilne, mocne, jedyna wada, ze jak juz opuscilam o bardzo nisko jest ten dolny poziom i mala nie wiedziala jak wstwac, bo siateczka jest drobniutka i nie miala sie czego lapac.

Gość pytanie do meaaa
a sa takie lozeczka turystyczne ktore maja regulowane poziomy?? mozesz podac jakis link? kurcze bo wlasnie z tego powodu nie wzielam lozeczka turystycznego zeby ciagle dziecka z niego nie lowic a Ty mi u o regulowanych poziomach :o :D

Gość ja kupiłam turystyczne
moje dziecko śpi w turystycznym, ale oczywiście na materacu kupionym do łóżeczka za szczebelkami:) a takie łóżeczka turystyczne poziomowane to robi np. GRACO sporo jest ich na allegro

Gość alederonyida
Zdecydowałam się na zakup takiego łóżeczkahttp://www.lozeczkadzieciece.com.pl/lozeczka-turystyczne dla mojego synka Spędzaliśmy z nim sporo czasu u moich rodziców więc chciałam żeby miał wygodnie i spał w łóżeczku a nie wózku .Bardzo sobie chwale takie rozwiązanie i polecam każdemu

Gość gość
Jest trochę naprawdę dobrych marek które taki osprzęt dla dziecka produkują na dobrym poziomie. Teraz to pierwsza do głowy mi przychodzi firma Lionelo, bo niedawno u nich łóżeczku turystyczne zamawialiśmy. Miły kontakt, szybko zrobili dostawę, to co mają na stronie to rzeczywiście mają też na stanie przez co na samą wysyłkę nie trzeba czekać specjalnie długo. Tutaj masz cały wątek z ich łóżeczkami - http://lionelo.com/product_category/lozeczka/