Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto mi napisze

kto mi pomoze?

Polecane posty

Gość kto mi napisze

Zaczne od poczatku.Ostatnia miesiaczke mialam 18 maja(miesiac wczesniej 19,2 miesiace wczesniej 19,a wiec mysle,ze regularnie).Wspolzylam z moim mezem 6 czerwca.Praktycznie zaraz po wspolzyciu wystapily bole w dolnej partii brzucha i utrzymuja sie one do tej pory,poza tym jestem senna i odczuwam silne bole piersi oraz plecow.Wykonalam juz kilka testow ciazowych,ale byly negatywne.Okresu jak na razie nie dostalam.A dzisiaj juz 18.Myslicie,ze moge zrobic kolejny test ciazowy dzisiaj czy poczekac z tym do jutra czy kilka kolejnych dni???prosze o pomoc

Gość ewelao
Ja robiła test dopiero jak mi się okres spóźniał tydzień.Zaczekaj z tym.Chyba od razu nie ma takich róznych objawów ciążowych.Jeszcze się nakręcisz niepotrzebnie.Ból mógł być wynikiem współżycia,a nie koniecznie ciąży. A jak pragniesz dzidziusia to powodzenia :)

Ja poczekałabym do jutra, skoro dostawałaś okres 18-19 dnia miesiąca, to test zrób jutro. Czasem jest za szybko, i test nie wychodzi. Ja osobiście polecam quick vue, pokazał mi ciążę 3 dni przed terminem okresu, jest bardzo czuły. Myślę, że jesteś w ciąży. Ja też miałam takie bóle i okazało się, że to ciąża. Życzę pozytywnej wiadomości:)

Gość ja robilam test
w dniu w ktorym powinnam dostac miesiaczke i kreska wyszla calkiem wyrazna ale to zalezy od kobiety - jedne musza poczekac dluzej zanim poziom tego hormonu bedzie na tyle wysoki zeby domowy test go wykryl. Ale jak kupujesz test to zwroc uwage czy jest na nim napisane 10miu/ ml czy cos w tym stylu bo te co maja 20 sa mniej czule.

Gość kto mi napisze
dziekuje dziewczyny za rady:)z tym bolem brzucha to jest tak,ze on caly czas jest ze mna juz od 2 tygodni.I nie nakrecam sie,bo nie planowalismy dziecka,ale gdybysmy dowiedzieli sie,ze jestem w ciazy na pewno bylibysmy szczesliwi:)To chyba rzeczywiscie poczekam do jutra.

Gość SanSan
hmm bol brzucha tak dlugo nie wrozy nic dobrego jezeli w ciazy nie jestes mnie tez dlugo bolal brzuch, uczucie cos jak na okres, bolalo mnie jak sie napinalam np siku nawet okres mi sie spoznial!!! matko co za schizy mialam poszlam do gina na usg i okazalo sie ze mam zapalenie przydatkow, badanie na fotelu ginekologicznym-myslalam ze umre z bolu jak mi zaczal naciskac ehh zawsze warto sprawdzic, ja oczywiscie zycze ciazy :)