Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abrakadaber26

ludzie wypisujcie swoje kompleksy!

Polecane posty

Gość ja mam duzo kompeksow
mianowicie: - za duza waga (75kg przy 175 cm) - krzywa jedynka (a jak bylam nastolatka to nosilam 4 lata aparat ortodontyczny, zeby miec mniejszy zgryz gornej szczeki i nie miec szczeliny miedzy jedynkami, a potem mi urosly osemki i sie jedynki sie nie pomiescily - co za paranoja) - male oczy - rozstepy na tylku i biodrach - pelno pieprzykow na ciele - wypadajace i lamiace sie wlosy (a mialam takie ladne i nie wiem co sie z nimi stalo) - stopy - od pracy wysuszona skora na pietach - mala znajomosc angielskiego mimo wielu lat nauki - slaby sluch (choroba) - nie skonczylam studiow (zrobilam licencjat i 1 rok magisterki, a potem musialam wyjechac za granice) Uzbieralo sie tego troche :(

Gość kazioo
komplex na punkcie urzywek mam(34lata):uwazam sie za palacza(wypalam paczke na dwa tygodnie bo musze zona pali)trzy piwa i jestem skonczony albo mocne dwa dinki,nie wspomne o zielsku(znajomi pala).no i to ziolo jest najgorsze bo palimy spolem i wszyscy maja sie dobrze (zona tez)a ze mnie maja zawsze wielka beke bo robie co robie ktos kto sie spalil wie o czym pisze.

Gość tomek__30
- zakola - chuda sylwetka No fajnie byłoby mieć wiekszego penisa. Nie potrzebuje ale chciałbym

Gość tez10
to ja sie chetnie dolacze:D - niski wzrost 155 :D dobra 154,5 :P -roztepy na cycuszkach (kiedys byly wieksze ), udach pod ramionami i nogach ale malo widoczne lecz z tylu kolan sa bardzooooo widoczne :( -jedno odstajace ucho :( a tak ladnie wygladam w wspietych wlosach a przez to ucho nosze rozpuszczone ,choc inni jakos nie zauwazyli ale ja wiem swoje :D - male stopki w Niemczech nie kupie rozmiaru butu 35 :( tylko dziecinny musze odwiedzic :( - wlosy lekko zniszczone -pryszcze czasami mi wyskakuja :( takie ale naprawde pryszcze -blizny i to z 5 :D -cycki male ale oki pasuja choc byly wieksze schudlam i oklapy nie sa jedrne gdyby nie one i to ucho bylo by oki :D wiecej nie pamietam a moze nie chce pamietac :P

Gość tez10
mam lekko wysunieta rzuchwe ale tylko troszke :P

Gość tez10
aaaaaaaaaaaaa i okropnie jestem bardzo nie fotogeniczna :D to juz naprawde koniec:D

Gość chyba nikt mnie nie pobije
-zez -cienkie siwe wlosy ciagle przyklapniete proste jak druty nie chca sie ukladac -szerokie biodra -gruba dupa -celulit zaawansowany -z tylu plaska glowa czego nawet wlosami nie moge zatuszowac bo sa za cienkie -nadmierne owlosienie na rekach(nogach tez ale nogi ogole) -czeso czerwony nos w zimie to caly czas -okropnie zylaste dlonie -nie znam dobrze zadnego jezyka obcego mimo wieloletniej nauki

Gość chyba nikt mnie nie pobije
aha jeszcze ma since i worki pod oczami

Gość przyklad
moim najwiekszym kompleksem sa krzywe zęby!!! niedobrze mi sie z nimi zyje!!!! i ciagle narzekam na dużyy tyłek, brzuch, biodra i nogi;>

Gość niechcezycjuz
to teraz moja kolej... juz nie daje rade... krzywy nos krzywe uszy zanik lewej strony czaszki.. :(

Gość powiedziałamco wiedziałam
Nie znoszę swoich rzęs! Są proste i do tego mam opadające kąciki oczy. Od 15 roku męczę je zalotką i już mnie to zaczyna wkurwiać! Poszłam do kosmetyczki, żeby mi założyła jedwabne rzęsy, to powiedziała, ze nie będzie dobrze to wyglądać, bo moje naturalne rosną wręcz do dołu.Kurwa!A mi się marzy obudzić kiedyś z pięknie podkręconymi rzęsami... Próbowałam "trwalej"na rzęsach, to zaczęly mi wypadać. Wiem, że brzmi to banalnie, ale ja zwyczajnie nienawidzę swoich rzęs.

Gość ach te moje kompleksy
Mam nienaganną figurę, jestem brunetką, taki typ na który zawsze się zwraca uwagę i często ludzie mnie zaczepiają ale gdy się odezwę swoim brzydkim głosem:( albo niedosłyszę (znaczny ubytek słuchu) i to jest moja pięta achillesowa Szczęsciem nie poświęcam temu zbytniej uwagi i jakoś żyję.