Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niunia-24

Czego on ode mnie chce ?

Polecane posty

Gość niunia-24

Mam rodzinę - partnera i 2 letniego synka. Jakieś 3 miesiące temu spotkałam faceta, który wyraźnie się mną interesuje tzn prawi komplementy itp. Jakiś miesiąc temu wyjechał zagranicę. Na początku przyznawał szczerze że chodzi mu o seks ale kategorycznie odmówiłam ... i teraz jak jest zagranicą nadal pisze komplementy, że tęskni ... i tu moje pytanie ... O co mu wogule chodzi ? Przecież dałam mu do zrozumienia że seks nie wchodziw grę to po co on dalej próbuje ?

Gość naprawde jestes taka glupia
czy tylko taką udajesz :o o co facetowi moze chodzic... albo chce cie odbic dla wlasnej satysfakcji, albo odbic i miec seks :P tyle

Gość niunia-24
tylko raz zrobiłam mu loda ale przecież to nie sex ale sie przyczepił,pewnie sie zakochał :-)

Gość niunia-24
Podszywaczom podziękujemy :o Mam z nim kontakt przez gg. Tzn. on wie, że nie dopuszczam zdrady i nie będę dla niego rezygnowac z rodziny. Ale on i tak jest zagranicą a ja w Polsce więc w jaki sposób chciałby dostac to czego chce :o ...

To po kiego utrzymujess z nim kontakt? Po cholerę rozmawiacie? Widocznie Ci się to podoba...

Gość niunia-24
Tzn. fakt że lubię go jako człowieka ... ale już na samym początku postawiłam sprawę jasno.

Gość Trochę kultury
Myślę,że jesteś ładna.masz dziecko ,a on Cię podrywa.Chodzi mu tylko o sex i niech spada!