Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mondralinska1994

Anal- za i przeciw

Polecane posty

Gość Mondralinska1994
No sory- oczywiscie ze jest cos takiego jak orgazm analny. Co wiec dostaje jak sie kocham analnie z facetem????????ORGAZM ANALNY! "Acha i jeszcze jedna, przeczytaj sobie autorko co znaczy slowo dziewica, bo to nie tylko posiadanie blony dziewiczej idiotko. Ale dla bezmozgi ego nie zrozumieja. Pie**olic sie analnie i uwazac za dziewice - tego jeszcze nie bylo " Oczywiscie ze jestem dziwica i sama jestes kretynka GLUPIA CIPO!

Gość zgrabne nogi
Buachacha masz rację mądra kobieto! Na anal godzą się zgorzkniałe dziewuchy co chcą przy sobie przytrzymac faceta! NIE ISTNIEJE ORGAZM ANALNY! Próbowałam i wiem że to jest okropne,obrzydliwe,nie wspomnę o okropnym bólu jaki temu towarzyszy! Głupie dziewuchy KŁAMIĄ I UDAJĄ ORGAZM,a ich faceci myślą że im jest cudownie!Gówno prawda! Przestańcie wreszcie kłamac idiotki!

Gość buachacha ale jestescie zalosn
Mondralinska1994 jestes szurnieta do reszty. JEBIESZ SIE ANALNIE I UWAŻASZ SIE ZA DZIEWICE?. Poczytaj sobie troche, ile masz lat, 15?? Częsty pogląd utożsamiania dziewictwa z istnieniem u kobiety błony dziewiczej jest uważany przez naukowców za błędny. Potwierdzone naukowo są przypadki kobiet, które rodziły się bez wykształconej błony dziewiczej. Błonę dziewiczą można również stracić w inny sposób niż przy współżyciu. Może ona ulec uszkodzeniu również podczas wypadku, intensywnego uprawiania pewnych rodzajów sportu[potrzebne źródło], a także podczas zabiegu lekarskiego lub masturbacji albo niewłaściwego używania tamponów itp. Z drugiej strony znane są przypadki, że błona dziewicza nie uległa przerwaniu podczas stosunku seksualnego. Często w takich przypadkach stosuje się specjalne nacięcie lekarskie. Jakkolwiek w większości przypadków obecność błony dziewiczej pokrywa się z faktycznym nie odbywaniem stosunków seksualnych w przeszłości, to jednak wspomniane wyżej przypadki negują tę metodę jako wiarygodną. Ponadto utożsamianie dziewictwa z faktem istnienia błony dziewiczej jest mylne w przypadku uprawiania seksu analnego lub bez penetracji ] NIE JESTES ZADNA DZEWICA KRETYNKO

Gość buachacha ale jestescie zalosn
zgrabne nogi - zyjemy w takich czasach gdzie dziewczyny w ogole się nie szanują. Ale to one beda pozniej na tym cierpiec. Wiekszosc zeby zatrzymac faceta przy sobie pozwolilaby nawet na siebie nasrac, a faceci to wyczuja i wykorzystuja pozniej. Kto ma ją pozniej szanowac jesli nie szanuje sie sama?

Gość anal jest fajny
dla pedałów i innych popaprańców

Gość Conflux
Powiedzcie mi tylko, czemu uważacie ze jak dwoje ludzi sie kocha i robią coś co lubią i nikomu nie wadzą, to uważacie ze kobieta sie wtedy nie szanuje? Kurwa, po co zagladacie innym do sypialni? Niech Was ktoś porządnie wyruch bo widać ze wam boltza potrzeba :o

Gość Conflux
zgrabne nogi - widocznie masz frajera a nie partnera, skoro Cię bolało. Nie umiał sie do tego zabrać i tyle. Koorwa, jakby nie możnabyło kulturalnie sowjego zdania powiedzieć, tzreba było zacząć wyzywanke, nie? :o

Gość Catherine Zeta-Jones
Lubiłam, ale już nie lubie. Wszystko zalezy od partnera.

Mądralińska i czego się ciskasz jak wesz na grzebieniu? Wyzywanie kogoś od \"cip, idiotek ścier\' i tym podobnych świadczy tylko o braku wychowania z Twojej strony.Szanujmy siebie bo każdy ma prawo do swoich poglądów. Prostuje- istnieje coś takiego jak orgazm analny.

Gość sruuuuuu
zeby uscislic - dziewictwo traci sie wowczas kiedy pochwa jest penetrowana penisem. w innym wypadku jest sie nadal dziewica. posiadanie blony dziewiczej nie ma nic do tego czyli reasumujac: jezeli stracisz blone w wyniku uzycia wibratora, palca, ogorka czy innego badziewstwa to jestes nadal dziewica. dziewica nie jestes kiedy facet wlozy ci penisa i nie musi wcale blony przerywac. doedukujcie sie troche bo az zal to czytac. a ty mondralinska jezeli rzeczywiscie masz 15 lat to uwazam ze jestes za mloda na seks w kazdej postaci, bez znaczenia czy to anal, oral czy normalny stosunek dopochwowy.

a mi się dzisiaj szykuje wieczór pełen analnych (innych oczywiście też) zabaw z moją żoną :)... a na dodatek kupiła nowy gorset, plus pończoszki... ufff... będzie sie działo... dodam że moja żona uwielbia anal i ma przy nim potężne orgazmy... :) :)