Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papierozka

ijak tam. pijecie senes przed slubem??

Polecane posty

Gość papierozka

mi pol kilo ubylo:-) wiec do 3 sierpnia do przymiarki bede sobie popiujac

Gość a potem sraczka na weselu
;)

Gość papierozka
nie w dniu slubu. tlyko poltora miesiaca wczesniej jakos aby schudnac troszke.

Gość koktaijlikk
ja proponuje szklanke wody rano na czczo z sokiem z calej cytryny , i lyzeczka miodu. rozmiar mniej po miesiacu

Gość ddddddddddddddddddddd
"ja proponuje szklanke wody rano na czczo z sokiem z calej cytryny , i lyzeczka miodu. rozmiar mniej po miesiacu" to dlatego chyba jestem taka chuda bo to jedyny napój jaki pije :P żadnych herbat, kaw, soków itp.

Gość papierozka
a co zlego w seksie analnym jest? od czasu do czasu mozna sobie urozmaicac. przyznam sie bez bicia. ktos jest jeszcze kto senes albo sok z cytryny pije i widac rezlultaty?

Gość xjjjssssssssssssss
ALE WYMYSLILAS AJ PIJE SENES JUZ 5 DZIEN I NIC NEI SCHUDLAM PIJE BO MAM ZAPARCIA

Gość wdddqdqdqdqd
A NA OPAKOWANIU JEEST NAPISANE ZE GORA 7 DNI MOZNA UZYWAC A WY JAK CZESTO PIJECIE I JAKIE ILOSCI BY SCHUDNAC

Gość czy li co
no podobno ta woda z cytryna to zajbiescie dziala...

Gość papierozka
ja w liceum tez mialam taka akcje z sensesem. pilam poltora miesiaca i po tygodniu jelita zaczelu normalnie pracowac i po problemie. cytryne zaczynam pic wiec jeszcze niewiem kak to zadziala

Gość ja proponuję jeszcze
siemie lniane zamiast tego senesu. Tym to sobie można jelita tylko rozwalić. Siemie lniane łyżka nasionek rozgniecionych codziennie rano i po problemie, nawet można dodatkowo tą wodę z cytryną, do tego dużo płynów i błonnika. Uważajcie też na to co jecie, po prostu jedzcie to co się dobrze trawi a nie to co zalecane. Pamiętajcie też że często te problemy z zaparciami to są przy dietach wysokobiałkowych i niskowęglowodanowych więc z ograniczaniem węglowodanów też lepiej nie przesadzać, oczywiście zależy jak kto jest przyzwyczajony, ale z reguły węglowodany się lepiej trawią u każdego a białka sie trawią gorzej i powoduje to takie wybrzuszenie. A wiadomo ze efekt płaskiego brzucha to wizualnie kilka kilogramów mniej i lepsze samopoczucie. Wiem co pisze bo sama próbowałam diety wysokobiałkiwej z ograniczeniem węglowodanów i to był najgorszy okres w moim zyciu, niedośc że nic nie schudłam to jeszcze brzuch mi wywalało, obrzydzenie do mięsa i do większości produktów białkowych typu ryby kotlety sojowe itp mam do tej pory (pół roku) i jeszcze chyba długo będę miała.

Gość a po co się katować
nie rozumiem tego waszego odchudzania się wyłącznie na ślub, ja tam cały rok jestem szczupła i nie muszę się odchudzać :)

dlaczego wy wierzycie w takie gowna:o? przestaniesz to pic to przybedzie ci drugie tyle i nie bedziesz miala nad tym kontroli:o trzebabylo pomyslec zanim ci dupa urosla

Gość paperozka
ales t ymadra...zanim ci dupa urosla.... tak sie skladaze to skutek uboczny moich hormonow. i 4 kg to nie duzo. nie to co inni jak tyja i zrzucaja po 30

Ja nie rozumiem ludzi którzy całe życie jedza jakieś śmieci, a potem nagle otwierają im się oczy i chcą schudnąć ileś tam kilo w tydzień, bo ślub, bo wyjazd na wakacje, bo cokolwiek, i wtedy każdy sposób jest dobry:-O. Dziewczyny, o siebie i o figurę trzeba dbać, CAŁE ŻYCIE. Sport to zdrowie, a jak się tego nie nauczycie, to w wieku lat 30 będziecie wyglądać na 50, wyodchudzane jakimiś senesami i innymi syfami.