Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lioffggg

czy wg was to obciach mieć wesele w remizie ????

Polecane posty

Gość krolowa_sniegu.
tak, bo to kompletnie nie moja estetyka.ale sa tacy ktorym sie to podoba

Ja nie powiedzialabym,ze to ,,obciach,,. Czasami trudno jest znalezc lokal na 200 osob i tylko remiza pozostaje.

Gość aananaa
dla mnie ju troche obciach bo tam nawet zazwyczaj klimy nie ma a krzesla trzeba w pokrowce ubierac bo sa brzydkie, ale jeszcze remza w polczeniu z dłuuuga limuzyna to juz wies tanczy i spiewa :)

Gość xcvbnm
jak dla mnie nie. Każdy organizuje wesele w takim miejscu na jakie go stać i jakie jest odpowiednie do liczby osób... Wolalabym to niż zadlużać sie po to, by mieć wesele w pieknej restauracji...

Gość nea11
nie niby dlaczego mialby to byc obciach? Ze sie zle kojarzy czy co?? Liczy sie dobra zabawa, Wy.

E tam obciach. Bywało że lepiej się bawiłam w remizach niż w 3gwiazdkowych restauracjach;) wszystko zalezy od organizacji.

w remizach przeważnie są dechy do tańczenia - nie znam lepszego parkietu

Gość ay43qq
Obciach - niekoniecznie. Teraz większość remiz jest odnowionych i wygląda jak całkiem fajny dom weselny. Nie ważne czy to remiza czy hotel, ważne, żeby tynk nie leciał ze ścian itp....

Gość nie wydaje mi sie
aby wypasny lokal gwarantowal rownie wypasna zabawe. Niewazne, ze remiza. Wazne, jaka atmosfere i oprawe wizualna sami stworzycie.

Gość erwrewewr
Jeśli jedzenie będzie dobre i fajna muzyka to bawić się można tak samo w remizie jak i wypasionej restauracji.

Gość dżaba
najważniejsze jacy są ludzie,muzyka i żarełko byłam na weselu w restauracji ekskluzywnej ale żarcie było okropne,oszukane :-O

Gość sdf
bylam na weselu w remizie,para przyjechala w limuzynie.. na sali baloniki,pierdolki, zespol bardzo sredniawy. ale wszyscy sie dobrze bawili. wiec dla jednych to kicz dla innych idealne wesele..ile ludzi tyle gustow..

nie uwazam ze to obciach bez przesady-nie kazdego stac na wesele w pieknym lokalu za 250zl od osoby.W remizie koszyt sa jednak duuuuzo nizsze.No i wiecej ludzi sie miesci.Ostatnio bylam na weselu kuzyna w Domu Strazaka ale wystroj w srodku niewiele sie roznil szczerze mowiac od lokalu w ktorym sama mialam wesele.U kuzynki bylam w typowej wiejskiej remizie z podloga do tancow na zewnatrz i bylo extra!Uwazam ze kazdy robi wesele tak jak jemu pasuje a goscie jesli potrafia sie fajnie bawic to jest im wszytko jedno gdzie odbywa sie przyjecie. Moje spostrzezenie to takie ze najlepeij na takich weselach w remizach bawia sie mlodzi,ludzie z miasta nie wspominajac o obcokrajowcach-oni sa wprost wniebowzieci:) Polacy to tak troche nie doceniaja co maja...

Gość czarna8831
teraz remizy są ładne i odnowione sama będe niedługo miała wesele w remizie... oglądałam kilka lokali i były w gorszym stanie estetycznym niż ta remiza... więc nie uważam tego za obciach

Gość okularnica....
Ja mam w remizie. Na początku trochę się przejmowałam, bo wiadomo, każdy by wolał 'eleganckie przyjęcie w eleganckim lokalu'. Ale teraz już wyluzowałam.

my też będziemy mieli w remizie:) jest w miarę odnowiona, będzie dekoracja... mam nadzieję że będzie git:) i byłam na różnych weselach, nawet w pięknych restauracjach gdzie oprócz pięknego wystroju i elegancko podanych potraw nie było nic innego...jedzenia mało..sztywno...

ja także nie uważam że to obciach:) Każdy robi gdzie mu sie podoba i tak gdzie go na to stać:)

Gość upers
byłam i na remizie i w restauracji... w remizie jedzonku super, muzyka taka ze nogi same mnien iosły do tańca i zabawa swietna... w restauracji, chłopy się snuły po kątach bo głodni byli i zaglądali tylko czy przypadkiem nie będą czegoś do jedzenia podawać, a muzyka dretwa, że spać się chciało...;)

Gość jklllkkj
Byłam ostatnio w super restauracji, no nie powiem ładnie było, jedzenie też ok, choć jednak trochę mniej niż na typowym weselu, mimo to trochę drętwo było, bo jak wiadomo na wesele przychodzą ludzie z różnych środowisk i eksluziw przyjęcia się na tą okoliczność nie sprawdza...W lipcu idę na wesele do remizy :)

Gość jklllkkj
Po prostu w takiej super restauracji ludzie się boją, że coś zniszczą, że wszystko jest drogie i będą musieli płacić za to...niby ludzie tańczyli, ale to i tak nie to...

Gość mgddfgfg
Obciach, to robić wesele w stylu zastaw się, a postaw się, takie miała moja znajoma, oboje mają egoistyczne podejście do życia, więc zrobili żeby się pokazać, choć zdecydowanie ich na to nie stać, sami tak mówi, więc gdzie tu sens. Remizy są fajne :)

Wszystko zależy od tego jaka to remiza, jaki będzie jej wystrój i jedzenie. Jak goście nie będą siedzieć na długich ławach, przykrytych kocami (niedawno byłam na takim weselu :O) to i w remizie może być przytulnie i sympatycznie.

Gość mgddfgfg
Zgadzam się z muzwar. Są remizy i remizy, ale tych obskurnych, to jednak coraz mniej ;)

...uważam,że w remizie też może być zaje-fajnie.Zazwyczaj \"parkiet\" do tańca jest pod zadaszeniem na świeżym powietrzu,a to plus w gorące dni...lepsze to niż słabo/albo wcale/,niewietrzone sale z klimatyzacją.Wszystko w rękach gości i kapeli/orkiestry/:):)

Teraz w remizach, czy domach weselnych jest klimatyzacja, są chłodnie, są ładnie wykonczone, więc nie ma co przesadzać ;)

Gość mam to w dupie i robie swoje
jak sie zbiorą same drewniaki które tylko siedzą i obrabiają gością dupę to nawet najbardziej ekskluzywna restauracja nie pomoże. Wszystko zależy od ludzi

Gość mgddfgfg
No fakt, a ekskluzywna restauracja na taką imprezach, to wbrew pozorom się nie sprawdza.