Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abrakadaber26

ludzie wypisujcie swoje kompleksy!

Polecane posty

Gość Abrakadaber26

wypisujcie swoje kompleksy z malym dodatkowym opisem! (ja daje przyklad) w ten sposob bedziemy je leczyc :D A wiec jesli o mnie chodzi: 196 cm wzrostu, 96 kg wagi, wysportowany brunet z wyksztalceniem i pasjami. Oto moje kompleksy: 1. Lekko krzywy nos 2. Lekko nieforemna czaszka 3. Praca co prawda dobrze platna ale niezbyt rozwojowa 4. Krzywa zmarszczka miedzy brwiami Wszyscy mowia ze jestem durny i ze tylko ja to widze i tak odczuwam, no ale tak juz jest z kompleksami nie?

Gość Dwudziestolatkaaaaaaaa
to jeszcze taki zły nie jestes;P hahaha No to jedziem moje kompleksy: *mam małe cycki * lekkie rozstepy na pupci:P *nosze szkła kontaktowe bo nie widze z daleka;/ *mam złoto-rudy kolor włosów a chciałabym byc brunetka;P *mam szrame na brzuchu po wyrostku *kilka piegow na nosie i policzkach *za waskie usta *chyba za wysoka 173:P ulzyło mi

Gość Jey Jey
to ja tez, bo mi mowia ,ze jestem najbardziej zakompleksiona na ziemi: 160 wzrostu, 40 kg wagi, ciemna karnacja, czarne naturalnie włosy, brązowe oczy; i tak : za duże cycki do reszty ciala, najchetniej bym to wogóle ucieła:) - za mała - za ciemna, - za chuda - za krotkie palce dłoni, malutkie stópki, bo stopa nie można tego nazwać

Gość Jey Jey
nikt wiecej nie ma kompleksów-same ideały

Gość Abrakadaber26
Jey Jey rozwalilas mnie tymi malymi stopkami :) przeciez to najslodsza rzecz jaka moze byc :D w polaczeniu z niskim wzrostem i ponetnym biustem? kompleksy to jest dziwna sprawa :D zreszta Dwudziestolatkaaaaaaaa Twoje nieustepuja HAHAHA niezla beka od razu wychodzi jak niepotrzebnie sobie ludzie wkrecaja! oczywiscie nie liczac moich kompleksow, bo wystarczy ze zmarszcze brwi i juz widac krzywa zmarszczke :/

Gość Abrakadaber26
kaman na pewno macie kompleksy, wpisujcie smialo ludzie :) nie udawajcie ze jestescie idalni ;)

Gość Dwudziestolatkaaaaaaaa
Abrakadaber26 haha ale smiesznep;/

Gość to teraz ja.....
to ja sie dolacze:) -za wysoka bo 177 - troche za szczupla - male piersi - i pewnie jeszcze bym mogla dlugo tak wymieniac ale jakos nie che mi sie o tym nawet myslec:/ ale jak czlowiek wyrzuci z siebie to lepiej sie czuje pozdrawiam:)

No to teraz pora na mnie , na codzień nosze soczewki , oczy mam w nich proste, ale przy stucznym oświetleniu, zmęczeniu , po alkoholu ,troche ucieka mi oko, a że wiem kiedy to się dzieje, czuję jak oko mi leci, wtedy wpadam w mega szał:( Tego mocno nie widać, ale wkurza mnie to niezmiernie, i na dodatek nachodzą mnie wtedy myśli, że wszyscy to widzą i myślą sobie , ale ona ma zeza!!! Dodam, że wszystkie moje koleżanki mówią , że jak ktoś niewie to nie zauważy, ja też to wiem, no ale ja mam obsesje na tym punkcie i nie moge się od tego uwolnić :( Innych kompleksów nie posiadam, no dobra mały cellulitis hehe:)

Gość mój największy kompleks to ..
KRZYWY NOS ! Nienawidzę go , nienawidzę swoich zdjęć , bo poza tym jednym szczegółem jestem ładną dziewczyną . Planuję go sobie zoperować :] Poza tym chciałabym mieć bardziej wystający tyłek i większe piersi , ale to nie przeszkadza mi tak bardzo jak ten nieszczęsny nos..

Gość Abrakadaber26
no krzywy nos to dramat, ale wiekszy dramat to chyba krzywa zmarszczka miedzy brwiami! wiem co mowie :)

Gość Jey jey
boziu co ja bym dała za male piesi takie A a nie C :(((

Gość Abrakadaber26
Jey Jey nie masz ochoty na gofra? ;)

Gość Jey jey
nie macie pojęcia jak nie nawidze swoich wlosow, sa czarne, no kuźwa, ne idzie na jasny kolor ich przefarbować, zeby nie rozjasniać, a nie chce ich niszczyć takimi zabiegami.

Gość promocja-50
-włosy!!! (są cieńkie i wypadają) -rozstępy na tyłku (a mam dopiero 19 lat) -troche odstający brzuch, jak siedze to mi zwisa -chciałabym byc troszeczk większ tak z 175cm (a mam 171cm)

Gość Jey jey
mąż żartuje ,że ma kieszonkową zonę.

Gość no to dołączę
- dość szerokie biodra - drugi palec u nogi dłuższy od pierwszego

Gość Abrakadaber26
Jey Jey zauroczyly mnie Twoje kompleksy zapraszam na gofra troche przytyjesz :D

Gość Jey jey
Abrakadaber26 gofra?

Gość Jey jey
aaaa hahaha nie dawaj takich propozycji , zbankrutowałbyś przy mnie gofrow potrafię zjes 5 . jeden za drugim z bita śmietaną owocami.

Gość Jey jey
a waga jak na zlość bez znian. taki maly , ciemny szczurek z balonami. brrr

Gość Abrakadaber26
czy moze byc fajniejsza rzecz niz kompleksy? :) zaczynam lubic swoje faile :)

Gość kotek łasiduszek
abrakadaber jeden zastrzyk z botoksu w tą ze i po kompleksie.Ja mam jeden jedyny cycki,za duże i klapnięte od zawsze

Gość kotek łasiduszek
maiło być zmarchę ale zeżarło literki

Gość Jey jey
czy może byc fajniejsza rzecz niz komleksy/ tak brak kompleksów:)

Gość Abrakadaber26
ale wypisujcie tylko kompleksy, na ktore nie macie wplywu :) zwisajacy brzuch mozna latwo zgubic :) a neiforemna czaszke a la Krzysztof Materna? juz niebardzo :) krzywy nos czy krzywe zmarszczki tez trudniejsze do wyeliminowania - trzeba je pokochac jak dzieci ;) hehehe

Gość wrwerwer
wielki ohydny brzuch który dotyka mi ud gdy siedzę, jest wstrętny i neinawidzę go dotykać i patrzec na niego, czuję jakby to było coś obrzydliwego przyrośniętego do mnie żółte zęby rozstępy na całym ciele blada skóra ... a jednak zawsze mialam facetów (i to przystojnych) i nigdy nie byłam długo sama i nawet z chęcią całowali i ściskali mnie po to ohydnym brzucholu :D

Gość Jey jey
takiego kurdupla jak ja to ani żywic- bo wdupiam jak zaczarowany olowek, ani ubierać-bo byle czego nie nosze.

Gość Abrakadaber26
nie bez kitu juz wole miec kompleks niz botoks sobie wstrzykiwac :D haha jaka perwa ej jestem sportowcem i muzykiem a nie jacykowem! i tak mi botoks wycieknie jak bede zjezdzal na desce albo zeglowal! walic botoks! dziewczeta w sumie kochaja te zmarchy ale mnie one wkurzaja. mam 26 lat a wygladam przez nie starzej niz moj kolega 40 cm ode mnie nizszy i 2 lata starszy :D fuck