Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

PODOBIEŃSTWO PARTNERA DO OJCA

Polecane posty

Witam!Czy ,ktorsas z Was dostrzega cechy ojca w swoim partnerze?Ja niestety wiele cech -tak ,mimo,ze ogolnie z temperamentu np sa zupelnie rozni...Jednakze w takim samym stpniu zaden z nich nie nadaje sie do zycia w zwiazku...

Gość o jejku mam podobnie
czasami widzę takie podobieństwa, że szok. na szczęście na razie dotyczy to tylko cech pozytywnych, dopiero rok po ślubie, zobaczymy co będzie dalej.

Gość a ja mam w domu 12 latka
Ja nie widze na szczescie żadnych :)

Gość leokadia.....
pierwszego sama na sile porownywalam do ojca ...ale teraz juz wiem ze podobny nie byl i nie bedzie nawet za 100 lat drugiego porownuje do siebie sam moj ojciec :D zdziwilo mnie to

mój mąz w ogóle nie jest podobny do mojego taty, właściwie to w wielu sprawach wręcz przeciwieństwo. Nie podoba mi się charakter taty i nigdy nie chciałbym mieć takiego męża, choc nie jest złym człowiekiem. Mąz jest inny i jest wspaniały

najgorszemu wrogowi nie życzyłabym takiego partnera, jakim jest mój tata. mój facet jest od niego zupełnie inny i chwała mu za to :) mój tata: zaborczy, nerwowy, uparty, wymądrza się, nieczuły i niewyrozumiały. mój luby: spokojny, czuły, wrażliwy, umie iść na kompromis, godzi się z tym, że czasami nie ma racji.

Podobnie jak moja Meme w moim/juz bylym/ urzekla mnie-niespotykana w dzisiejszych czasach wrazliwosc,romantyzm, uwielbienie mojej osoby,jakas tajemnicza i zarazem pociagajaca wolnosc ducha, duze doswiadczenie, wiedza i bliskie/jakby sie wydawalo/ wartosci...Gdy moja Mama zwiazala si ez moim ojcem, ten mial juz 16 i 10 letnich synow i byl po 1 rozwodzie, podobnie jak \"moj\"-rozwodnik z 17 letnia corka, pasjonat filmu, byly perkusista, zwiedzil caly swiat itd...Kocham go,albo raczej moje wyobrazenie o nim....:(Moja Mama potrzebowala 19 lat aby wyrwac sie ze szponow niezwykle silnej- o tym wiem ,lecz niszczacej milosci....Ja-bogatsza w doswiadczenia odeszlam po roku....ehhhhhh.przezylam cos najpiekniejszego, lecz teraz niewyobrazalnie cierpie...Mam nadzieje,ze moja dzidzia w brzuszku jest chociaz troche odizolowana od moich emocji podczas ciazy....

ojej-zaraz mam wizyte u ginekologa-spadam wiec na jakies pol godzinki:)Mam nadzieje, ze znajda sie jakies aktualne badz przyszle mamuski-na pogaduch w tej materii.pozdrawiam!