Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abrakadaber26

ludzie wypisujcie swoje kompleksy!

Polecane posty

Gość Jey jey
byle czego nie noszę bo z moim wzrostem i sylewtką , ubieram sie w Smyku albo 5-10-15

Gość aqaaaa
- nadwaga ok. 10-15 kg - tę nadwagę w sumie nawet bym zaakeptowała, bo podoba mi się mój duży tyłek i duży biust, ale nienawidzę swojego brzucha, bleeeee - wąskie usta - rozstepy na brzuchu i udach - uważam że mam okropny, jakiś taki krzywy usmiech (chociaż mój facet twierdzi że jest śliczny :O )

Gość zielone oczko..
hmm.. jestem za gruba 69 kg / 169 cm ale pracuję nad tym, i mam bardzo wystajacy brzuch :( duży bust 70 E czasem F

Gość Jey jey
E,f? oj ezu, a ja placze że mój duzy

Gość kalinkaczerwona
nadwaga ok 10 kg - kuzwa nie moge schudnac, chyba wezme sie za jakas ostra diete. cienkie wlosy - zawzielam sie i zapuszczam, piernicze to.

Gość Abrakadaber26
jako jedyny facet mam kompleksy :D w takim razie dodam jeszcze ze moim kolejnym kompleksem jest tzw. "trzecia noga" ;) obawiam sie tez, ze kiedys bede mial wlosy na plecach - teraz pojawiaja sie jakies pojedyncze dzikusy :D co jeszcze hmmm jedno ucho mam chyba dluzsze od drugiego o jakies 4 mm - ale to tak na oko, nie mierzylem. wzrost czasem uwazam za atut, a czasem staje sie kompleksem jak na jakims parkiecie tanecznym wszyscy o glowe albo dwie nizsi :/ co jeszcze... male stopy jak na moj wzrost. nosze rozmiar 45/46 o bardzo malo, no ale w sumie nie mam problemu z butami. mam tez kompleks ze umiem tylko dwa jezyki obce :( fajnie byloby mowic po wlosku i hiszpanku, ale nie mam tyle czasu, zeby sie uczyc. wole szlifowac francuski i angielski

Gość Jey jey
fraNCUSKI. JASNE:d A CO Z TYMI GOFRAMI, WIEDZIALAM,ŻE ZWĄTPISZ.

Gość Jey jey
TO UTNIJ,

Gość ooooolklk
duze cycki, wydety brzuch, spocone rece, cienkie wlosy, seplenienie, jedno ucho nie dziala :p

Gość Gorzata
Chciałabym schudnąć waże 55 kg i troszkę być wyższa (mam 168 cm a chciałabym chociaż 172), mam puszyste włosy i są za krótkie (wg. mnie) i baardzo wolno rosną, a i jeszcze mam piega na nosie i troszeczke krzywe zęby.

ja nie rozumiem jak mozna miec kompleksy z powodu swojego wysokiego wzrostu... tez jestem wysoka a bardzo sie z tego ciesze i uwielbiam buty na wysokich obcasach.... a kompleksów nie wypisuje bo by brakło miejsca na tej stronie........

Gość fifi85
ehhh... no to ja tez - za niska - za gruba - brzydkie wlosy cienkie i krecone - maly pieprzyk na nosie - za maly nos - zbyt okragla twarz - brzydkie nogi - za duze stopy (38/39) - jak jestem zmeczona to jedno oko lekko mi ucieka :/ (na zdjeciu to zawsze wychodzi) - i wiele, wiele innych...

Gość Gorzata
aacha i jescze chciałabym mieć trochę większe piersi, tzn. niby jestem z nich zadowolona, ale zawsze mogłyby być trochę większe ;)

Gość Gorzata
oo przepraszam może mam kompleksy ale nie jestem pasztetem :P

Gość Onaaaaaaa28
To ja sie dołącze i oczywiscie nie bede orginalna ;) - nadwaga - wzrost 169 waga 71 kg (walcze z tym ale naprawde ciężko, tym bardziej, że mąż lubi mnie dokarmiać ;) - nie lubie swojej pupy i brzucha :( - siwych włosów (farbuje a nie cierpie tego robic) Mam za to ładne cycki :) i buzkę :) No coz, ale nie mozna miec wszystkiego :) .

Gość Abrakadaber26
bez kitu to moj kompleks. gdy nikt nie widzi prostuje sobie ta zmarszke :/ myslalem ze uda mi sie wygniesc inny tor dla skory, ale prozne moje wysilki :( Jey Jey Ty masz meza czy cos wiec niech on Ci gofra kupi :) ej ja mam jeszcze pieprzyk w pepku :) haha wyglada jak czarny kolczyk nie lubie go :P

Gość zielone oczko..
Jey jey --- niestety :( maskara, jak schudnę, powiedzmy i ważę 59 kg do 169 cm wzrostu to biust mi nie chudnie, jest taki sam ewentualnie D :(

Gość ale lipa
dokladnie to ze mam ktos komplekcy to nie znaczy ze jets pasztetem a moze tyZygmunt jestes pasztetem tylko masz wysoka samoocene i tego nie widzisz

Gość jeden dość spory kompleks
otyłośc......120 kg. a co za tym idzie-zdeformowane, grube ciałeczko;)

Gość Gorzata
tzn. że zygmunt mowi sam o sobie

Gość Jey jey
no wiem ,szukam sponsora na gofry:D

Gość zakompleksiona123456
... - za mały biust - za duży brzuch - za chude nogi - wąskie usta - trochę odstające uszy - nie układające się włosy - łamiące się paznokcie mimo witaminek - niekształtne paznokcie u stóp - płaska pupa ...

Gość Abrakadaber26
kompleksy to dziwaczny mechanizm ewolucji, ktory karze nam dazyc ku doskonalosci :) gdyby tego nie bylo byloby mniej estetycznie na swiecie :) a z drugiej strony krepuje to i wiaze dlonie i jezyki ach przewrotna matka natura :D

Gość zakompleksiona123456
...ale mam męża który mówi że właśnie taką mnie kocha...

Gość na kafe wszyscy som piękni
dlaczego na pomarańczowo piszecie:P skoro kompleksy nie znaczy pasztet ?